Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Nikson
Контакти:

Re: Играчите на Левски се прибират

Мнениеот Nikson » 20 сеп 2009 17:59

всички на стадиона викаите за левски и срещу ръководството
искаще ми се и аз да дойда но... чесно казано малко ме е стах да не станат пак някои ексцесии преди и след мача и затова мисля да остана в къщи
Само Левски ОЛЕ!!!
Nikson™
Изображение

radko piratko
Контакти:

Мнениеот radko piratko » 20 сеп 2009 17:59

Защо ми се струва, че Левски си търси алиби за довечера, или има някаква далавера или надушват, че могат да паднат лошо

Потребителски аватар
Linky
Контакти:

Мнениеот Linky » 20 сеп 2009 18:01

ПЪЛЕН ЦИРК!!!!!!!!! СРАМ МЕ Е !!!!!!!
ТОВА Е КРАЯ НА ВСИЧКО, СЕГА НЯКОЙ ЩЕ ОТГОВОРИ ЛИ КАКВО СА ПРАВИЛИ ТАМ , КАК ИЗВЕДНЪЖ ОТИДОХА ТАМ , ЗАЩО ОТИДОХА ТАМ, ЗАЩО НЕ ГИ ВЗЕХА КАТО ВСИЧКО БЕШЕ УЖ СИГУРНО, А АКО НЕ Е БИЛО СИГУРНО ЗАЩО РИСКУВАХА ДА СЕ ПОЛУЧИ ТАКА?
СЕГА АКО ПАДНЕМ ЩЕ СИ ИЗМИЯТ РАЦЕТЕ С ТРАНСФЕРА :!: :?: :!:
КРАЙНА ГЛУПОСТ Е , ВЧЕРА ЧЕТОХ СТАТИЯ КАК ФЕН КЛУБА НА ЛЕВСКИ Е КЛЕКНАЛ ПРЕД БАТКОВ И СИ КАЗАХ, НЕ Е ТАКА , ВСЕ ПАК ЗИМА 4-7 МИЛИОНА АКО ВЛОЖИ ПОНЕ ПОЛОВИНАТА ЩЕ Е ДОБРЕ, НО СЕГА АКО ЗАГУБИМ И ПАК КЛЕКНАТ ЩЕ Е ОЩЕ ПО СРАМНО И ОТ СТАВАЩОТО!!!БАТКОВ КУРВО ВЪН С ТЪПИТЕ ТИ НОМЕРА!!!НИКОЙ НЯМА ДА НИ ОТГОВОРИ НА ВЪПРОСИТЕ, ДАЖЕ НЕ ЗНАЕ ДАЛИ ТАКОВА НЕЩО Е СЪЩЕСТВУВАЛО , НО И ДА Е СЪЩЕСТВУВАЛО И ДА НЕ Е ,НИКОГА НЯМА ДА РАЗБЕРЕМ ЗАЩО.............
*****!!!!!
САМО ЛЕВСКИ!

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 20 сеп 2009 18:01

jul написа:Никого не взимаме от България каза, точно това му бяха думите, но после затвори. Най-странно бе, че още като го включиха той знаеше какво ще го питат и явно човекът си каза каквото знаеше.
Сори, ivanelpe видях, че си го писал

Не е странно,защото преди това Диков му се е обаждал с този въпрос. Просто става нещо уникално.На бас,че довечера мустака няма да е на стадиона :evil:
110 години любов!

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 20 сеп 2009 18:01

Драматургията е отвратителна...подхвърляне на слух. Създаване на новина. Полет до някъде. Интервю на фин. директор.Пресконференция в стил АЛА-БАЛА. Тези хора са за златна малинка. Но по-скоро са за публичен линч. Лупи бе целен с бутилки и вие се смеехте. Май сега е ваш ред.
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Потребителски аватар
jul
Контакти:

Мнениеот jul » 20 сеп 2009 18:03

groti написа:
jul написа:Никого не взимаме от България каза, точно това му бяха думите, но после затвори. Най-странно бе, че още като го включиха той знаеше какво ще го питат и явно човекът си каза каквото знаеше.

Не е странно,защото преди това Диков му се е обаждал с този въпрос. Просто става нещо уникално.На бас,че довечера мустака няма да е на стадиона :evil:

:) :) И не само той! Странно обаче директно го изстреля, това бе по-интересното
ЦСКА си е ЦСКА!

Арсенал е като великите държави - никога не е толкова силен колкото изглежда и никога толкова слаб колко изглежда!

Потребителски аватар
stannn
Контакти:

Мнениеот stannn » 20 сеп 2009 18:03

Господарите на ефира да им направят един златен скункс колкото таблото на Герена и да им го подарят да си го сложат на стадиона.
[center]ИзображениеИзображение[/center]

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 20 сеп 2009 18:04

ros написа:Лупи бе целен с бутилки и вие се смеехте. Май сега е ваш ред.

Ама, как няма да се смеем?
Смешно е и сега. Само погледнете, какви хора управляват любимите ни отбори.
Манталитет типичен за някоя малка балканска държава, а не за европейска. Не мога да си представя да се разиграват такива циркове.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 20 сеп 2009 18:04

jul написа:
groti написа:

:) :) И не само той! Странно обаче директно го изстреля, това бе по-интересното

Ами явно цял ден го тормозят с идиотски въпроси. И ти да беше и ти щеше да се нервираш . Странно,че не почна да псува даже
110 години любов!

Потребителски аватар
messi7
Контакти:

Мнениеот messi7 » 20 сеп 2009 18:07

Защо ли не се учудвам. :roll: Но този път чашата преля. Искам и Баткофф,Гонзо и Баджеков, всички да кажат какво стана. А не вчера Гозно да ми вика заминават на прегледи, ще подмладяваме отбора... :| Писна ми да ни рзиграват, наистина на цирк заприлчиахме. Така да се петни името на Левски, отдавна не е било. Дори и Лафчис май не правеше такива идиотщини... :x Ама него да го оставим. Станахме за пореден път за смях :!:
Изображение

Върни се в “Архив”