Кърваво меле на мача Ботев-Левски в Пловдив

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Иван.Левскарчев
Контакти:

Re: Кърваво меле на мача Ботев-Левски в Пловдив

Мнениеот Иван.Левскарчев » 09 мар 2013 19:33

Има ли смисъл да се псувате и обиждате във форума заради някакви наркомани,където единствената работа като отидат на мач е да се бият и къртят огради и т.н? Просто няма смисъл. Във всяка една агитка има такива изроди,които от много време трябва да са зад решетките. :)

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 09 мар 2013 19:35

Иван.Левскарчев написа:Има ли смисъл да се псувате и обиждате във форума заради някакви наркомани,където единствената работа като отидат на мач е да се бият и къртят огради и т.н? Просто няма смисъл. Във всяка една агитка има такива изроди,които от много време трябва да са зад решетките. :)

Прав си.По тв-то ги видяхме пловдивските наркомани,които бяха извеждани от полицията.
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

Потребителски аватар
becks32milan
Контакти:

Мнениеот becks32milan » 09 мар 2013 19:35

Кой скочил, кой не, фактите говорят - 2-0 за Ботев с тотална доминация над сините 8-)
[rimg]http://prntscr.com/7ogjt7[/rimg]

Потребителски аватар
tzvetan_22
Контакти:

Мнениеот tzvetan_22 » 09 мар 2013 19:36

Show Must Go On написа:
pumpo написа:Изгледах видеото в спортала. Ще се опитам да дам напълно безпристранно мнение, на базата на това което съм видял в спортал и по ТВ 7.
Първо се вижда, че 30-40 фена на Ботев тръгват към сектора на Левски- ТОВА Е ФАКТ. Подразнение от скъсването или палянето на жълто- черен плат. Доколкото разбрах в темата, това бил някакъв рекламен винил. Още по време на ТВ предаването се виждаше, как феновете на Ботев се запътват към сектора на гостите. След това се започва хвърляне на камъни и от двете страни! Изникват веднага следните въпроси: От къде са тези камъни? Вкарани отвън, или ги е имало вътре на стадиона? По вероятно според мен е да са били на стадиона! И следва още един въпрос. Какъв е тоя стадион с големи каманаци на трибуните? Кой и как му е дал лиценз? Левскарите се опитват да пробият кордона и събарят оградата. В същото време феновете на Ботев мятат камъни по гостите, хвърлят някакви димки по пистата и една- две ракети към левскарите и показват средни пръсти към феновете на Левски, но не пробват да пробият полицейския кордон, а мятат ръце и псуват зад оградата и полицаите- ФАКТ!Ако левскарите бяха пробили кордона (не бяха твърде далеч от това) щеше да ми е интересно каква щеше да е реакцията на феновете на Ботев, които се бяха накачулили на оградата и хвърляха камъни и псуваха. Хвърлят се няколко сигнални ракети от феновете на Левски по тези от Ботев!- ФАКТ! ПО ТВ7 даваха как фенове на Левски мятат големи павета към полицайте. В цялата суматоха стюард-крадец смъква синьо знаме и на спринт го хвърля в сектора с фенове на Ботев. Недостойна и грозна постъпка!- ФАКТ! Мое мнение е , че е еднакво опасно да се хвърлят както камъни и седалки, така и факли и бомби! И лично мое мнение, че ботевистите провокираха цялото напрежение между феновете. Каква работа имаха тези 30-40, прекосявайки 30-на метра и наскачайки на оградата?! И за финал, най-срамната и жалка ситуация от цялата работа е кражбата на левскарското знаме от стюарда, жалка и тъпа постъпка!

А ти трябва да си смениш аватара с некое говедо ! - ФАКТ! Препоръчвам ти да си сложиш един ТУР.
P.S.- Не петни емблемата на отбор като Дунав

На мен няма ли да ми отговориш бе?
1. Какви са тия камъни и покрива ли стадион "Ботев" условията за безопасност?
2. Хвърлят ли камъни и ракети от Ботев?
За тези двете колко мача наказание трябват?
3. Защо 100-тина фена прекосиха целия сектор за да се заядат с сините? Явно е кой започва!

Потребителски аватар
Pupper_
Контакти:

Мнениеот Pupper_ » 09 мар 2013 19:37

tzvetan_22 написа:http://football.sportal.bg/news.php?news=415651 03:55 !!! РАКЕТА ХВЪРЛЕНА ОТ ФЕНОВЕТЕ НА БОТЕВ!!! Колко мача наказание следва???

Купи си очила! Ракетите бяха хвърлени от вас и много добре се вижда, че бяха в сектор със зрители, сред които има и деца! Престъпници! Сега като гледам, очаквам да ви накажат поне за два мача!

