Ботев - Левски

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

honda
Контакти:

Re: Ботев - Левски

Мнениеот honda » 10 мар 2013 15:33

Perroquet написа:Изстрелването на сигнални ракети по хора е състав от Наказателния Кодекс - опит за убийство , очаквам Прокуратурата да се самосезира и да се издирят поименно причинителите на това сред агитката на Левски. :!: Ако ли пък има нормален Футболен Съюз в България , от това би следвало да последват сурови санкции към Левски -лишаване от домакинство за дълъг период от време , недопускане тяхна публика на мачовете им, тежки финансови санкции , ако не и изваждане от групата... Това всичко , подчертавам , ако бяхме нормална държава с нормален Футболен Съюз... 8-)

Добре е да се позаинтеросуваш и кой е длъжен да осигури нормално и безпроблемно протичане на футболен мач - отбора домакин или отбора гост? иначе напълно те подкрепям тези които са изстрелвали ракети да бъдат издирени и съдени.

Потребителски аватар
Pride_of_London
Контакти:

Мнениеот Pride_of_London » 10 мар 2013 15:39

ralka_levskarka написа:Все си мислех, че чичо УшеФ трябва да ги разтърва, пък те.. ги побутвали ...

[offtopic]Изображение[/offtopic]

Абе, момиченце, къде коментираш къде не ти е работата.Недей да гледаш такива работи, обличай клинче, търси някъде п***а, това трябва да ти е фикс идеята.Не кой кого бие и какво взима.И все пак ще ти отговоря(макар и с въпроси), за да видиш, че съм против дискриминацията:

:arrow: Хвърляте ракети по нормални хора(това дори не бяха хора от агитката на Ботев), счупвате оградата и металните колове в гостуващия сектор.Факти.Защо не ви изгониха от стадиона, при положение че направиха това с Цска, за много по-малко.

:arrow: Това "братско" пренасяне не си го гледала - http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... o3RX4AxuBk

:arrow: Защо 1 минута гледаха как онзи боклук цели с ПИСТОЛЕТ и като решиха да го приберат все пак, отново братски го прегърнаха и никви палки, удари, избиване на комплекси?Или изведнъж полицаите взеха да не бият фенове, заради жалкото си съществуване.

Извинявай, ама фен на Левски, при това малко момиченце, да мрънка за отношение от мвр... наглост!

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 10 мар 2013 15:40

Където отидеш - с камъни и ракети да те целят ;) Не ми казва къде да ходя. Ония от магистралата са там.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 10 мар 2013 15:46

Като биехме Ботев с 4-5-6:0 ми беше жал за феновете на тима. Сега обаче разбирам, че сте си заслужавали съдбата, пожелавам ви искрено съвсем скоро да се върнете, където ви е мястото, а именно в "Б" група!
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 10 мар 2013 15:46

PFC Litex написа:
honda написа:Иначе за ексцесиите по трибуните на мен ми е интересно кой е дал лиценз на този стадион след като може да хвърлиш ракета от сектора за гости и да попадне в сектора за домакини или обратно? Кой позволи двете агитки да са на един хвърлей разстояние?- Май това не е позволено,а? За това са виновни не агитки , а организаторите на мача,забравих кой беше организатора на мача и кой допусна вкарване на трибуните на сигнални ракети?

Хонда усещам, че и ти си афектиран от вчерашния резултат от мача, защото тези питания наистина изглеждат много нелепи.
Опитвам се да се сетя за стадион в световен мащаб, на който една ракета не може да прелети в противниковия сектор :roll:
Опитвам се да се сетя за стадион на който двете агитки да са на такова разстояние, че да не са на един хвърлей разстояние.
Относно ползването на пиротехника е забранено и е редно БФС да си влезе в ролята и да почне да наказва за същото.

Аз се опитвам да се сетя за стадион в световен мащаб в които биха допуснали внасянето на сигнални ракети?- Ами не се сещам. ;)
Аз се опитвам да се сетя за стадион в световен мащаб в които да намериш предмети за хвърляне в стадиона?- Ами не се сещам. ;)
Навсякъде работата на организатора е да раздели двете агитки и недопускане на провокации дали ще бъде чрез достатъчно високи заграждения, дали чрез достатъчно плътен кордон от гардове или полиция , дали чрез недопускане на предмети подходящи за хвърляне да бъдат внесени на стадиона това е работа на организатора.

