Още не мога да повярвам какво се случи снощи... Бях в шок, така да се подиграеш с такъв велик отбор! От тук нататък спирам да гледам ШЛ, в този турнир не останаха никакви ценности вече - всичко е една режисура. Ясно е, че Реал са на финал, тъкмо за 111-тата им годишнина - какво магическо съвпадение, нали. А това, че бяха надиграни от Юнайтед и че с нищо не показаха, че са по-добри само ние ще го помним. Но аз съм горд от отбора си, горд съм, че излизаме неопетнени от този гнусен турнир. Нещо трябва да се промени, вече всичко е толкова очевидно...
Искам да кажа, че не помня да съм чувал по-шумна публика от доста време. Феновете на стадиона просто бяха фантастични, ще запомня тази вечер най-вече с това, както и с натъжените лица по трибуните след 57-мата минута - хората гледаха с отворена уста е не можеха да повярват какво се случва - как се подиграват с този велик отбор насред Театъра на мечтите...
Цитат от Боби Борисов от Диема:
"Аз бих казал, че е редно Висшата лига да си зададе няколко основни въпроса. Да, съдийски грешки костваха отпадане на Манчестър Ю, също както преди години подобна съдба застигна Челси и Арсенал. А и Ливърпул е преминавал през такива моменти. Миналата година също бе направено достатъчно в тази посока, обаче Челси се измъкна.
При 11 на 11, Манчестър Ю преподаваше урок на великия и непобедим Реал Мадрид, та чак нарцис като Мауриньо се почувства неудобно.Това е истината и всички я видяха. Едно младо английско момче като Уелбек се подиграваше със защитата на Реал. Видя се и какво представляват двата отбора и кой е по-силен от тях, както в игрово така и в тактическо отношение. Това един картон не може да го промени, един съдия също."
Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н)
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- lrlazarov_19
- Контакти:
Re: Всекидневна за Манчестър Юнайтед(трансфери,новини, т.н)
[center]Then raise United's banner high,
Beneath it's shade we'll live and die...
So keep the faith and never fear,
We'll keep the Red Flag flying here...[/center]
от lrlazarov_19 на 07 Мар 2013 00:28
Още не мога да повярвам какво се случи снощи... Бях в шок, така да се подиграеш с такъв велик отбор! От тук нататък спирам да гледам ШЛ, в този турнир не останаха никакви ценности вече - всичко е една режисура. Ясно е, че Реал са на финал, тъкмо за 111-тата им годишнина - какво магическо съвпадение, нали. А това, че бяха надиграни от Юнайтед и че с нищо не показаха, че са по-добри само ние ще го помним. Но аз съм горд от отбора си, горд съм, че излизаме неопетнени от този гнусен турнир. Нещо трябва да се промени, вече всичко е толкова очевидно...
Искам да кажа, че не помня да съм чувал по-шумна публика от доста време. Феновете на стадиона просто бяха фантастични, ще запомня тази вечер най-вече с това, както и с натъжените лица по трибуните след 57-мата минута - хората гледаха с отворена уста е не можеха да повярват какво се случва - как се подиграват с този велик отбор насред Театъра на мечтите...
Най-добрият и красноречив коментар за абсурдизма и подигравката с Манчестър Юнайтед-нашият любим отбор!
Поздравления за силните думи Лазка,те трябва да бъдат пример за всички нас!
We are United!
- ЦСКА СОФИЯ 1948
- Контакти:
- ЦСКА СОФИЯ 1948
- Контакти:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=KYSVB9eur_o[/youtube]
1:42!!!
1:42!!!

- t0bl3ro_bg
Някой може ли да каже какво "чете" по устните на сър Алекс на видеото ?
http://gong.bg/view_article.php?article_id=332535
Според мен казва "Absolute" т.е. "Абсолютно", т.е можем и да предположим, че Моуриньо му е казал нещо от сорта "Нямаше червен картон"
Какво мислите ? То и да го мислим, и да не го мислим.. било кво било
http://gong.bg/view_article.php?article_id=332535
Според мен казва "Absolute" т.е. "Абсолютно", т.е можем и да предположим, че Моуриньо му е казал нещо от сорта "Нямаше червен картон"
Какво мислите ? То и да го мислим, и да не го мислим.. било кво било

- lrlazarov_19
- Контакти:
smoothc написа:от lrlazarov_19 на 07 Мар 2013 00:28
Най-добрият и красноречив коментар за абсурдизма и подигравката с Манчестър Юнайтед-нашият любим отбор!
Поздравления за силните думи Лазка,те трябва да бъдат пример за всички нас!
We are United!
Толкова сме силни, че можем да си позволим да сме сами срещу всички. Да идват битките с английските ни събратя на Old Trafford, за да си опитат от нас.

[center]Then raise United's banner high,
Жива гавра си е в ШЛ последните години... доста извращения станаха и все в една посока.... ШНУР за тоя турнир, в който ти пращат едно човече да ти реши цялото представяне..... Друго си е да се бориш 38 мача!
smoothc написа:MuFc1878 написа:Може би трябваше да продължим с пресата след като падна гола в 50-та минута. Оставихме Реал да изравни играта и по-лесно да стига до опасни положения. Втори гол и мачът свършваше за гостите!
О,Тони,това щеше да е равнозначно на самоубийство.
Най-лошото бе,че прекалената емоционалост на сър Алекс и шока от червения картон,просто ни паникьосаха! Просто това е най-трудното и може би страшно нещо за Юнайтед-при положителен резултат,да останат с човек по-малко,просто нещо им става на всички...Така беше и с Байерн,същото стана и снощи.
Как да ви кажа..Юнайтед просто трябва да се научи,да играе с човек по-малко...ако има нещо,в което Манчестър Юнайтед е по-слаб от доста други отбори,то това е когато остане с човек по-малкоАз поне,трудно си спомням особено в Шампионската лига,Юнайтед да е побеждавал по-силен съперник,когато е бил с човек по-малко.
В това отношение,просто Челси са номер 1,благодорно им завиждам,наистина! Може би тук става въпрос за по-добра организация и специфика на играчите,но истина е,че Челси не един или два пъти е успявал да се измъкне в такива ситуации и ако има нещо,по което бих искал Юнайтед да прилича на Челси-е да се научи да бъде по-уверен и хладнокръвен,когато остане с човек по-малко.
Aз пък си мисля, че стояхме доста добре с 10 човека срещу Реал.. Наистина в първите минути след този нелеп ЧК настъпи лек хаус в целия отбор, което го принуди да се дръпне в глуха защита.. Трябваше малко време на играчите да се отърсят от този шок и точно в този момент дойде супер калитарския гол на Модрич от халите. Наистина изключително красиво попадение, което вероятно и той самият знае, че няма да повтори никога повече през живота си.. Вече при 1:1 и с 10 човека знаете колко трудно става срещу отбор като Реал!
Какво и да си говорим, не сме на 1/4 финала. Лесно е да се коментира от камбанарията на победителя 

Манчестър Юнайтед продава Уейн Рууни след края на сезона
A Broken Plane. A Broken Dream. A Broken Heart. A Broken Team.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.