League Europa - 2012-2013

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Re: League Europa - 2012-2013

Мнениеот Udoji90 » 08 мар 2013 10:51

Най-много сякаш ме зарадва, че Зенит паднаха и са на път да излетят от турнира. По принцип нямам нищо против тях, когато играят в Европа, но този сезон са посредствени. Още в групата си в ШЛ заслужаваха да са последни след Андерлехт, в миналия кръг пак бяха надиграни и в двата мача от Ливърпул по моето скромно менние. Крайно време им е да си заминат с тази игра.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 08 мар 2013 10:53

Нищо лошо за дойчовците. Това дойчовци, талянци, шпаньолци, ингелизи, французои не е обидно.
Просто е обидно да се наричат Байерн, Гладбах и т.н. шваби щото не са. Щутгарт са горди шваби :)
П.П. Нема нужда да го нервирам днес Дюрекса. Такъв е живота.

Тотнъм май стават фаворит за трофея. Аз съм за Щутгарт :oops: и Базел!
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
durex
Контакти:

Мнениеот durex » 08 мар 2013 10:55

MCMXIII написа:Нищо лошо за дойчовците. Това дойчовци, талянци, шпаньолци, ингелизи, французои не е обидно.
Просто е обидно да се наричат Байерн, Гладбах и т.н. шваби щото не са. Щутгарт са горди шваби :)

Защо бе, кажи, аз не се срамувам снощи от отбора си, въпреки, че ни биха по категоричен начин ;)

Потребителски аватар
Robbery
Контакти:

Мнениеот Robbery » 08 мар 2013 10:56

MCMXIII написа:Лацио играе с шваби, вие дойчовци, немци. КВи Ора сте?
Добре че съм кОлтурен, а не като габровският, иначе щях доста цвенто да опиша станалото У Лондон. Ама Дюри е пич, та затова- няма.
Успех на Миро Клозе. Лацио да го... с фенове ножари катунари. Уж ми бяха симпатични. Щутгарт (швабите) ще да срамят и догодина Германия, този път през Купата на Германия :(

На мене Лацио ми станаха симпатични заради Клозе. Иначе изобщо не изпитвам топли чувства към отборите от ботуша.

[offtopic]Абе на мене вчера ми се стори, че един коментатор нарече отбора ФеЛацио Ром. :lol: Немска му работа. То като ги вземем отборите от Италия на немски все такива имена имат: Juventus Urin, Hintern Mailand.... ;)[/offtopic]

MCMXIII написа:Аз съм за FCB! Добър резултат срещу ленинградския отбор :)

А иначе St. Jacob-Park (Бaзел) е проектиран от същите архитекти, които са проектирали и Алaнц Арена и има същите "въздушни възглавнички", които дават възможност стадиона да бъде осветен в различни цветове.

[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 08 мар 2013 11:01

durex написа:Защо бе, кажи, аз не се срамувам снощи от отбора си, въпреки, че ни биха по категоричен начин ;)

Три на нула си е три на нула. Пък ако ще да е за "Купата на берящите боровинки девици в Италианските Алпи".
Признавам, че не съм ви игледал мача. Щом не ти пука- добре.
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
durex
Контакти:

Мнениеот durex » 08 мар 2013 11:05

MCMXIII написа:
durex написа:Защо бе, кажи, аз не се срамувам снощи от отбора си, въпреки, че ни биха по категоричен начин ;)

Три на нула си е три на нула. Пък ако ще да е за "Купата на берящите боровинки девици в Италианските Алпи".
Признавам, че не съм ви игледал мача. Щом не ти пука- добре.

Ами реално не ми пука толкова, защото е за тоя смешен турнир..ако беше за ШЛ, друго щеше да казва..

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 08 мар 2013 11:09

Robbery написа:
[offtopic]Абе на мене вчера ми се стори, че един коментатор нарече отбора ФеЛацио Ром. :lol: Немска му работа. То като ги вземем отборите от Италия на немски все такива имена имат: Juventus Urin, Hintern Mailand.... ;)[/offtopic]

MCMXIII написа:Аз съм за FCB! Добър резултат срещу ленинградския отбор :)

А иначе St. Jacob-Park (Бaзел) е проектиран от същите архитекти, които са проектирали и Алaнц Арена и има същите "въздушни възглавнички", които дават възможност стадиона да бъде осветен в различни цветове.

[offtopic]Това за италианските отбори на немски е веселко :)[/offtopic]

Те самите FCB от Швейцария, са си малкия брат на FCB от Германия. Те и песните си им приличат (мелодиите). Да не говорим, че част от ШИКЕРИЯ са от Базел.

Потребителски аватар
storm
Контакти:

Мнениеот storm » 08 мар 2013 11:20

MCMXIII написа:Нищо лошо за дойчовците. Това дойчовци, талянци, шпаньолци, ингелизи, французои не е обидно.

Това сме го дъвкали и преди... Аз знам, че Щутгарт са "шваби", Байерн "баварци", Волсбург "вълци" и т.н.. Но наеминованието ШВАБИ исторически погледнато е нарицателно за цяла Германия и така са ги наричали в миналото..И аз като кажа гадните шваби от Байерн имам предвид гадните дойчовци от Байерн..
[wrapimg=]http://www.forzajuve.ru/images/stories/news17/115.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
Robbery
Контакти:

Мнениеот Robbery » 08 мар 2013 11:28

MCMXIII написа:Те самите FCB от швейцария, са си малкия брат на FCB от Германия. Те и песните си им приличат (мелодиите). Да не говорим, че част от ШИКЕРИЯ са от Базел.

Интересно! По-принцип в Бaзел настроението към Байерн е такова, каквото е в много части на Германия. Или са привърженци на клуба, или го недолюбват. Аз като бях в Базел (все пак постоях там няколко месеца) не успях да срещна фенове на Байерн, но много хора споделяха лека омраза към клуба.
Спомням си тогава един мач. Беше 2008 година и Байерн играеше за купата на УЕФА срещу Хетафе. В продължението всички доволно потриваха ръце, че Байерн ще отпадне. Накрая предполагам си спомняш какво стана и аз бях единствения доволен.
[offtopic]http://www.myvideo.de/watch/8077650/Uefa_Cup_Viertelfinale_Rueckspiel_Getafe_vs_Bayern_10_04_2008[/offtopic]

Иначе Швейцарския FCB има и нещо общо със испанския FCB.

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 08 мар 2013 11:37

Това за Шикерия и феновете на Базел е от един потребител dondiego.
За малкият брат FCB се шегувам. За песните не!
FCB и в Германия и в Испания са силни отбори.

Върни се в “Архив”