Ботев - Левски

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
grasiani
Контакти:

Re: Ботев - Левски

Мнениеот grasiani » 09 мар 2013 18:15

Като гледам как играем, това няма да е първата загуба този сезон,от 4-5 години отбора ни върви назад и това си е всяка следваща година ,слабо, по- слабо, най-слабо.Няма смисъл от толкова чужденци като резултата е един и същ,едно е че се дават много пари а ефекта никакъв.Дано от следващия сезон се усетят шефове и отговорни фактори в Левски и да се почне да се гради отбор само от български играчи,макар че Батков и Тонев те понятие си нямат от футбол ,ама поне някой да им подскаже.Явно по този начин със скъпи играчи и трансфери няма да се получи отбор, който и треньор да застане начело положението ще е същото.Постепенно раздяла с чужденците и налагане само на български играчи това е пътя.

konvoec
Контакти:

Мнениеот konvoec » 09 мар 2013 18:20

grasiani написа:Като гледам как играем, това няма да е първата загуба този сезон,от 4-5 години отбора ни върви назад и това си е всяка следваща година ,слабо, по- слабо, най-слабо.Няма смисъл от толкова чужденци като резултата е един и същ,едно е че се дават много пари а ефекта никакъв.Дано от следващия сезон се усетят шефове и отговорни фактори в Левски и да се почне да се гради отбор само от български играчи,макар че Батков и Тонев те понятие си нямат от футбол ,ама поне някой да им подскаже.Явно по този начин със скъпи играчи и трансфери няма да се получи отбор, който и треньор да застане начело положението ще е същото.Постепенно раздяла с чужденците и налагане само на български играчи това е пътя.

А тъпото е, че купи тоя тъпънар играчи и не ги пуска. Не мога да повярвам колко страхлива работа е, че чак и некадърна. Добре е, че поне не пусна Йовов да "обърне" мача. Аз пък си мисля, че треньорът е също толкоз виновен, защото ако сравним играчите на Ботев, с тези на Левски, същият смях е..... С какво пък те са по-добри. Още нещо, защо Цветков е там, а не при нас? Не става дума, че е вкарал, става дума, че е от малкото адекватни играчи в А група...

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 09 мар 2013 18:20

Jürgen написа:Монтана критерий ли е за Левски :? :lol: ?

не ,но възхода и пътя към титлата трябва да почнат от някъде ;)

Потребителски аватар
london_hools
Контакти:

Мнениеот london_hools » 09 мар 2013 18:21

Levskar_90 написа:Мирише ли ви на опърлени канарчета :?

Мирише на опърлени свински подлоги :mrgreen: ,но квото повикало.................

Nestor Mahno
Контакти:

Мнениеот Nestor Mahno » 09 мар 2013 18:22

А бре девойки и момци,не знам как видяхте нещата по ТВ-то,но да ви споделя моята емоция от мача:
Играта няма да коментирам,само ще отлича Везалчето и Гари горе долу
До простотията с виниловия парцал на канарите,агитката ни беше сравнително на ниво,пяхме си песновките и имаше настроение,вероятно не сме се чували много много,но и жълтите бяха 6-7 пъти повече.
След провокацията от нашите ,някакви хлапетии от онези се залепиха за оградата и започнаха да се дървят,от там почна пукотевица с бомбички,излетяха ракети от нашите към мирните фенове на канарите :shock: от там ония пощръкляха и започнаха канонада с камъни по нас.
Така,слава Богу,не се стигна до нещо лошо,но мен лично ме беше срам за тези простотии,струва ми се ,че и на голяма част от другите в агитката се предаде тази унилост,като добавим и умрялата игра на нашите - ето защо почти мълчахме до края - не помня да сме били толкова "утрепани" напоследък,дори като падахме от розовите с 1-3 на Герена преди 2 години пяхме и се раздавахме докрай... :cry:
Левски 1914,West Ham United

Zaash
Контакти:

Илиан Илиев: Ботев ни излъга

Мнениеот Zaash » 09 мар 2013 18:23

Не мога да си представя по безсмислена игра не Левски. Сигурно е имало... Последната... година в отбора на Левски напълно важи онзи виц: Момчетата играеха своята си игра а трябваше да играят футбол.

Малко е пресилено, но наистина Левски не играе нищо напоследък . Не става дума само за Илиев. Аз лично все по рядко ги гледам. Преди години мачът на Левски беше "задължение" за мен и ако не ми харесва какво правят страстно коментирам например тук или с приятели. Вече не ми пука защото виждам че явно на който трябва да му пука само се прави. Такава бездушна и безидейна игра гледам на отбора откакто се махна Мъри. Не че днес видях Ботев да играе някакъв смислен футбол, но мен си ме интересува Левски.
Не знам защо отворих тази тема, след като не вярвам че ще повлияя. Обаче ми се иска да изразя несъгласието, си че МОЯТ Левски е гранд с тази игра. Може да пада може да е в посредствена позиция спрямо който и да е турнир... Преди имаше емоция, имаше желание за победа, имаше някаква идея. Идеята Левски!
Това обаче е скучен, безинтересен СЛАБ отбор. Не искам да го гледам.
Гадно ми е да го гледам!
(И не от последните години, за последно гледах с удоволствие любимия отбор, когато в състава беше Дембеле, даже не помня кой беше треньор)

Потребителски аватар
Muscarin

Мнениеот Muscarin » 09 мар 2013 18:24

Искам ви тихички! Ама много тихички! Поне до следващия мач!

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 09 мар 2013 18:24

Не знам с колко едър шрифт да го напиша, но не разбирате ли ,че всичко това е пародия и цирк?ЦСКА пред фалит постояно,Левски -слаб, по-слаб...Славия едва крета, Локо София-почти изпадат,Ботев Пд-изгавриха се с нЕкакъв селски ,Локо Пд-собственик кой?, Черноморец-големи надежди и нагъл собственик и до къди ги докара?Черно Море-ТИМ ли Вим ли?...Берое..Да продължавам ли? А вие си драпайте топките тука и си хабете нервите на стадиона и пред тИлИвИзУра...
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

Потребителски аватар
glarus_ds
Контакти:

Мнениеот glarus_ds » 09 мар 2013 18:24

Muscarin написа:Искам ви тихички! Ама много тихички! Поне до следващия мач!

хахаха! Щом казваш само така ще работата
CHELSEA

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 09 мар 2013 18:25

Muscarin написа:Искам ви тихички! Ама много тихички! Поне до следващия мач!

Ти явно си глух? :lol:
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

Върни се в “Архив”