Ботев - Левски

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
glarus_ds
Контакти:

Re: Ботев - Левски

Мнениеот glarus_ds » 09 мар 2013 17:57

Foreigner написа:
glarus_ds написа:
AN71 написа:Приятелю ... игра рамо в рамо е когато има борба за топката и играчите се движат успоредно . Когато атакуваш играч който води топката отстрани и му нарушиш развновесието е нарушение . Когато това нарушение спира скоростна атака си е жълт картон .

Не искам да се обяснявам със съдията ама не беше ли същата ситуация и с Мулдер или се лъжа.

При Мюлдер беше по-зле, имаше протегната ръка :)

Нарушение, жълт картон и респективно червен картон. Съгласен съм.
Обаче Пелето е помислил друго, тъй като нямаше и 5 минути от същата ситуация с Мюлдер!?!

И разликата е, че Мюлдер влизаше в наказателното поле, а Христов (дано не бъркам името, фаулираният от Пелето) просто си тичаше по тъча. :)[/quote]
Иди им го обясни :evil: :mrgreen:
CHELSEA

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 09 мар 2013 17:58

Има ранени фенове на Ботев след вандалска проява на "сините" ултраси

Фенове на Левски счупиха разделителната ограда на "клетката" на стадион "Христо Ботев". Освен това от агитката на сините полетяха ракети и бомбички към агитката на "жълто-черните".
Има ранени фенове на "жълто-черните", но няма сериозно пострадали. Оказана им е първа помощ.

Сега всичко е в ръцете на БФС. Най-малкото което Левски трябва да отнесе е лишаване от домакинство. Да видим дали тази санкция ще бъде наложена.

: http://sport.plovdiv24.bg/420508.html#ixzz2N0mWbXjA
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 09 мар 2013 17:59

tevez написа:Да, да изчакаме и мачът срещу Морето другия кръг и там да не спечелим, да изчакаме Литекс в сряда да вземе добър резултат и в Ловеч на реванша да ни треснат едно хубаво, кучетата лаят, керванът си върви. Лудогорец няма да ни чака. Грешките на Илиан не са от днес или вчера, а вече 9 месеца ще станат.

В края на есента не играхме зле

Потребителски аватар
Jürgen
Контакти:

Мнениеот Jürgen » 09 мар 2013 17:59

the_blue_fan написа:Селекцията и състава да не правят от самосебеси :o ?!

Селекция в Левски ? Няма такова животно от доста години! Единствено Родригес пасна и прави добро впечатление. Тук не става дума за селекция, а за хъс, желание, амбиция да направиш силен мач и някои да те забележи. В Левски това го няма. Играят със страх горките. Вместо да се хвърлиш с всички сили да пресираш да тичаш .. нашите 5 човека гледат как ги подминават като пътен знак. десен краен защитник тръгва да върши работата на централния защитник, а през неговата зона съвсем спокойно баба с инвалидна количка може да премине и да вкара гол.

Ми защо го защитаваш Илиян Илиев като няма селекция :o ? Нали треньора затова е там-да направи селекцията,да сглоби състава,да направи тактика....
Тоя смешник е най-страхливия треньор,който съм виждал :shock: !!!
Какъвто треньора-такава и играта.

Потребителски аватар
the_blue_fan
Контакти:

Мнениеот the_blue_fan » 09 мар 2013 18:00

Приятел кой ти говори за липса на победа от 17 години и разгромни резултати . Феновете на Ботев винаги ще мразят Левски не заради други , защото Левски ритуално полегна на Берое да стане шампион през 1986 г .[/quote]

Ще цитирам един ВЕЛИК човек : Когато видят, че не могат да те стигнат, започват да плюят ! Това е ситуацията. Това което написа само усилва омразата, но това едва ли има значение. Едва ли Левски беше виновен за премеждията на Левски по Б и В група преди година, две ;)
ЛЕВСКИ СОФИЯ

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 09 мар 2013 18:00

grasiani написа:
ЕМИЛ написа:
tevez написа:Илиане, тръгни си като мъж, недей да стоиш и да хващаш корени на Герена, а феновете да почнат да те псуват както беше преди с Велев.

