http://www.blitz.bg/sport/article/166899
eто oще едно видео в което се вижда кой първи хвърля
Ботев - Левски
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Ще има ли сурово наказание за Левски?
Последна промяна от джони на 10 мар 2013 15:25, променено общо 1 път.
Muscarin написа:Тва няква нова дрога ли е?
Не, това е справедливото наказание, задето започнахте да хвърляте камъни и ранихте хора, без да бъдете провокирани.
В София сте по-ниски от тревата. Бяхте 20 000 и си помислихте, че сте много корави, ама уплашихте само котката в казана.

За тъй наречените верни фенове на Левски
Какво значи да обичаш Левски,със сигурност това не е да ходиш на мач само и само да правиш погроми и да се биеш,да не говорим че вчера на мача някакви абсолютни кретени с сини шалчета стреляха по хора с ракети.Абе вие наред ли сте,това е опит за убийство ,как ще помогнете на жалко слабият си вчера отбор като убиете някой,аз не мисля че това са истински фенове,истинският фен помага на отбора си ,а не му пречи като му докарва глоби,но какво да очаквам от тези същите изроди които обидиха босненският народ в Сараево ,като се подиграха с гробовете на толкова хора,не Левски няма нужда от такива фенове.
- za nas e toj religiq
- Контакти:
Re: Що е то стюард на футболен мач и има ли то почва у нас?
the_blue_fan написа:Какви стюарди в Ботев, вие добре ли сте, бе ? ахааххахахВижте на снимката са сложили по една светлоотразителна жилетка
Това са професионални крадци от фен клуба на Ботев в Столипиново
В Столипиново има фен клуб ама не е наш

Eminem написа:без да бъдете провокирани.
Селчо ти на какъв се правиш не си ми интересен женичка ли си? Ако си красавица ще те уважа!
и какво излиза Аз като отида на мач давам 5-10-15 лв за билет (зависи къде) после 1-2 за вода и още 4-5 лв за нещо за хапване обща сметка между 10-20 (може и повече) за това да отида да гледам любимия отбор
Стюард: гледа мача хапва пийва (всичко за което аз давам пари) и на всичкото отгоре му плащат . даже си обикаля където поиска краде си знамена хвърля камани полицията не го бара (тупа го по гърба и му вика давай мойто момче браво пребий го) и в краина сметка какво излиза че той е повече фен на тоя отбор заради това
НИКОГА СТЮАРД НА ЛАУТА!
Стюард: гледа мача хапва пийва (всичко за което аз давам пари) и на всичкото отгоре му плащат . даже си обикаля където поиска краде си знамена хвърля камани полицията не го бара (тупа го по гърба и му вика давай мойто момче браво пребий го) и в краина сметка какво излиза че той е повече фен на тоя отбор заради това
НИКОГА СТЮАРД НА ЛАУТА!

- za nas e toj religiq
- Контакти:
velito написа:и какво излиза Аз като отида на мач давам 5-10-15 лв за билет (зависи къде) после 1-2 за вода и още 4-5 лв за нещо за хапване обща сметка между 10-20 (може и повече) за това да отида да гледам любимия отбор
НИКОГА СТЮАРД НА ЛАУТА!
Вие си крадете и без стюарди за какво са ви

- storm
- Контакти:
Re: За тъй наречените верни фенове на Левски
Стига глупости.. Ще те целят с камъни, а ти ще си стоиш така ли ?..Голяма работа, че скъсали едно знаме...
[wrapimg=]http://www.forzajuve.ru/images/stories/news17/115.jpg[/wrapimg]
Вие си крадете и без стюарди за какво са ви
[/quote]
Крал е един човек ,а вие го правите организирано!

Крал е един човек ,а вие го правите организирано!

A.C.A.B
Само потниците аграри могат да са толкова тъпички горките.A.C.A.B пък чичко Ушев му пази гърба

Само потниците аграри могат да са толкова тъпички горките.A.C.A.B пък чичко Ушев му пази гърба

Локомотив Пловдив е моята душа, Пловдив е моя град ,а Лаута е моя дом !!!