Ботев - Левски

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
glarus_ds
Контакти:

Re: Справедлив ли беше картона за Капитана на ЛЕВСКИ?

Мнениеот glarus_ds » 09 мар 2013 17:13

AN71 написа:
glarus_ds написа:Такова рязане отдавна не бях гледал. Ако зависе от мен, след смешното гонене на Пелето щях да извадя отбора. Срам и позор! Честито на Лудогорец, свършили са си работата

А бре сига говори и ти глупости ,че ме дразните такива левскари кажи колко чисти голови положения създадохме и тогава говори за съдията безидеен Левски и няма как да е след като играем с две половинки на терена Милиев и Пелето и за половин човек не са :(

Така е, човек, ама спомни си влизанията на Галчев и удара срещу Рамос с бутоните в тялото. Вместо да гони тях, гони наш играч
CHELSEA

Потребителски аватар
Levskar_90

Re: Ботев - Левски

Мнениеот Levskar_90 » 09 мар 2013 17:14

Без име написа:САМО ЛЕВСКИ!!!

С двамата плешивеца ли ?
ЛЕВСКИ - ОТБОРА НА НАРОДА

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 09 мар 2013 17:14

ralka_levskarka написа:Честита победа на феновете на Ботев. Според мен Пламен не трябваше да пази на вратата в този мач. Трябваше да е Мишо Иванов. Както и да е, целия отбор игра слабо с изключение на Гари. Не го оплювайте, защото така, като го гледах имах чувството, че той единствен се опитваше да направи нещо в атака. Към Карвальо не видях едно хубаво подаване. Виждат, че го надскачат във въздуха, но продължават да центрират. ОМГ! Това е, продължаваме напред към следващия мач. Ще гледам да съм на Герена.

Ралке и аз съм съгласен с теб за Мишо Иванов и Гари Родригес,но мился и че вместо Пелето трябва да бъде налаган Стефан Веев който е по-бърз и умее да стреля добре от далече.Станимир Стоилов надигра Илиан Илиев тактически.Ботев затвори празните пространства в средата на терена и по фланговете.Това изтегли Левски много в тяхната половина и се отвори много пеазно място за бързите Неделев и Ваднер.
Синоптика разбира за момента че неможе да се надиграва открито с Левски както Литекс и Лудогорец и реши така да играе.Левски много добри футболисти,но повечето от тях не играят редовно Вутов,Димов,Велев...
Илиан Илиев наистина е страхлив треньор и това се вижда и от едно хлапе.
Последна промяна от Parmalat на 09 мар 2013 17:15, променено общо 2 пъти.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 09 мар 2013 17:14

Само ЛЕВСКИ!
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

granfor
Контакти:

Мнениеот granfor » 09 мар 2013 17:14

glarus_ds написа:И този ако е най-добри съдия? Пълен б*клук! Стяуа пропищяха от него, сега разбрах за какво са говорели. Живи и здрави да са, ама така не може. Смешници. А тея от Ботев със селските номера, лежане, ръгане, бавене, топките криеха.... фарс

Ха Ха Смяххххххххх, когато сте слаби все съдята ви е виновен. :) :) Те Ботев ви скриха топката.
А вие когато водите резултата и мача не е сигурен не бавите ли?????
Само ще ти кажа да и спомниш за Пе5ков, како правеше, а също така и Пл. Илиев

Потребителски аватар
glarus_ds
Контакти:

Мнениеот glarus_ds » 09 мар 2013 17:16

А иначе, според мен в центъра трябва да играят Велев и Димов, имат повече перспектива за развитие, Пелето е изчерпан и тромав, а Прохазка не знае къде се намира :)
CHELSEA

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 09 мар 2013 17:16

Ботев играха далеч по-умно и с оглед на изнервеният мач, това се оказа и ходът, който им спечели 3-те точки.

От друга страна, при треньорският сблъсък, без да заложи на кой знае какви иновации, Мъри надигра категорично Ил. Илиев.
1-во - от Левски явно очакваха домакините да са доминиращият тим, отборът, който ще държи повече топката и ще залага на постепената атака.
Точно за това и Илиан беше излязал с тройка вътрешни халфове, които са по-скоро "разбивачи", от колкото хора, които умеят да градят играта.
Но Мъри тук изненада и отборът му предостави топката на Левски, като точно Ботев заигра на контри.
Така тройката вътрешни халфове в синьо, се оказаха и най-слабото звено, защото на Левски се наложи да е доминиращият тим, този, който държи и разиграва повече топката.
А "Сините" не бяха подготвени за това ...

2-ро - От Ботев бяха затворили крилата ни, а това са най-силните и качествени играчи на Левски - Кристовао и Гари.
Силен ход се оказа и "закачането" на персонален пазач на ДеКарвальо.

В същото време сериозна тактическа грешка направи Ил. Илиев, за дето не замени на почивката очевидно рисковият Ст. Ангелов.
С оглед на обстановката и развитието на мача, на всички беше ясно, че "Пелето" ще участва още в доста сблъсъци.
Но очевидно, само Илиан неможа да предвиди последствията...

Напълно заслужена победа за пловдивчани !
Пак го пиша ... Бяха по-интелегентният отбор, с по-класни моментни отигравания ... И определено - с по-добрият треньор.

Честито на феновете на Ботев !
Още много положителни емоции ще имат с този отбор. ;)
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][/center]
Image Image

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Re: Справедлив ли беше картона за Капитана на ЛЕВСКИ?

Мнениеот Искам си Акаунта » 09 мар 2013 17:16

denitko1 написа:Според вас справедлив ли беше картона за Ангелов? срещу Ботев Пд..........

И двата картона които получи бяха справедливи ... и още два които му бяха спестени . Отдавна не бях виждал един отбор да извърши толкова много безсмислени нарушения за картони в един мач , както Левски днес . Някой ще рече , че играчите кроят шапка на Илиян . Който така или иначе няма място в отбор от калибъра на Левски де . ;)

Потребителски аватар
glarus_ds
Контакти:

Мнениеот glarus_ds » 09 мар 2013 17:17

granfor написа:
glarus_ds написа:И този ако е най-добри съдия? Пълен б*клук! Стяуа пропищяха от него, сега разбрах за какво са говорели. Живи и здрави да са, ама така не може. Смешници. А тея от Ботев със селските номера, лежане, ръгане, бавене, топките криеха.... фарс

Ха Ха Смяххххххххх, когато сте слаби все съдята ви е виновен. :) :) Те Ботев ви скриха топката.
А вие когато водите резултата и мача не е сигурен не бавите ли?????
Само ще ти кажа да и спомниш за Пе5ков, како правеше, а също така и Пл. Илиев

Ами такова бавене не помня. А иначе Петков редовно го освирквахме за бавенето му!!!
CHELSEA

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 09 мар 2013 17:17

Parmalat написа:
ralka_levskarka написа:Честита победа на феновете на Ботев. Според мен Пламен не трябваше да пази на вратата в този мач. Трябваше да е Мишо Иванов. Както и да е, целия отбор игра слабо с изключение на Гари. Не го оплювайте, защото така, като го гледах имах чувството, че той единствен се опитваше да направи нещо в атака. Към Карвальо не видях едно хубаво подаване. Виждат, че го надскачат във въздуха, но продължават да центрират. ОМГ! Това е, продължаваме напред към следващия мач. Ще гледам да съм на Герена.

Ралке и аз съм съгласен с теб за Мишо Иванов и Гари Родригес,но мился и че вместо Пелето трябва да бъде налаган Стефан Веев който е по-бърз и умее да стреля добре от далече.Станимир Стоилов надигра Илиан Илиев тактически.Ботев затвори оразнуте оространства в средата на терена и по фланговете.Това изтегли Левски много в тяхната половина и се отвори много пеазно място за бързите Неделев и Ваднер.
Синоптика разбира за момента че неможе да се надиграва открито с Левски както Литекс и Лудогорец и реши така да играе.Левски много добри футболисти,но повечето от тях не играят редовно Вутов,Димов,Велев...
Илиан Илиев наистина е страхлив треньор и това се вижда и от едно хлапе.

Е прав си и не си първият разбрал това!
Искаш да кажеш, че освен страхлив Ил.Ил. е т*п?
И за това ще си прав! :lol:
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

Върни се в “Архив”