АНКЕТА: Кой е най-слабия треньор в ''А'' група ?
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Кой е най-слабия треньор в ''А'' група ?
Бих желал да разбера кой според вас е най-слабия треньор в ''А'' група.Вече започна пролетния дял на шампионата,а футбола,който показват професионалните ни клубове и футболисти все повече и повече се отдалечава от световните стандарти.Мисля си,че основна вина за това имат треньорите ни.Много от тях нямат нужния умствен и интелектуален потенциал за да създават и ръководят футболистите.Но да премина към въпроса,който зададах.Според мен класацията за най-слаб и некадърен треньор в ''А'' група оглавява Георги Иванов - Гонзо.След като нанесе огромно поражение на ''Левски'',което ще се отрази на отбора с години,сега е на път да унищожи и един от добрите и водещи отбори - ''Черно море''.Винаги съм твърдял,че треньорските умения са право пропорционални на интелектуалния и умствен багаж.Затова към Гонзо мога да прибавя още дузина.Но заради заглавието,което съм поставил ще се огранича до най-слабия и некадърен според мен.Очаквам и вашето мнение.
Re: Кой е най-слабия треньор в ''А'' група ?
Мисля че твърдението ти е меко казано "много много вярно"! Просто Гонзаки е такъв ТИТАН на мисълта, че успеха му е в кърпа вързан :D
Гонзо естествено. Сега Черно море ще изпаднат заради него.
-
- Контакти:
Гонзо ....
Йешич естествено .Днес и Черноморец ще го разкрият .
- arekusanderu
- Контакти:
Джамбаза е най-слабия,след него веднага върви и Гонзо,и Генерала.......... 

FORZA CESENA !!!
Онзи с виШото образование 
[center]
[/center]

[center]

Последна промяна от MCMXIII на 10 мар 2013 09:09, променено общо 1 път.
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]
- we are the champions
- Контакти:
Джамбаски.
Голяма е битката между тези 2-ма Титани на треньорската професия , Гонзо и Йешич . Умирам от кеф да слушам изказванията на сърбина в стил Конгрес на партията . Няма такъв демагог ! Еднакво слаби са и двамата .
Твърдо Ешич(Йешич) е най-слабия.
Върни се в “Футбол - България”