АНКЕТА: Кой е най-слабия треньор в ''А'' група ?
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Кой е най-слабия треньор в ''А'' група ?
Sisi 1914 написа:Достанич
зайче , той на кой отбор е треньор в момента в А група ?

-
- Контакти:
ЕМИЛ написа:Sisi 1914 написа:Достанич

Един ИСТИНСКИ българин !
[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]
[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]
- Captain Stottlemeyer
ЕМИЛ написа:Sisi 1914 написа:Достанич
В интерес на истината (писал съм го и преди), на Ратко Достанич спретнаха номер самите играчи на "Левски", защото не им се припкаше много, много на тренировките и не харесваха дисциплината, която сърбинът искаше да наложи в отбора. Мисля (лично мнение, все пак не съм футболен специалист), че римейк на този филм се върти в момента при красноармейците...

По темата: За първи или втори път от много време насам ще се съглася с "обичащия Пирин". Нямаме читави треньори. Може би, както отбеляза един колега, само Мъри и Херо са донякъде наясно с материала - останалите трябва да повтарят класа.

П.П. Не подобава на някои фенчета на "Берое" да плюят и да се присмиват на Илиан Илиев при положение, че същите те бяха готови преди години да му издигнат паметник в Стара Загора.

Последна промяна от Captain Stottlemeyer на 10 мар 2013 13:00, променено общо 1 път.
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ
Гласувам за Джамбазки.
Той за няколко мача унищожи миналия сезон добре смазаната машина на Литекс, оставена от Любо Пенев и ги лиши от участие в ЕКТ. Сега този сезон той превърна Монтана от домакински отбор, нямащ проблеми с оцеляването си няколко сезона подред в почти сигурен отпадащ.
Колкото до Гонзо, въпреки неуспешния престой в Левски като треньор и мениджър не мисля че само от 2 мача в новия отбор могат да се правят някакви генерални изводи за треньорските му качества, но определено Черно море заслужават много по-добър треньор.
Той за няколко мача унищожи миналия сезон добре смазаната машина на Литекс, оставена от Любо Пенев и ги лиши от участие в ЕКТ. Сега този сезон той превърна Монтана от домакински отбор, нямащ проблеми с оцеляването си няколко сезона подред в почти сигурен отпадащ.
Колкото до Гонзо, въпреки неуспешния престой в Левски като треньор и мениджър не мисля че само от 2 мача в новия отбор могат да се правят някакви генерални изводи за треньорските му качества, но определено Черно море заслужават много по-добър треньор.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!
На база какво стигате до тези заключения не зная, но Гонзо е далече от определението най-слаб, а вчерашната загуба от Етър пък изобщо не е показателна.
За мен най-слабия е физкултурника Джамбазки.
За мен най-слабия е физкултурника Джамбазки.

- Lakokara4a
- Контакти:
Коментирате Гонзо, Йешич, Илиан, обаче те не са треньори!!! Това че водят отбори по измислен начин не ги прави такива! Гонзо може да съсипе всеки отбор, доказал се е. Стоичков фантастичен футболист, ама за треньор айде мани. Изобщо липсва качествено поколение специалисти. Назначават се бивши футболисти, че е по-евтино, ама то им излиза през носа това назначение. Та в тоя ред на мисли по-слаб от Джамбаски няма. Нито владее съблекалнята, нито "чува" футбола.
Гонзо доказано може да провали всичко.
А автора на темата да вземе да я направи като анкета, доста по-прегледно ще е.
А автора на темата да вземе да я направи като анкета, доста по-прегледно ще е.
Винаги, навсякъде !
Конкурецията е между Гонзо и Вуцата и ми е трудно да реша между тях двамата 

[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин
- unist_gp
- Контакти:
инж. Георги Иванов гонзо най слабият, после следват Кокала и подобни олигофрени
Върни се в “Футбол - България”