Ботев - Левски

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Re: Ботев - Левски

Мнениеот Искам си Акаунта » 09 мар 2013 17:09

ralka_levskarka написа:Червеничките, няма такива като вас. Понякога си мисля, че вместо да отидете да викате срещу титаните пред офиса, примерно, вие седите и гледате как Левски видиш ли паднал. И какво? Не ни е нито първата, нито последната загуба. Някак си не ми се връзва, вие сте същите, че и по- зле, ама хайде да се посмеем. Утре играете срещу Черноморец. мислите ли, че Херо ще се предаде така? Левски днес не игра - факт. Заслужена загуба и толкова. Живота продължава. Да се ядосвам за тези? Ха- ха, голям майтап. Бях го писала в една тема - няма смисъл да се ядосвам за хора, които вечерта ще пият заедно в някоя дискотека и ПАК ще си вземат парите. Вижте, ако е за играчите от преди 20 години, тогава вече може, но не и сега.

Естествено че Херо няма да се предаде утре ... все пак Черноорец ще играе срещу ЦСКА , не срещу Левски 8-)

Потребителски аватар
fen-fen
Контакти:

Мнениеот fen-fen » 09 мар 2013 17:09

Не се съдете левскари! Ботев победи заслужено! Може би малко прегоряхте в мача и затова така се получи! В интерес на истина си мисля, че червения картон е малко пресилен, но така или иначе е факт! Ботев игра по тактически, и зрителите го видяха! Иначе голям заряд на мача, но напрежението взе връх! В този мач Ботев надигра Левски. Може би днес фактите доказаха, че статистиката не играе роля!!! След 17 год Ботев промени статистиката!
Напред Лудогорец ! http://ludogorec.net/forum/images/smilies/razgradscarf1.gif
[offtopic]Бареков ако пусне тоалетна хартия с физиономията си ще стане милионер![/offtopic]

Потребителски аватар
AN71
Контакти:

Re: Справедлив ли беше картона за Капитана на ЛЕВСКИ?

Мнениеот AN71 » 09 мар 2013 17:10

glarus_ds написа:Такова рязане отдавна не бях гледал. Ако зависе от мен, след смешното гонене на Пелето щях да извадя отбора. Срам и позор! Честито на Лудогорец, свършили са си работата

А бре сига говори и ти глупости ,че ме дразните такива левскари кажи колко чисти голови положения създадохме и тогава говори за съдията безидеен Левски и няма как да е след като играем с две половинки на терена Милиев и Пелето и за половин човек не са :(

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 09 мар 2013 17:10

ИлиАнчо, кой ти каза ,че ставаш за треньор на[color=#0000BF] Левски ?Жепееца?[/color]
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

omax
Контакти:

Мнениеот omax » 09 мар 2013 17:10

Едно е Херо да даде мача, съсвсем друго е Мъри да го вземе.Това е действителността. Сряда ще е любопитно рещу Литекс.Много

Потребителски аватар
glarus_ds
Контакти:

Мнениеот glarus_ds » 09 мар 2013 17:12

И този ако е най-добри съдия? Пълен б*клук! Стяуа пропищяха от него, сега разбрах за какво са говорели. Живи и здрави да са, ама така не може. Смешници. А тея от Ботев със селските номера, лежане, ръгане, бавене, топките криеха.... фарс
CHELSEA

Потребителски аватар
Santiago Munezz
Контакти:

Мнениеот Santiago Munezz » 09 мар 2013 17:12

omax написа:Едно е Херо да даде мача, съсвсем друго е Мъри да го вземе.Това е действителността. Сряда ще е любопитно рещу Литекс.Много

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
[center][wrapimg=]http://media3.acmilan.com/uploads/dwh/multimedia/654-6.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScaR27gCBKUGF931MqeFZLUIPsQ2DeXwEYHZQTrYrlfS4FIrTI6IXvl7ZGeQ[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
AN71
Контакти:

Мнениеот AN71 » 09 мар 2013 17:12

granfor написа:Видяхте ли жалките подуенски фенчета какви павета хвърлят по Полицаите ?????? :o :o

Човек защо ме караш да те питам имаш ли сиво вещество в галвата аз ли или някой от тук хвърля паветата или няколко малоумници като теб :o :(

Потребителски аватар
Без име
Контакти:

Мнениеот Без име » 09 мар 2013 17:13

САМО ЛЕВСКИ!!!
[center]1914[/center]

Потребителски аватар
Levskar_90

Мнениеот Levskar_90 » 09 мар 2013 17:13

Вън плешивците от Левски