Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Играчите на Левски се прибират

Re: Играчите на Левски се прибират
vasilev2 написа::arrow: По БНР, програма "Хоризонт", току-що съобщиха, че четиримата излизат титуляри довечера!!!
Това не е нещо, което не сме си помисляли...
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН
Еврофутбол блокира ЦСКА - Левски!!!
Еврофутбол блокира ЦСКА - Левски заради много залози на "двойка" при коефициент "3"! Мачът е 101% победа за Левски!

Ето и тук още за коефициентите преди дербито, които постоянно се променят: http://deltanews.bg/index.php?id=26724

Ето и тук още за коефициентите преди дербито, които постоянно се променят: http://deltanews.bg/index.php?id=26724
love_hurts написа:Леле вече се обеждавам сам тия гонг каква са подлога на грандовете ни. Може ли такав смях, Сашо Диков като се обади на спортно-техническият директор на Рубин онзи как му отговори набързо беше му писнало от тъпи въпроси. Зачудих се как не ги напсува ! А в гонг още подържат версията на Левски смях. Просто Батков прави някакви циркаджииски номера и си сложи бушон, ако паднете случайно от ЦСКА. После ще има 4 от основните ни играчи ги нямаше ! То това си е направо гавра с вас![]()
!
Той Вече се изгаври с нас !
- love_hurts
vasilev2 написа::arrow: По БНР, програма "Хоризонт", току-що съобщиха, че четиримата излизат титуляри довечера!!!
A Aко излезнат титуляри и ви бием, знаете ли какъв смях ще е. Просто честно ви казвам затова толкова гаври и подигравки ще изядете. Бати срама

batmanlevski написа: Батков,България е с теб !
ЕМИЛ написа:Изслушах го внимателно интервюто на Батков и мога да ви кажа ,че този човек хич не си поплюва.Тепърва ЦСКА ще ги сполетява синият гняв.Приятели червени-светът ще ви се види тесен......
itsko17 написа:love_hurts написа:Леле вече се обеждавам сам тия гонг каква са подлога на грандовете ни. Може ли такав смях, Сашо Диков като се обади на спортно-техническият директор на Рубин онзи как му отговори набързо беше му писнало от тъпи въпроси. Зачудих се как не ги напсува ! А в гонг още подържат версията на Левски смях. Просто Батков прави някакви циркаджииски номера и си сложи бушон, ако паднете случайно от ЦСКА. После ще има 4 от основните ни играчи ги нямаше ! То това си е направо гавра с вас![]()
!
А ако Левски бие и Батков каже: Колко съм хитър какво ще мислите
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН
То беше ясно,но нали Достанич е определил групата ! Оф хора вече незнам кво става с този Левски има нещо гнило и дано излезе вече наяве !
Пълна глупост.Левскарите само се излагат така.
INTER CLUB BULGARIA https://www.facebook.com/ICBulgaria/
Аиде нема значение от Левски или ЦСКА сме тръгваите за мача да им създадем атмосфера малко и да стане хубав мач.Хаиде гасете компа и на стадиона.Аз тръгвам.
ros написа:itsko17 написа:love_hurts написа:Леле вече се обеждавам сам тия гонг каква са подлога на грандовете ни. Може ли такав смях, Сашо Диков като се обади на спортно-техническият директор на Рубин онзи как му отговори набързо беше му писнало от тъпи въпроси. Зачудих се как не ги напсува ! А в гонг още подържат версията на Левски смях. Просто Батков прави някакви циркаджииски номера и си сложи бушон, ако паднете случайно от ЦСКА. После ще има 4 от основните ни играчи ги нямаше ! То това си е направо гавра с вас![]()
!
А ако Левски бие и Батков каже: Колко съм хитър какво ще мислите
Това което прави Батков въобще него прави Велик и да бием довечера пак си остава нещастник !