Всичко това е зависимо и от ежедневието ни. Най-важното нещо за човека, говоря като цяло, е движението. Относно темата, солта не е вредна, дори напротив, полезна е. Същото се отнася и за брашното и захарта, но в по-ниски количества, както и зависи как са преработени до излаза им на пазара.
Ако мога да кажа една рецепта накратко за дълъг живот.
Вяра, спорт и храни, дадени ни от природата. Особено морски дарове, плодове и зеленчуци, които са според сезона.
Трите Б – белите отрови за организма
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- валидол за теб
- Контакти:
Re: Трите Б – белите отрови за организма
Лекувам нерви и подобрявам общото състояние на духа на човека. Без странични ефекти, без консерванти. Подобрявам и пигментацията на кожата при стари хора.Безплатно, просто контактувайте с мен.
- frente atleti
- Контакти:
South_Park написа:Така е но съм сигурен , че мнозинстовото от хора тук купуват всеки ден хляб от бяло брашно - т.е. превишават значително "безвредната" доза
То пък има черен хляб -само боядисват брашното !
[rimg]http://media1.picsearch.com/is?6SVCU99mS6V6Q-NFf8bWOP_UkrS1uCwwqwJUZX6ANGE&height=185[/rimg]100% - Antimadridistas
vaskonti написа:Тоя път съм напълно съгласен с теб.
Глутенът е извлечен за пръв път от японците от едно водорасло. Много хора го наричат "японското отмъщение към САЩ заради атомните бомби". И с право - глутенът е основният виновник за затлъстяването и всичките му последствия.
Иначе аз ползвам само хималайска сол, която се продава на камъни. Интересното при нея е, че според етикета е със срок на годност 3-4 години, въпреки, че е престояла по планините стотици милиони години
Я вземи ми обясни как така каменната сол има срок на годност??? Май не е много хималайска твоята сол
rumbata написа:vaskonti написа:Тоя път съм напълно съгласен с теб.
Глутенът е извлечен за пръв път от японците от едно водорасло. Много хора го наричат "японското отмъщение към САЩ заради атомните бомби". И с право - глутенът е основният виновник за затлъстяването и всичките му последствия.
Иначе аз ползвам само хималайска сол, която се продава на камъни. Интересното при нея е, че според етикета е със срок на годност 3-4 години, въпреки, че е престояла по планините стотици милиони години
Я вземи ми обясни как така каменната сол има срок на годност??? Май не е много хималайска твоята сол
Този въпрос го задай на Агенцията по храните. Отиди в магазин, където се продава такава сол, например някой диетичен магазин, и виж какво пише на етикета.
А самата сол си е точно такава - вярно е, че се продава и във вид като нормалната сол, тоест напълно смляна, но се продава и на големи парчета камъни - както си е откъртена.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]