Serie "A"(Сезон 2012/2013)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
marchisio
Контакти:

Re: Serie "A"(Сезон 2012/2013)

Мнениеот marchisio » 09 мар 2013 23:56

Ритането и провокациите са част от играта. Като се поддадеш, губиш. Големите играчи не го правят.
[center]"Nothing is too ugly for this world, I think it’s just that people pretend not to see.”[/center]

Laetitia
Контакти:

Мнениеот Laetitia » 09 мар 2013 23:58

marchisio написа:Ритането и провокациите са част от играта. Като се поддадеш, губиш. Големите играчи не го правят.
А който рита и провокира, сам никога не става голям играч. ;)
"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".

Потребителски аватар
durex
Контакти:

Мнениеот durex » 09 мар 2013 23:58

Laetitia написа:
durex написа:От както Галиани стана вицешеф на Серия А и от както Балотели заигра при вас, се усеща едно бутане. Цялата работа ще спре, когато избиете парите за Балотели.
Сложи си ръка на сърцето и кажи: "не нас не ни бутат", защото е очеизбождащо, че ви подпират. Че играете по-добре от преди е факт, но нека, когато другия отбор е заслужил дори и точката, тя да не му се отнема. Мача с Удине..никаква дузпа за Милан, вчера поне една дузпа трябваше да им се свири на Дженоа..ясно е че искат хората да ви класират на 2-ро място за да влезете директно в ШЛ, за да не се наруши лятната подготовка.
Не казвам, че не е имало ситуации, в които да бъде ощетен съперникът. И нас са ощетявали, ще отречеш ли? ;) Конкретно за мача снощи - да, една дузпа не бе отсъдена за тях. А какво да кажем, че цял мач ритаха и провокираха нашите футболисти? Констант си изпусна нервите, бе изгонен, но Бово бръкна в окото му супер нагло, а получи само жълт. Снощи буквално докуцукахме до победата, че и с 10 души.

Аз не съм казал, че и вас не ощетяват, общо взето няма отбор, който да не е ощетяван, мисълта ми е такава, че от както дойде Балотели, отбора заигра по-добре, но като че ли една идея го побутват повече. Може и на мен да ми се струва, но ще видим на края, когато се броят пилците на есен, в нашия случай на пролет ;) Има доста мачове, така че да изчакаме ;) Както бях писал в по-предния коментар, това не го пиша с цел да се заяждам и т.н. просто с такова впечатление съм останал.

Потребителски аватар
Sardukar
Контакти:

Мнениеот Sardukar » 09 мар 2013 23:59

Laetitia написа:
marchisio написа:Ритането и провокациите са част от играта. Като се поддадеш, губиш. Големите играчи не го правят.
А който рита и провокира, сам никога не става голям играч. ;)

прозвуча ми като от филм ;) Според мен не е вярно. Моят любимец Лампард е чупил няколко пъти крак на съперник :| Ама никога не е провокирал някой :mrgreen:
[rimg]https://media.giphy.com/media/9vIL25IitVIoU/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media.giphy.com/media/UuWYtmkzvT68w/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media4.giphy.com/media/GCp2YAIRzqV9K/200.gif#19[/rimg]

Потребителски аватар
durex
Контакти:

Мнениеот durex » 10 мар 2013 00:01

Sardukar, ако Лацио влиза в ШЛ с намерението да не печели ШЛ, за какво изобщо ти трябва този отбор вътре в групите?

Потребителски аватар
marchisio
Контакти:

Мнениеот marchisio » 10 мар 2013 00:02

Има си легендарни играчи, които са били рендета и провокатори. Наш Паоло Монтеро примерно, беше невероятен защитник, но обичаше да се рита.

Дюрекс, ти изби рибата :shock:

То да не мислиш, че всеки отбор влиза в ШЛ с ясното намерение да печели. Там се играе за сезон напред. Влизаш, печелиш пари, инвестираш, и накрая печелиш. Simple as that.
[center]"Nothing is too ugly for this world, I think it’s just that people pretend not to see.”[/center]

Потребителски аватар
Sardukar
Контакти:

Мнениеот Sardukar » 10 мар 2013 00:05

durex написа:Sardukar, ако Лацио влиза в ШЛ с намерението да не печели ШЛ, за какво изобщо ти трябва този отбор вътре в групите?

Е, наистина ли ме питаш това? Ако за нас българите този турнир е само купата и всичко друго е пълнеж... то не би трябвало да е така и в другите страни ( и аз мисля, че не е). Трябват ми, защото с едно излизане от групите и малко късмет ще заработят доста добри пари. А парите катализират успеха. Ако на следващата година са по-силен състав ще е достатъчно постижение.
[rimg]https://media.giphy.com/media/9vIL25IitVIoU/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media.giphy.com/media/UuWYtmkzvT68w/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media4.giphy.com/media/GCp2YAIRzqV9K/200.gif#19[/rimg]

Потребителски аватар
durex
Контакти:

Мнениеот durex » 10 мар 2013 00:06

marchisio написа:Има си легендарни играчи, които са били рендета и провокатори. Наш Паоло Монтеро примерно, беше невероятен защитник, но обичаше да се рита.

Дюрекс, ти изби рибата :shock:

То да не мислиш, че всеки отбор влиза в ШЛ с ясното намерение да печели. Там се играе за сезон напред. Влизаш, печелиш пари, инвестираш, и накрая печелиш. Simple as that.

Там е разликата, Лацио няма да инвестират, по-простата причина, че собственика им е алчен г*з. Нагледах се на Удинезета и т.н. Точно тези отбори свалиха Серия А от третото място с невлизането си в ШЛ! Не може отбора на Удинезе да играе плейоф за ШЛ и да си продаде двете най-големи звезди на вас, еми извинявай ама как да възприема тези отбори на сериозно? Така че нито Лацио ще направи нещо, дори не е сигурно, че ще влязат в групите. Ама нека искайте ги да са трети и чакайте Серия А да си върне 4-та квота,да ама друг път.

Потребителски аватар
marchisio
Контакти:

Мнениеот marchisio » 10 мар 2013 00:09

Е, квотата се загуби, защото не им се играе в ЛЕ на отборите, не заради две поредни греди от Удине.

[offtopic]108 години. Честито, Сардукарче.[/offtopic]
Последна промяна от marchisio на 10 мар 2013 00:10, променено общо 1 път.

Laetitia
Контакти:

Мнениеот Laetitia » 10 мар 2013 00:09

Sardukar написа:прозвуча ми като от филм ;) Според мен не е вярно. Моят любимец Лампард е чупил няколко пъти крак на съперник :| Ама никога не е провокирал някой :mrgreen:
Според теб не е вярно. ;) Едно е да си по-груб играч - мисля, че всички се сещате кой любимец на всички миланисти раздаваше къчове допреди година. :mrgreen: Но той си оставяше душата на терена, играл е дори със скъсани коленни връзки; контузия, при която нормалните хора дори не могат да ходят. А разни аграрни елементи като тия от Дженоа нямат цел, освен да наритат далеч по-именит от тях съперник, пък ако ще и да паднат.
"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".

Върни се в “Архив”