Потребителски аватар
boyoto
Контакти:

Мнениеот boyoto » 10 мар 2013 15:50

honda написа:
boyoto написа:
honda написа:
boyoto написа:
1. Прав си за резултатите, объркал съм ги. Но си прав само за тях. ПС: На мачове ходя от 1988 г. - тогава бях на десет. Не ми се влиза в спорове кой е бил на повече мачове на нашия стадион.
2/ За нечовека - той е привърженик на Локо ПД, и неведнъж го е заявявал открито. В тоя ред на мисли - на кой отбор е фен Батков?
3. На Герена нашата агитка също беше близко до два ваши сектора. Въпреки че тогава бяхме провокирани от откраднат рекламен винил 100 години Ботев, на никой от феновете на Ботев не му хрумна да пали и хвърля ракетки по хората в секторите В и А.
4. Двете агитки не бяха на 1 хвърлей разстояние.
5. На този стадион, в същата тази клетка, са идвали агитки на ЦСКА, Локо ПД, Берое. Никой досега не е бутал огради, нито е къртил п-образните метали.
6. за това... http://www.blitz.bg/sport/article/166817 Това без коментар

Малко си се объркал приятно или не този ,който наричаш Нечовек си е фен на Ботев- познавам го ,ако толкова те интересува мога да ти кажа и кой го доведе в Ботев,но той общо взето не заслужава да му се обръща внимение. Батков не е футболен фен ,той твърди че е от Левски, доколкото аз знам от други източници е бил от Ботев(Пд)
Едва ли някой може да каже кой първи е започнал между агитките на Левски и Ботев(Пд) преди около 30 години аз самия съм удрян с бутилка на същия този стадион. За всеки е ясно че феновете на Ботев и Левски не се обичат. За мен най-голяма вина има полицията нейна работа е да не допусне в стадиона да влезнат пияни или дрогирани, както и да влезнат с пиротехнически устройства. Разстоянията между двете агитки според мен беше много малко, след като са били хвърлени камъни и ракети от едната агитка към другата(няма никакво значение в каква посока значи все пак агитките са били на един хвърлей разстояние- нещо за което вината е на домакина . За мен беше допуснато доста повече публика отколкото безопасно и бе допуснато двете агитки да са опасно близко. Също така не бяха отделени достатъчно полицаи. Виж на мач между Левски и ЦСКА колко полицаи има и колко полицаи имаше вчера.
По никакъв начин не бих подкрепил използването на сигнални ракети по време на мач. Най-малкото мой познат си отиде от този свят след невнимание при използването на сигнални ракети. Но отново се връщаме на темата кой трябва да не допусне внасянето на трибуните на сигнални ракети?

Отзад напред - според мен полицията не трябва да допуска внасяне на ракети на трибуните.
Това не беше разстояние м/у агитките. В близкия сектор, който обстрелвахте с ракети, въобще не беше агитката на Ботев. Това си бяха съвсем нормални фенове (не крайни), затова и там имаше и майки, и деца. А ти познаваш ли стадион в света, в който двете агитки да са толкова далече, че да не може сигнална ракета да стигне от едната до другата? Щото такъв няма.
НАПРЕД, МОЙ БОТЕВЬ!

Потребителски аватар
botevforever
Контакти:

Мнениеот botevforever » 10 мар 2013 15:55

honda написа:... Но отново се връщаме на темата кой трябва да не допусне внасянето на трибуните на сигнални ракети?

Главният отговорник за недопускането на сигнални ракети е вътречерепното пространство на внасящия ги.Същото е отговорно и за използването им.Всички други твърдения са търсене на начини за оправдание.
Като биехме Ботев с 4-5-6:0 ми беше жал за феновете на тима. Сега обаче разбирам, че сте си заслужавали съдбата, пожелавам ви искрено съвсем скоро да се върнете, където ви е мястото, а именно в "Б" група!

