Ботев - Левски

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
ivan40
Контакти:

Re: Ботев - Левски

Мнениеот ivan40 » 09 мар 2013 23:07

volf написа:Не съм фен на този Левски, но ужасно ме дразни тази нелепа арогантност на феновете на Ботев.
Чудно ми е, как до седмица или две ще преодолеят егоцентризма си, тъй като голият им задник ще лъсне най-късно до тогава.
В действителност днес посредственият дори за нашите стандарти Ботев победи може би най слабият в своята история Левски.
И за каква титла се стяга Левски с тази игра? Какво ще я прави? Ако е за бройка - добре - ама големи срамове ще берем после.
Вината в треньора е незначителна в сравнение с потенциала на футболистите - с тези или толкова или малко повече - ама малко!
Не ства само с оптимизъм и надежди - все някой или няколко трябва да я умеят тази игра.
Проблема идва от онези които харчат парите за тези ритнитопковци. Явно те или не могат или не желаят да го направят целесъобразно.
Дано не си помислите че съм провокатор, но ако е така оставете емоцията и погледнете играта.
Това добър футбол ли е? - Според мен е полуаматьорщина!

Магарицата пак се обади.

Потребителски аватар
T&T
Контакти:

Мнениеот T&T » 09 мар 2013 23:18

Работата е ясна - когато Левски бие осакатен отбор като Черноморец сме свидетели на възроден Левски, шампионски стил наложен от Илиан и т.н., а когато Левски падне - отборът играе много слабо и не прилича на себе си. Пожелавам на всички левскари тази година отборът им да изиграе поне един силен мач срещу отбор от първата петица на класирането, като най-много се надявам това да е срещу някой от конкурентите ни за тройката Литекс и ЦСКА.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Agent Yellow
Контакти:

Мнениеот Agent Yellow » 09 мар 2013 23:36

Пичове-Левскари,защо не идвате Вие на стадионите,а пускате някакви дрогирани лумпени да развалят празника на привържениците и на двата отбора?

Потребителски аватар
MainEventer
Контакти:

Мнениеот MainEventer » 09 мар 2013 23:48

Agent Yellow написа:Пичове-Левскари,защо не идвате Вие на стадионите,а пускате някакви дрогирани лумпени да развалят празника на привържениците и на двата отбора?

А вие защо провокирате ? Вие започнахте всичко.

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 09 мар 2013 23:53

volf написа:Не съм фен на този Левски, но ужасно ме дразни тази нелепа арогантност на феновете на Ботев.
Чудно ми е, как до седмица или две ще преодолеят егоцентризма си, тъй като голият им задник ще лъсне най-късно до тогава.
В действителност днес посредственият дори за нашите стандарти Ботев победи може би най слабият в своята история Левски.
И за каква титла се стяга Левски с тази игра? Какво ще я прави? Ако е за бройка - добре - ама големи срамове ще берем после.
Вината в треньора е незначителна в сравнение с потенциала на футболистите - с тези или толкова или малко повече - ама малко!
Не ства само с оптимизъм и надежди - все някой или няколко трябва да я умеят тази игра.
Проблема идва от онези които харчат парите за тези ритнитопковци. Явно те или не могат или не желаят да го направят целесъобразно.
Дано не си помислите че съм провокатор, но ако е така оставете емоцията и погледнете играта.
Това добър футбол ли е? - Според мен е полуаматьорщина!

Ти си фен на непобедимият 30 мача Левски.Научете се да губите,защото следващите години ще падате доста.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 10 мар 2013 00:04

Слаб мач за Левски! Мъри тотална надигра Илиев! Левски с тази игра е за никъде.... тая топка само се джаса по въздуха и това е. :oops:

Потребителски аватар
MainEventer
Контакти:

Мнениеот MainEventer » 10 мар 2013 00:19

Илиев вече две подготовки направи с Левски и отборът още няма изграден стил на игра. Е, колко подготовки му трябват ?
10 ? Много посредствен треньор. ДА СЕ МАХА!

Потребителски аватар
grasiani
Контакти:

Мнениеот grasiani » 10 мар 2013 00:22

Батков пита какви мерки,ами ей такива,маха се недоразумението Тонев и се връща Наско Сираков,ако иска Батков и той да поема пътя щото и той уникални гафове и глупости сътвори,хем не го разбира тоя футбол хем все се пъчи и си дава мнението наляво и надясно.

Потребителски аватар
STENLI
Контакти:

Мнениеот STENLI » 10 мар 2013 01:48

ko6mar

Потребителски аватар
MainEventer
Контакти:

Мнениеот MainEventer » 10 мар 2013 01:50

"Не мисля, че се получи кой знае какъв мач. Ботев игра с по-голямо желание. Не коментирам картоните и изгонването. Така е отсъдил съдията", каза след срещата Ангелов.

Този пък след всяка загуба все едно и също казва. Ами махайте се от отбора като нямате желание :!: Срамно е да казва, че съперникът има по-голямо желание.

Върни се в “Архив”