Що за недоразумение е това ? Клуб по борба на името на мафиот спонсорирал борбата за да изпере пари и то парите на БЪлгарският народ ...
Защо не му вдигнете и паметник ?
А може утре да изникнат и клубове с имената на Крушата , Васил или Жоро Илиев , Атанас Комшев , Мето Илиенски , един куп бивши мутри и борци застреляни заради нарко ил идруги сделки ... Златко баретата , Брендо ил иАлексей Петров ....
Що за подигравка с Българският народ - направо съм потресен от тази на пръв поглед малко и незначителна новина на фона на мача Манчестър Реал и куп други доста по важни ....
Анкета: Одобрявате ли клуб по борба С ИМЕ "Илия Павлов"?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Клуб по борба Илия Павлов???
Идеята като цяло е добра - нов отбр повече възможности за децата повече конкуренция ... това е перфектно .. но името наистина е потресаващо ... и аз съм против него .. въпреки това не е забранено от закона, а и не трябва да бъде ...
Отбор по борба "Васил и Георги Илиеви" има в родния им град и на всеки турнир състезателите му печелят доста медали
Мафиоти или не,много от тези хора са били силни спортисти и са печелили отличия за нашата държава!

- 1912chaflio
- Контакти:
el_tigre написа:Отбор по борба "Васил и Георги Илиеви" има в родния им град и на всеки турнир състезателите му печелят доста медалиМафиоти или не,много от тези хора са били силни спортисти и са печелили отличия за нашата държава!
аха и после за награда ,решиха да рекетират и с бухалки да тормозят народа си

1912chaflio написа:el_tigre написа:Отбор по борба "Васил и Георги Илиеви" има в родния им град и на всеки турнир състезателите му печелят доста медалиМафиоти или не,много от тези хора са били силни спортисти и са печелили отличия за нашата държава!
аха и после за награда ,решиха да рекетират и с бухалки да тормозят народа си
Така е.Също така е факт че голяма част от клубовете по борба ,а и не само,разчитат единствено на финансирането на такива хора..
Re: Анкета: Одобрявате ли клуб по борба С ИМЕ "Илия Павлов"?
Напълно нормално в държавата Абсурдистан.
...
sl11sofia написа:...спонсорирал борбата за да изпере пари ...
Какви ли не глупости се пишат тук

Как се перат пари със спонсорство ?
Все едно да те питат: Ти откъде имаш 50 милиона, как ги изкара ?
И ти да отговориш: Спонсорирам борбата

Е няма такава глупост !
Твърдо "ЗА"
Защо до сега никой не се е възпротивил на парите на Гриша Ганчев или пък някой да ги е върнал
Какъв е проблема да има клуб с това име,след като ще се спонсорира от тази фамилия
Иначе пък,всички до тук са възмутени,нищо че не са дали и един лев за спорта 

delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
Борбата е атрофирал спорт. Да се закрие предлагам аз.