А ние,когато Ви биехме с 3:0,4:0 и пр.,никога не ми е било жал за феновете на"Левски".След вчерашния мач-още по-малко.Публика,която не умее да приеме с достойнство загубата на отбора си и личното си фиаско като публика,не заслужава съжаление,а само презрение.
НИЙ ПАК ЩЕ БЪДЕМ НА ВЪРХА-ТОВА Е НАШАТА СЪДБА!
Фен на Локо:
"ПРОУМЕЙТЕ ИСТИНАТА И СЕ ПРИМИРЕТЕ ,БОТЕВ Е ПО-ПОПУЛЯРНИЯ ОТБОР И ПО УСПЕШЕН В ИСТОРИЧЕСКИ ПЛАН ,ЛОКОМОТИВ Е ВТОРИЯ ОТБОР В ПЛОВДИВ.
http://sport.plovdiv24.bg/368514.html (стр.6)

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 10 мар 2013 16:13

boyoto написа:
honda написа:
boyoto написа:
honda написа:Малко си се объркал приятно или не този ,който наричаш Нечовек си е фен на Ботев- познавам го ,ако толкова те интересува мога да ти кажа и кой го доведе в Ботев,но той общо взето не заслужава да му се обръща внимение. Батков не е футболен фен ,той твърди че е от Левски, доколкото аз знам от други източници е бил от Ботев(Пд)
Едва ли някой може да каже кой първи е започнал между агитките на Левски и Ботев(Пд) преди около 30 години аз самия съм удрян с бутилка на същия този стадион. За всеки е ясно че феновете на Ботев и Левски не се обичат. За мен най-голяма вина има полицията нейна работа е да не допусне в стадиона да влезнат пияни или дрогирани, както и да влезнат с пиротехнически устройства. Разстоянията между двете агитки според мен беше много малко, след като са били хвърлени камъни и ракети от едната агитка към другата(няма никакво значение в каква посока значи все пак агитките са били на един хвърлей разстояние- нещо за което вината е на домакина . За мен беше допуснато доста повече публика отколкото безопасно и бе допуснато двете агитки да са опасно близко. Също така не бяха отделени достатъчно полицаи. Виж на мач между Левски и ЦСКА колко полицаи има и колко полицаи имаше вчера.
По никакъв начин не бих подкрепил използването на сигнални ракети по време на мач. Най-малкото мой познат си отиде от този свят след невнимание при използването на сигнални ракети. Но отново се връщаме на темата кой трябва да не допусне внасянето на трибуните на сигнални ракети?

Отзад напред - според мен полицията не трябва да допуска внасяне на ракети на трибуните.
Това не беше разстояние м/у агитките. В близкия сектор, който обстрелвахте с ракети, въобще не беше агитката на Ботев. Това си бяха съвсем нормални фенове (не крайни), затова и там имаше и майки, и деца. А ти познаваш ли стадион в света, в който двете агитки да са толкова далече, че да не може сигнална ракета да стигне от едната до другата? Щото такъв няма.

Все пак трябва да ти напомня ,че пропускателния режим на стадиона се организира от отбора домакин.Честно казано не знам стадион по света на който ще позволят внасянето на сигнална ракета. Бил съм на доста от т.н. световни стадиони - там минаваш през детектори подобни на тези които ги има на летищата и просто не можеш да вкараш сигнални ракети или нещо от този род.Но това е проблем на отбора домакин. Освен ракети имаше и хвърлени камъни от същите тези нормални фенове. Не искам да коментирам кой е хвърлил първи камък . Проблема е че въобще не трябва да има камъни на трибуните(кой е виновен за това?). Бил съм и на стадион на които гостуващата агитка е била оградена с около 10 метрови заграждения. За мен виновни за инцидента с ракетите поравно са идиотите изстреляли ракетата , организаторите на мача и дежурния секретар разрешил провеждането на мача при риск за публиката.

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 10 мар 2013 17:12

Чудно ми е защо полицията не изгони феновете на Левски, както го направи на дербито в Гереня и феновете на ЦСКА бяха буквално изселени?

Потребителски аватар
Pride_of_London
Контакти:

Мнениеот Pride_of_London » 10 мар 2013 17:19

ralka_levskarka написа:Където отидеш - с камъни и ракети да те целят ;) Не ми казва къде да ходя. Ония от магистралата са там.

:lol:

Върни се в “Архив”