Манчестър Юнайтед - Челси
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Манчестър Юнайтед - Челси
Малей горките фенчета на Челски, чак жал ми става за тях. Доста са се наточили за тоя мач 
A Broken Plane. A Broken Dream. A Broken Heart. A Broken Team.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.
- GGMU_forever
Genius. написа:vasilnv написа:Малей горките фенчета на Челски, чак жал ми става за тях. Доста са се наточили за тоя мач
Както вие се бяхте наточили да играете финал в ШЛ ли?
Нещо ти порасна работата, като бихте аматьорите от десета селска дивизия с 5:0.
Офтопик:
Genius. написа:vasilnv написа:Малей горките фенчета на Челски, чак жал ми става за тях. Доста са се наточили за тоя мач
Както вие се бяхте наточили да играете финал в ШЛ ли?
Ми то и вие, феновете на Сити(ти) се бяхте наточили да фанете 3-то място в груповата фаза на ШЛ, ама. Пуу, пуст късмет, ама да беше само от него при вас...
Дойде и мача с Челски. След злополучния мач с Реал, незнам как е настроението в съблекалнята, но едно от нещата, които съм виждал от сър Алекс през годините е че страшно много надъхва играчите дори и в моменти като този. Очаквам победа с гол разлика и тотално тактическо надиграване от наша страна. 2:1 за нас. Трябва да пазим Азар по възможно най-добрия начин.
- usurper
- Контакти:
vasilnv написа:Малей горките фенчета на Челски, чак жал ми става за тях. Доста са се наточили за тоя мач
Ти нас недей мисли
Офтопик:
usurper написа:vasilnv написа:Малей горките фенчета на Челски, чак жал ми става за тях. Доста са се наточили за тоя мач
Ти нас недей мисли. Обаче внимавайте... тази арогантност някой ден ще Ви изиграе много, ама много лоша шега
.
Мне ама като влязох във вашия форум и страшно много се издразних като видях как обиждате нашия отбор
vasilnv написа:usurper написа:vasilnv написа:Малей горките фенчета на Челски, чак жал ми става за тях. Доста са се наточили за тоя мач
Ти нас недей мисли. Обаче внимавайте... тази арогантност някой ден ще Ви изиграе много, ама много лоша шега
.
Мне ама като влязох във вашия форум и страшно много се издразних като видях как обиждате нашия отборНищо лично към свестните ви фенове
Офтопик:

Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.
0007 написа:vasilnv написа:usurper написа:vasilnv написа:Малей горките фенчета на Челски, чак жал ми става за тях. Доста са се наточили за тоя мач
.
Мне ама като влязох във вашия форум и страшно много се издразних като видях как обиждате нашия отборНищо лично към свестните ви фенове
Офтопик:
С потебители като гениус, постоянно тролейки, се стига и до там. При нас гениус, пи вас санди
* Загубата на Манчестър Юнайтед от Реал (Мадрид) в Шампионската лига във вторник сложи край на серията на тима от 18 поредни мача без загуба във всички турнири.
* “Червените дяволи” вкараха минимум по три гола във всеки от последните си четири мача срещу Челси във всички турнири. Общо 14 попадения паднаха в двата двубоя между двата тима през този сезон.
* Хавиер Ернандес се представя силно в мачовете срещу Челси. Той е вкарал гол в пет от последните си 6 мача срещу “сините”.
* Робин ван Перси реализира само един гол за 8 мача и не се е разписвал в последните си пет мача. Холандецът обаче реализира четири попадения в последните си три срещи с Челси.
* Челси показва непостоянна игра през 2013 г., като спечели 8 от общо 18 мача във всички турнири, записа пет загуби и допусна поне по един гол на мач.
* Лондонският клуб започна силно в гостуванията под ръководството на Рафаел Бенитес, но записа две загуби и едно равенство в последните си три визити за първенство. Освен това “сините” отстъпиха на Стяуа в Букурещ в четвъртък.
* Защитникът на Челси Ашли Коул е печелил ФА Къп повече от всеки друг играч в историята. Той е вдигал трофея впечатляващите 7 пъти.
* “Червените дяволи” вкараха минимум по три гола във всеки от последните си четири мача срещу Челси във всички турнири. Общо 14 попадения паднаха в двата двубоя между двата тима през този сезон.
* Хавиер Ернандес се представя силно в мачовете срещу Челси. Той е вкарал гол в пет от последните си 6 мача срещу “сините”.
* Робин ван Перси реализира само един гол за 8 мача и не се е разписвал в последните си пет мача. Холандецът обаче реализира четири попадения в последните си три срещи с Челси.
* Челси показва непостоянна игра през 2013 г., като спечели 8 от общо 18 мача във всички турнири, записа пет загуби и допусна поне по един гол на мач.
* Лондонският клуб започна силно в гостуванията под ръководството на Рафаел Бенитес, но записа две загуби и едно равенство в последните си три визити за първенство. Освен това “сините” отстъпиха на Стяуа в Букурещ в четвъртък.
* Защитникът на Челси Ашли Коул е печелил ФА Къп повече от всеки друг играч в историята. Той е вдигал трофея впечатляващите 7 пъти.
- Само Сините!
- Контакти: