Sardukar написа:Ама директно в групите или за плейофитеТака поне и отборите от по-големите първенства ще са мотивирани!
Ами няма значение, и плейофи и директно,все ще са надъхани.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Sardukar написа:Ама директно в групите или за плейофитеТака поне и отборите от по-големите първенства ще са мотивирани!
durex написа:Реално в този турнир видях много по-качествени мачове от тия в ШЛ. Реномето ще се вдигне още повече, ако примеат правилата двата финалиста в ЛЕ директно догодина да влизат в ШЛ.
storm написа:Лацио си пере гадните дойчовци и не го е*е..Добре, че няма повече германски отбори в турнира, които да играят с/у "орлите"..
durex написа:storm написа:Лацио си пере гадните дойчовци и не го е*е..Добре, че няма повече германски отбори в турнира, които да играят с/у "орлите"..
Що бе, тъкмо са загряли да бият само немски отбори, добре щеше да им дойде още един
MCMXIII написа:durex написа:storm написа:Лацио си пере гадните дойчовци и не го е*е..Добре, че няма повече германски отбори в турнира, които да играят с/у "орлите"..
Що бе, тъкмо са загряли да бият само немски отбори, добре щеше да им дойде още един
Лацио играе с шваби, вие дойчовци, немци. КВи Ора сте?
Добре че съм кОлтурен, а не като габровският, иначе щях доста цвенто да опиша станалото У Лондон. Ама Дюри е пич, та затова- няма.
Успех на Миро Клозе. Лацио да го... с фенове ножари катунари. Уж ми бяха симпатични. Щутгарт (швабите) ще да срамят и догодина Германия, този път през Купата на Германия![]()
Аз съм за FCB! Добър резултат срещу ленинградския отбор
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта