Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Re: Играчите на Левски се прибират

Мнениеот ros » 20 сеп 2009 17:30

Nikson написа:този факт не ме изненадва, това което казах преди 2 дни е точно това което и стана.
всичко бе един голям блъф заради този мач срещу съсъкъ.
но от друга страна тази 4-ка вместо да се подготвя заедно с останалите си направиха "екскурзия" до прага... че и с преспиване.
кому са нужни тези театрани постановки м-р Батков?

Как ли се чувства този на снимката ти
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Потребителски аватар
jul
Контакти:

Мнениеот jul » 20 сеп 2009 17:32

Хм едва ли ще се разбере някога. Па може и да се разбере - знае ли човек. Но е голям срам, не го казвам като цесекар, а като нормален човек. Страшна глупост е това - имало оферти, Левски не можел да продава, а сега можело, е като беше опечена работата що не стана, баси историята. Според мен както и да завърши мача не може и не трябва да остават нещата както така.
Не веднъж е казвано двата отбора НЕ МОГАТ един без друг. Много кофти ситуация.
Последна промяна от jul на 20 сеп 2009 17:34, променено общо 1 път.
ЦСКА си е ЦСКА!

Арсенал е като великите държави - никога не е толкова силен колкото изглежда и никога толкова слаб колко изглежда!

Потребителски аватар
peterx
Контакти:

Мнениеот peterx » 20 сеп 2009 17:32

Четиримата няма да играят срещу ЦСКА. Ако играят - всички да скачаме и да изметем Батков и сие от клуба. Няма значение кой ще ни управлява - Левски не е отбор, който да си позволява такива долни номерца!
Ако пък не играят - е, по-голям гаф няма! Пращаш четирима футболисти уж за уреден трансфер, а накрая нито един продаден?!?
Който е уреждал трансфера, да си подава оставката!
Другият вариант е това да е пъклен замисъл на чорбата, а нашите като последните балъци да са се вързали :lol: .
Ако е така, шапка им свалям на червените.
България има природни богатства, България има народ несломим,
България има от всичко по малко, но само един футболен тим.
Мъждукат и други тимчета разни, мъждукат, но Левски блести!
И мъчат се някои с него да крачат, и крачат, но Левски лети!

ivanelpe
Контакти:

Мнениеот ivanelpe » 20 сеп 2009 17:33

Стига ревахте а го махаите,че и на мен ми писна.Може би си го и заслужавате в краина сметка.

kempesmario
Контакти:

Мнениеот kempesmario » 20 сеп 2009 17:34

Е ако това е истина и играчите само са се разкарвали до казан , то такъв антипрофесионализъм може само баткофф и баждекофф да направят. Вън тези двамата малоумници от Левски. Ебати смешковците , ебати пародията , ебати профаните. Яд ме е само за феновете. Жалко.

Потребителски аватар
Nikson
Контакти:

Мнениеот Nikson » 20 сеп 2009 17:34

незнам как се чуства сега но дано в 22:00ч. да гледа така и да се чуди как сме успели да ги бием чорбите
Nikson™
Изображение

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 20 сеп 2009 17:35

Не са в групата, ама се незнае какво са дали на БФС и какво са казали на пресконф. Поредния финт на Левски преди дербито. Незнам как да нареча тази ситуация :| Игра на нерви може би 8-) Дано се получи интересен мач довечера ;)

Потребителски аватар
lakito7

Re: Дуетът СС отново начело

Мнениеот lakito7 » 20 сеп 2009 17:35

За Миламов и Зе не бях щастлив,че ще ги продават,но освен Рабех и Дарко има още 4-5 човека за продаване,защото ТОЗИ Левски няма класа и трябват нови,но наистина класни играчи,а след провала на трансфера пари няма да има.
България е нашата родина,
Апостолa е нашия баща,
"Георги Аспарухов" е стадиона,
a Левски е в нашите сърца!

http://www.cashfiesta.com/php/join.php?ref=lakito7

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 20 сеп 2009 17:36

Nikson написа:незнам как се чуства сега но дано в 22:00ч. да гледа така и да се чуди как сме успели да ги бием чорбите

Аз също искам да гледа така, но да обеснява защо сте паднали и да каже как това е трансферната политика на Левски в бъдеще
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

helll
Контакти:

Мнениеот helll » 20 сеп 2009 17:37

мустакат говньо майка ти помашка махай се от герена цървул да го начукам на майка ти до сливиците копеле мръсно докога ще се гавриш с отбора боклук смотан,махай се смешнико-батковввв курвоооооо оставкаааааааа

Върни се в “Архив”