Levskar_90 написа:Без име написа:САМО ЛЕВСКИ!!!
С двамата плешивеца ли ?
Със синьо знаме в нашите ръце!!!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Levskar_90 написа:Без име написа:САМО ЛЕВСКИ!!!
С двамата плешивеца ли ?
AN71 написа:granfor написа:Видяхте ли жалките подуенски фенчета какви павета хвърлят по Полицаите ??????![]()
Човек защо ме караш да те питам имаш ли сиво вещество в галвата аз ли или някой от тук хвърля паветата или няколко малоумници като теб![]()
Parmalat написа:ralka_levskarka написа:Честита победа на феновете на Ботев. Според мен Пламен не трябваше да пази на вратата в този мач. Трябваше да е Мишо Иванов. Както и да е, целия отбор игра слабо с изключение на Гари. Не го оплювайте, защото така, като го гледах имах чувството, че той единствен се опитваше да направи нещо в атака. Към Карвальо не видях едно хубаво подаване. Виждат, че го надскачат във въздуха, но продължават да центрират. ОМГ! Това е, продължаваме напред към следващия мач. Ще гледам да съм на Герена.
Ралке и аз съм съгласен с теб за Мишо Иванов и Гари Родригес,но мился и че вместо Пелето трябва да бъде налаган Стефан Веев който е по-бърз и умее да стреля добре от далече.Станимир Стоилов надигра Илиан Илиев тактически.Ботев затвори празните пространства в средата на терена и по фланговете.Това изтегли Левски много в тяхната половина и се отвори много пеазно място за бързите Неделев и Ваднер.
Синоптика разбира за момента че неможе да се надиграва открито с Левски както Литекс и Лудогорец и реши така да играе.Левски много добри футболисти,но повечето от тях не играят редовно Вутов,Димов,Велев...
Илиан Илиев наистина е страхлив треньор и това се вижда и от едно хлапе.
Без име написа:Levskar_90 написа:Без име написа:САМО ЛЕВСКИ!!!
С двамата плешивеца ли ?
Със синьо знаме в нашите ръце!!!
glarus_ds написа:granfor написа:glarus_ds написа:И този ако е най-добри съдия? Пълен б*клук! Стяуа пропищяха от него, сега разбрах за какво са говорели. Живи и здрави да са, ама така не може. Смешници. А тея от Ботев със селските номера, лежане, ръгане, бавене, топките криеха.... фарс
Ха Ха Смяххххххххх, когато сте слаби все съдята ви е виновен.![]()
Те Ботев ви скриха топката.
А вие когато водите резултата и мача не е сигурен не бавите ли?????
Само ще ти кажа да и спомниш за Пе5ков, како правеше, а също така и Пл. Илиев
Ами такова бавене не помня. А иначе Петков редовно го освирквахме за бавенето му!!!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта