Марек - Пирин

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
obi4am_pirin
Контакти:

Re: Марек - Пирин

Мнениеот obi4am_pirin » 10 мар 2013 07:40

noi написа:
exiter написа:Есента нямаха, сега вече имат .

Може и да си прав ;)

Между другото кои са отборите с пари в Б група и всъщност за какви пари говорим?
damyanov1963:

Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции

Потребителски аватар
obi4am_pirin
Контакти:

Мнениеот obi4am_pirin » 10 мар 2013 07:44

exiter написа:
lisynger написа:Марек имат апетит за Б група,а Пирин борят ли се за нещо или просто доиграват ?

Ти пък си намерил кой да питаш , та той не знае нищо за отбора на Пирин , пуска само копи пейст статии и едва ли ходи на мачове .Пирин са били стимулирали здраво с парични знаци предишния съперник на Марек - Места , само че ,както обикновено се случва във футбола - по-лесно е да вземеш по-малкото ,но сигурни пари , отколкото да се бориш за победа с много пот на челото - както и е станало в Хаджидимово .

Питал е точно който трябва!Ти не си бил роден когато съм ходил на мачове на Пирин!Сигурен съм че не си гледал мачове със зелената фанелка на сегашния треньор на отбора!Така че хайде да спреш да го играеш на умен! ;)
damyanov1963:

Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции

exiter
Контакти:

Мнениеот exiter » 10 мар 2013 10:03

obi4am_pirin написа:
exiter написа:
lisynger написа:Марек имат апетит за Б група,а Пирин борят ли се за нещо или просто доиграват ?

Ти пък си намерил кой да питаш , та той не знае нищо за отбора на Пирин , пуска само копи пейст статии и едва ли ходи на мачове .Пирин са били стимулирали здраво с парични знаци предишния съперник на Марек - Места , само че ,както обикновено се случва във футбола - по-лесно е да вземеш по-малкото ,но сигурни пари , отколкото да се бориш за победа с много пот на челото - както и е станало в Хаджидимово .

Питал е точно който трябва!Ти не си бил роден когато съм ходил на мачове на Пирин!Сигурен съм че не си гледал мачове със зелената фанелка на сегашния треньор на отбора!Така че хайде да спреш да го играеш на умен! ;)

Я разкажи тогава , като си толкова отворен , на кой мач сегашният треньор на Пирин изпълнява дузпа и вместо вратата нацелва прозореца на съблекалните зад вратата .
Млада жена отива да се изповяда в църква: - Отче, съгреших. Купих си цигари от "Lafka".И отсреща се чува:
- Чадо, кажи 10 пъти "Оставка".

Потребителски аватар
kiririki1
Контакти:

Мнениеот kiririki1 » 10 мар 2013 11:01

exiter написа:
obi4am_pirin написа:
exiter написа:

Я разкажи тогава , като си толкова отворен , на кой мач сегашният треньор на Пирин изпълнява дузпа и вместо вратата нацелва прозореца на съблекалните зад вратата .

Изпълнителят на тази дузпа не беше Боздански , а Методи Стоянов - Мечо ! Преди да обвиняваш някого в некомпетентност се погрижи първо за своята !

James Beattie

Мнениеот James Beattie » 10 мар 2013 11:03

Митичният стадион "Бончук" заслужава място в професионалния футбол. Айде Марек!
ББ ще получи ли картотека за "Б" , ако Витоша се качат ? :mrgreen:

exiter
Контакти:

Мнениеот exiter » 10 мар 2013 11:04

Питал е точно който трябва!Ти не си бил роден когато съм ходил на мачове на Пирин!Сигурен съм че не си гледал мачове със зелената фанелка на сегашния треньор на отбора!Така че хайде да спреш да го играеш на умен! ;)[/quote]
Я разкажи тогава , като си толкова отворен , на кой мач сегашният треньор на Пирин изпълнява дузпа и вместо вратата нацелва прозореца на съблекалните зад вратата .[/quote]
Изпълнителят на тази дузпа не беше Боздански , а Методи Стоянов - Мечо ! Преди да обвиняваш някого в некомпетентност се погрижи първо за своята ![/quote] Освен Мечо и Боздански е изпълнявал такава дузпа . Линк за мача : http://www.livesport.bg/GLEDAYTE-NA-JIV ... ada!-85378
Млада жена отива да се изповяда в църква: - Отче, съгреших. Купих си цигари от "Lafka".И отсреща се чува:
- Чадо, кажи 10 пъти "Оставка".

Потребителски аватар
we are the champions
Контакти:

Мнениеот we are the champions » 10 мар 2013 11:47

Мача е 1 с разлика 4:1

Потребителски аватар
obi4am_pirin
Контакти:

Мнениеот obi4am_pirin » 10 мар 2013 18:51

Това беше!
damyanov1963:

Потребителски аватар
пирин
Контакти:

Мнениеот пирин » 10 мар 2013 19:02

Изображение Благодарско на феновете на Ботев Враца .
Феновете на Пирин имаха уникалната възможност да наблюдават мачовете от Пиринската бундеслига благодарение на господата Галчев,Байкушев,Елезов и групировката Г15,с активното участие на Пирин СС и любезното съдействие на господин Емил Наков.

Върни се в “Пирин”