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 09 мар 2013 19:37

Забравих да допълня, освен антифутбола, който предложи Левски, публиката му също за нищо не става. Първо, доста са грозни, половината изглеждат душевно-болни и много страхливи. Другата половина не можах да ги преценя, понеже имаше облаци от люпени семки пред тях и нищо не се виждаше. Обобщавам: Публика и отбор на едно ниво, малко под средното за Бг :idea:

Лично мнение!
Последна промяна от шивача на 09 мар 2013 19:40, променено общо 1 път.
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 09 мар 2013 19:38

becks32milan написа:Кой скочил, кой не, фактите говорят - 2-0 за Ботев с тотална доминация над сините 8-)

Не само на терена, но и на трибуните бяха смазани, 90 минути една песен не чух от тях.

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 09 мар 2013 19:38

W84me написа:
Keine Lust написа:
Teo написа:
petko.h.markov написа:Да го е страх да ходи човек на мач.Някой ходят за да се бият а не да гледат.

Петко прав си! Да целиш деца с ракети, това нормално ли е бе?! Трябва спешно да се пускат връзките в БФС или 112 на Б.Б. да оправи положението на Герена.

Нещо като онова момче в инвалидна количка в Разград ли?

И аз това питам.

Hе,това е като случая с младежа на "Раковска",който УБИХТЕ!
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
the_blue_fan
Контакти:

Мнениеот the_blue_fan » 09 мар 2013 19:39

Canaries front написа:Скъпи говежди фенчета,не се правете на ощипани моми ! Първо не сте взели никакво знаме на Ботев, а рекламния надпис на спортната зала ,която се намира точно зад сектора за гости ! Второ тези стюарди на Ботев ,отговарят на въпросния стюард от Левски ,който заради станалите мелета слезнаха да си пребират знамената и се опита да вземе най-близкото на Ботев ,което беше до тях ! Трето получихте си го,къде са ви знамената говеда ,ние не взимаме от спортни зали и билбордове аххахаха смешницииии минете си приберете фенчетата от болницата ,че половината нестигнаха до гарата смешки !

А къде ви бяха знамената при гостуването в София бе хахахаа :lol:
ЛЕВСКИ СОФИЯ

Потребителски аватар
pumpo
Контакти:

Мнениеот pumpo » 09 мар 2013 19:39

Show Must Go On написа:
pumpo написа:Изгледах видеото в спортала. Ще се опитам да дам напълно безпристранно мнение, на базата на това което съм видял в спортал и по ТВ 7.
Първо се вижда, че 30-40 фена на Ботев тръгват към сектора на Левски- ТОВА Е ФАКТ. Подразнение от скъсването или палянето на жълто- черен плат. Доколкото разбрах в темата, това бил някакъв рекламен винил. Още по време на ТВ предаването се виждаше, как феновете на Ботев се запътват към сектора на гостите. След това се започва хвърляне на камъни и от двете страни! Изникват веднага следните въпроси: От къде са тези камъни? Вкарани отвън, или ги е имало вътре на стадиона? По вероятно според мен е да са били на стадиона! И следва още един въпрос. Какъв е тоя стадион с големи каманаци на трибуните? Кой и как му е дал лиценз? Левскарите се опитват да пробият кордона и събарят оградата. В същото време феновете на Ботев мятат камъни по гостите, хвърлят някакви димки по пистата и една- две ракети към левскарите и показват средни пръсти към феновете на Левски, но не пробват да пробият полицейския кордон, а мятат ръце и псуват зад оградата и полицаите- ФАКТ!Ако левскарите бяха пробили кордона (не бяха твърде далеч от това) щеше да ми е интересно каква щеше да е реакцията на феновете на Ботев, които се бяха накачулили на оградата и хвърляха камъни и псуваха. Хвърлят се няколко сигнални ракети от феновете на Левски по тези от Ботев!- ФАКТ! ПО ТВ7 даваха как фенове на Левски мятат големи павета към полицайте. В цялата суматоха стюард-крадец смъква синьо знаме и на спринт го хвърля в сектора с фенове на Ботев. Недостойна и грозна постъпка!- ФАКТ! Мое мнение е , че е еднакво опасно да се хвърлят както камъни и седалки, така и факли и бомби! И лично мое мнение, че ботевистите провокираха цялото напрежение между феновете. Каква работа имаха тези 30-40, прекосявайки 30-на метра и наскачайки на оградата?! И за финал, най-срамната и жалка ситуация от цялата работа е кражбата на левскарското знаме от стюарда, жалка и тъпа постъпка!

А ти трябва да си смениш аватара с некое говедо ! - ФАКТ! Препоръчвам ти да си сложиш един ТУР.
P.S.- Не петни емблемата на отбор като Дунав

Пиша това, което съм видял. Това, че не ти изнася и не приемаш едно обективно и странично мнение си е твои проблем. Не мисля да си сменям аватара, нито с говеда, нито с прасета или някакви си други! А и съм сигурен, че по никакъв начин не съм опетнил емблемата на ДУНАВ!

Върни се в “Левски”