Ботев - Левски

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
volf
Контакти:

Re: Ботев - Левски

Мнениеот volf » 09 мар 2013 21:43

bnborisov написа:
СИН_ИМПЕРАТОР написа:не мисля че Ботев(ПД) се завръща трайно като фактор. Със смяната на управлението, Цветан Василев ще изпадне в немилост, ще ги изостави, и пак ще ги вземе някой като Селския. Ботев е отбора на ГЕРБ, това е ясно- с края на тази партия, идва и края на Ботев ;)

:mrgreen: :) :mrgreen: пич Цветан Василев избира ГЕРБ, СДС, БСП или който и да било. Ако тва ти е надеждата... :)

Да вярно е, че свръх порочният банков модел в нашата държава управлява политиката и особено политическата воля срещу хората в полза на частните банкови дружества, в каквото подлога е и габровчето Цветан Василев, но жалкото е че отрочето му "Ботев" е толкова посредствен дори за българските стандарти отбор.
Изключително себелюбие личи чрез арогантното отношение на голяма част от феновете Ви и изказвания в ръководството на клуба, но вашата "любов" и гордост скоро ще се окаже обикновена блудница.
Не съм фен на Левски, но няма как да Ви симпатизирам, заради горепосоченото.

Потребителски аватар
vasilnv
Контакти:

Мнениеот vasilnv » 09 мар 2013 21:47

kambata написа:Вземат се играчи на кило от тях никой не става (с изключение на Родригес). Същевременно поради още по-голямата посредственост на новите си продължаваме да си играем със слабите футболисти и нищо не се променя. Изключително сбъркана трансферна политика и нечовешко некадърие на скаутите и ИЛИАН (нали уж ги е гледал привлечените играчи). Та за тия 5 туриста сме дали към 700 000 лева. Някой трябва да си понесе отговорността. Стана някакъв рецидив.
А това какво са правили цяла подготовка е ясно. Треньора ги е готвил все едно ще готви Берое за спасение от изпадане.

Това е българският футбол за съжаления. Единствено Литекс имат правилна политика и донякъде Лудогорец :)
A Broken Plane. A Broken Dream. A Broken Heart. A Broken Team.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.

Потребителски аватар
volf
Контакти:

Мнениеот volf » 09 мар 2013 22:00

Perroquet написа:Виждам че има истимарски опити на някои коментиращи да оценят мача като слаб , за да омаловажат победата на БОТЕВ. Мачът изобщо не беше слаб , първото полувреме се игра на високи обороти. И като за български шампионат двубоя беше доста качествен. Първото полувреме головите положения бяха 4-1 за БОТЕВ. Единствената опасност пред Стаховяк беше един опасен удар на Прохазка от средна дистанция , който профуча близо до левия стълб на домакините. Толкова . През второто полувреме имаше само един отбор - този на канарите , и Левски се отърва с най-малкото възможно - 2-0 ...Мачът си беше доста добър по нашите стандарти , а БОТЕВ показаха блестяща тактическа дисциплина , много борбеност и което мен ме изненада - добра кондиция до последната минута. :!: Играч на мача - Грънчаров.

Никой не се опитва да омаловажава качеството на продукцията. Просто явно имаме различни критерии за добър футбол.
Много тичали, много ритали....и разни други работи по много, ама приятен за окото или поне смислен футбол нямаше.
Ако става въпрос за полуаматьорски футбол - бива. Ти обаче май си се оставил на емоциите. Пусни си някое мачле от Испанското или Немското или кое да е....., за да се приземиш!

joro65
Контакти:

Мнениеот joro65 » 09 мар 2013 22:01

И все пак вървите нагоре :) Я си представете,ако ви беше още Гондзи тренер ? :)
Изображение

Потребителски аватар
Мистри

Мнениеот Мистри » 09 мар 2013 22:03

joro65 написа:И все пак вървите нагоре :) Я си представете,ако ви беше още Гондзи тренер ? :)

мъчно ти е за гонзи, че не ти го е начукал?и това ще стане скоро. :mrgreen:
Изображение

Изображение

joro65
Контакти:

Мнениеот joro65 » 09 мар 2013 22:06

Мистри написа:
joro65 написа:И все пак вървите нагоре :) Я си представете,ако ви беше още Гондзи тренер ? :)

мъчно ти е за гонзи, че не ти го е начукал?и това ще стане скоро. :mrgreen:

Както на него му го зачукаха манафите ли днес?
Изображение

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Мнениеот onegavon » 09 мар 2013 22:14

sin4ec написа:
onegavon написа:Не ви е толкова слаб треньора, обаче е голямо шубе.Проблемът ви е в двойката централни открай време и той просто няма кадри да направи каквото и да е . Мъри си е тактик отвсякъде и се беше поготвил със статичните.Да не говорим,че и контрите им вървяха добре, ако Неделев не беше такава лакомия нещата отиваха и на по- зле.Не ги ли вдигне Илианчо срещу Литекс може спокойно да си вземе довиждане с Батков и да отива в родната Варна да сменя Гонзо щото и там се видя ,че не става за този занаят.

Не, не е в централните, а в схемата на подреждане при статични положения. Не може без атака да ни вкарат гол по никое време! Не може Гари 5 пъти да размине двама-трима и да няма кой да вкара! Контрите им тръгнаха второто, след чк на Станислав, да не говорим за 20 + линейки днес след гола им... и още нещо-трябваше да тръгне със Силва днес!

Нима искаш да ми кажеш , че си доволен от двойката централни? Не е само този мач това исках да ти кажа за тях.Гарито наистина има някакъв талант и ентусиазъм за разлика от българските любители на чалгата.Това със Силва щеше да е голям риск,знаеш ,че си е доста ялов за разлика от Карвальо който има нюх към гола оня е скаран с ориентацията.

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 09 мар 2013 22:22

onegavon написа:Нима искаш да ми кажеш , че си доволен от двойката централни? Не е само този мач това исках да ти кажа за тях.Гарито наистина има някакъв талант и ентусиазъм за разлика от българските любители на чалгата.Това със Силва щеше да е голям риск,знаеш ,че си е доста ялов за разлика от Карвальо който има нюх към гола оня е скаран с ориентацията.

Много ясно, че не съм доволен... А и малко след стадиона ми е емоционално, и вече подпийнахме, та утре на трезво ще го мисля, но за Силва не си прав-щеше да се бори с македонеца и да го мачка...това Илиан трябваше да го види!
Лека вечер и наздраве! :)
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Мнениеот onegavon » 09 мар 2013 22:26

Благагодаря! Аз съм на Мелнишко, наздраве на всички и не се ядосвайте!

Потребителски аватар
AN71
Контакти:

Мнениеот AN71 » 09 мар 2013 22:57

onegavon написа:Благагодаря! Аз съм на Мелнишко, наздраве на всички и не се ядосвайте!

Лесно ти е да го кажеш ама сигурно и теб те боли и ти е гадно като падате и аз така си вика няма да се ядосвам ,че вече минах 40г ама сега поне до сряда ще ходя като болен а добре ,че не отварям капана сега ,че ще се изредяд всички( доброжелатели) да ме поздрвят :(

Върни се в “Архив”