Мнението може и да се промени,но РЕАЛНОСТТА-НЕ!!!ЕМИЛ написа:santiliana написа:ЕМИЛ написа:Нека почакаме още . Не го грабвайте след първата загуба .
нека паднем и от Литекс, и от "онези", и от фесовете- пък тогава, а?!?
Една победа срещу Литексще промени мнението на 100 %
Ботев - Левски
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Ботев - Левски
- Искам си Акаунта
glarus_ds написа:Parmalat написа:Има ранени фенове на Ботев след вандалска проява на "сините" ултраси
Фенове на Левски счупиха разделителната ограда на "клетката" на стадион "Христо Ботев". Освен това от агитката на сините полетяха ракети и бомбички към агитката на "жълто-черните".
Има ранени фенове на "жълто-черните", но няма сериозно пострадали. Оказана им е първа помощ.
Сега всичко е в ръцете на БФС. Най-малкото което Левски трябва да отнесе е лишаване от домакинство. Да видим дали тази санкция ще бъде наложена.
: http://sport.plovdiv24.bg/420508.html#ixzz2N0mWbXjA
Аз не мога да разбера защо се допускат в стадиона хора в нетрезво състояние? Докога? Влизат пияни и дрогирани... И как са ги вкарали тия ракети и т.н. Аз като влизам ме тършуват и ровят по 5 минути? Всички знаем как трябва да се спрат хулиганските прояви по стадионите, въпроса е защо не се вземат мерки?
Ракетите се вкарват от полицаите придружаващи агитките на Левски и на ЦСКА ... ако има все още човек който не знае де

- ralka_levskarka
- Контакти:
glarus_ds написа:Parmalat написа:Има ранени фенове на Ботев след вандалска проява на "сините" ултраси
Фенове на Левски счупиха разделителната ограда на "клетката" на стадион "Христо Ботев". Освен това от агитката на сините полетяха ракети и бомбички към агитката на "жълто-черните".
Има ранени фенове на "жълто-черните", но няма сериозно пострадали. Оказана им е първа помощ.
Сега всичко е в ръцете на БФС. Най-малкото което Левски трябва да отнесе е лишаване от домакинство. Да видим дали тази санкция ще бъде наложена.
Аз не мога да разбера защо се допускат в стадиона хора в нетрезво състояние? Докога? Влизат пияни и дрогирани... И как са ги вкарали тия ракети и т.н. Аз като влизам ме тършуват и ровят по 5 минути? Всички знаем как трябва да се спрат хулиганските прояви по стадионите, въпроса е защо не се вземат мерки?
[offtopic]Някои си завират нещата по всички дупки само заради простотията

[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]
Teo написа:
Емиле как точно ще биете Литекс, като в момента играят добър футбол, а тактика Илиан има ограничени възможности?
Е така с една бърза контра и 1-0 и готова работа
Искам си Акаунта написа:glarus_ds написа:Parmalat написа:Има ранени фенове на Ботев след вандалска проява на "сините" ултраси
Ракетите се вкарват от полицаите придружаващи агитките на Левски и на ЦСКА ... ако има все още човек който не знае деКак иначе човек може да си обясни ракетите изстреляни на стадиона в Разград , при мерките за сигурност които бяха взети от Домусчиев
Ами това, ако е вярно е нещо ужасно. Не знам не знам... Време е да се вземат мерки, но нищо няма да се промени. Все повече затъваме
CHELSEA
tevez написа:ЕМИЛ написа:tevez написа:Да, да изчакаме и мачът срещу Морето другия кръг и там да не спечелим, да изчакаме Литекс в сряда да вземе добър резултат и в Ловеч на реванша да ни треснат едно хубаво, кучетата лаят, керванът си върви. Лудогорец няма да ни чака. Грешките на Илиан не са от днес или вчера, а вече 9 месеца ще станат.
В края на есента не играхме зле
Да ти припомня ли последните 5 кръга срещу кои отбори играхме?
10 кръг - домакини на Локо Пд
11 кръг- гости на бойкотиращият Миньор
12 кръг - домакини на Ботев Враца
13 кръг- Лудогорец и хоп 2:1, каква изненада
14 кръг - Разгромна победа на великият Етър, уау.
15 кръг - победа над добрата стара Славия.
спокойно срещу Литекс и Монтана ще видиш преобразен Левски
- za nas e toj religiq
- Контакти:
Жалък отбор на народа , с жалка игра без удар във очертанията на противниковата врата
По трагичен Левски не бях гледал , къде са супер предубедените в победата левскари
Искам да показват пак статистики и пренебрежение , и да чуя одите им за "героите' им в синьо дето идвали на излет в Пловдив
Сельо го няма , забравете отново за безоблчните ви разходки до Пловдив
ЕДИН Е БОТЕВ НА ПЛОВДИВ

- Levskar_90
ЕМИЛ написа:tevez написа:ЕМИЛ написа:tevez написа:Да, да изчакаме и мачът срещу Морето другия кръг и там да не спечелим, да изчакаме Литекс в сряда да вземе добър резултат и в Ловеч на реванша да ни треснат едно хубаво, кучетата лаят, керванът си върви. Лудогорец няма да ни чака. Грешките на Илиан не са от днес или вчера, а вече 9 месеца ще станат.
В края на есента не играхме зле
Да ти припомня ли последните 5 кръга срещу кои отбори играхме?
10 кръг - домакини на Локо Пд
11 кръг- гости на бойкотиращият Миньор
12 кръг - домакини на Ботев Враца
13 кръг- Лудогорец и хоп 2:1, каква изненада
14 кръг - Разгромна победа на великият Етър, уау.
15 кръг - победа над добрата стара Славия.
спокойно срещу Литекс и Монтана ще видиш преобразен Левски
Монтана критерий ли е за Левски

Искам си Акаунта написа:glarus_ds написа:Parmalat написа:Има ранени фенове на Ботев след вандалска проява на "сините" ултраси
Ракетите се вкарват от полицаите придружаващи агитките на Левски и на ЦСКА ... ако има все още човек който не знае деКак иначе човек може да си обясни ракетите изстреляни на стадиона в Разград , при мерките за сигурност които бяха взети от Домусчиев
1. Кво точно да направи БФС? Това се случва на друг стадион. Освен това дори и да отнесе лишаване от домакинство за 2-3-5 мача след това същите лумпени пак ще сам. Прокуратурата трябва да се заеме и не лишаване от спортни мероприятия, ами направо затвор.
2. Теб те тършуват щото отиваш поне час преди мача... ама като се появат 200 човека 10 минути преди това и някой обяви, че мачът няма да започне докато не влязат всички... и претупват претърсването и така.
3. Ако наистина е така - значи самите полицаи са си виновни.
...