Вижда се, че не ставаш. За какво още стоиш?

Нека почакаме още . Не го грабвайте след първата загуба .

е,че това не е първата загуба, де да беше така,от коя да го почваме от 6 или 10,абе дай да изкара сезона пък после ще му мислим, така ли да стане.

нека да го видим срещу Литекс и тогава да коментираме ;) ;)

Потребителски аватар
gargamel
Контакти:

Мнениеот gargamel » 09 мар 2013 18:01

Идвам си от мача и съм малко превъзбуден,дано да успея да запазя добрия тон,въпреки че за мен вече думата левскар е заменена с друга в речника ми!НЕ МОЖЕ,НЕДОПУСТИМО Е ДА ИЗВЪРШВАШ ДЕЙСТВИЯ,С КОИТО ЗАСТРАШАВАШ ЖИВОТА НА НЕВИННИ!!!!!!!!Не е човешко и тези хора напълно си заслужават прякора,даден им от цяла България!Криейки се в тълпата те са срам за името на Апостола!Срам,СИН срам!

Потребителски аватар
the_blue_fan
Контакти:

Мнениеот the_blue_fan » 09 мар 2013 18:02

Ми защо го защитаваш Илиян Илиев като няма селекция :o ? Нали треньора затова е там-да направи селекцията,да сглоби състава,да направи тактика....
Тоя смешник е най-страхливия треньор,който съм виждал :shock: !!!
Какъвто треньора-такава и играта.[/quote]

Ти сериозно ли мислиш, че в Левски треньора прави селекцията ?? Това е една от причините Наско и Мъри да не се върнат на Герена !
ЛЕВСКИ СОФИЯ

Потребителски аватар
glarus_ds
Контакти:

Мнениеот glarus_ds » 09 мар 2013 18:02

Parmalat написа:Има ранени фенове на Ботев след вандалска проява на "сините" ултраси

Фенове на Левски счупиха разделителната ограда на "клетката" на стадион "Христо Ботев". Освен това от агитката на сините полетяха ракети и бомбички към агитката на "жълто-черните".
Има ранени фенове на "жълто-черните", но няма сериозно пострадали. Оказана им е първа помощ.

Сега всичко е в ръцете на БФС. Най-малкото което Левски трябва да отнесе е лишаване от домакинство. Да видим дали тази санкция ще бъде наложена.

: http://sport.plovdiv24.bg/420508.html#ixzz2N0mWbXjA

Аз не мога да разбера защо се допускат в стадиона хора в нетрезво състояние? Докога? Влизат пияни и дрогирани... И как са ги вкарали тия ракети и т.н. Аз като влизам ме тършуват и ровят по 5 минути? Всички знаем как трябва да се спрат хулиганските прояви по стадионите, въпроса е защо не се вземат мерки?
CHELSEA

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 09 мар 2013 18:04

ЕМИЛ написа:
tevez написа:Да, да изчакаме и мачът срещу Морето другия кръг и там да не спечелим, да изчакаме Литекс в сряда да вземе добър резултат и в Ловеч на реванша да ни треснат едно хубаво, кучетата лаят, керванът си върви. Лудогорец няма да ни чака. Грешките на Илиан не са от днес или вчера, а вече 9 месеца ще станат.

В края на есента не играхме зле

Да ти припомня ли последните 5 кръга срещу кои отбори играхме?
10 кръг - домакини на Локо Пд
11 кръг- гости на бойкотиращият Миньор
12 кръг - домакини на Ботев Враца
13 кръг- Лудогорец и хоп 2:1, каква изненада
14 кръг - Разгромна победа на великият Етър, уау.
15 кръг - победа над добрата стара Славия.

Върни се в “Архив”