Манчестър Юнайтед - Реал Мадрид

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Re: Манчестър Юнайтед - Реал Мадрид

Мнениеот MuFc1878 » 07 мар 2013 08:35

MORSKI написа:
MuFc1878 написа:Всеки да си свали тениската и да видим кой къде какви белези има :lol: ... Евра също има някой отпечатък на коляното от бутонки ;)

По-тъпо оправдание скоро не бях чел :lol: Въобще изписали сте толкова коментари с тъпотии, че повече няма накъде. Чист късмет си беше за Арбелоа, че Нани не беше го ударил малко по-встрани и да му отнесе някой орган... Всички коментари, че това видиш ли било неумишлено или т.н в контекста на новите правила и изисквания на УЕФА са безумни :lol: Това е все едно да се спори за новите правила за засада и защо не се отсъжда по старите...

Да не говоримн, че точно вие да се оплаквате от съдии, дето половината отбори във Висшата лига изпитаха на гърба си най-големият фен на Юнайтед Хауърд Уеб е меко казано смешно.

Да не говорим, че турчинът беше неадекватен попринцип и първият ви гол беше от засада, а по-късно при 1:0 за вас не отсъди дузпа!!! Не можете да губите и това си е.

ПС" Василев, може би трябваше да му изкорми червата и тогава да се стреснеш. Или и тогава щеше да измислиш нещо, титане на мисълта :lol:

И имам въпрос към вас- съдията ли е виновен, че до 60-та минута едимнственото смислено нещо от вашия отбор беше автоголът на Рамос? И се смеете на Челси, а вие бяхте паркирали не автобус, ами цяла автогара пред вратаря си!

По-голямо реване от фенове на Реал след мач с Барса няма... такива се нагледахме през последните 2-3 години :)

На линия
Потребителски аватар
vasilnv
Контакти:

Мнениеот vasilnv » 07 мар 2013 08:52

Viktor4o_Rs написа:Стига сте ревали като някакви женски полови органи бе, отпаднахте и толкова :lol: :lol: :lol: Нали ще спечелите ултрамегагигахипертера великата Висша лига (класно първенство, в никакъв случай високата му класа не се дължи на чужденците и на изпраните пари на руски олигарси и арабски шейхове), какво се жалвате ?

Айде че сър Дидие Дрогба чакаааааааааа. Сър Оле Гунар Солскяер също ;)
A Broken Plane. A Broken Dream. A Broken Heart. A Broken Team.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.

На линия
Потребителски аватар
vasilnv
Контакти:

Мнениеот vasilnv » 07 мар 2013 08:54

MORSKI написа:
MuFc1878 написа:Всеки да си свали тениската и да видим кой къде какви белези има :lol: ... Евра също има някой отпечатък на коляното от бутонки ;)

По-тъпо оправдание скоро не бях чел :lol: Въобще изписали сте толкова коментари с тъпотии, че повече няма накъде. Чист късмет си беше за Арбелоа, че Нани не беше го ударил малко по-встрани и да му отнесе някой орган... Всички коментари, че това видиш ли било неумишлено или т.н в контекста на новите правила и изисквания на УЕФА са безумни :lol: Това е все едно да се спори за новите правила за засада и защо не се отсъжда по старите...

Да не говоримн, че точно вие да се оплаквате от съдии, дето половината отбори във Висшата лига изпитаха на гърба си най-големият фен на Юнайтед Хауърд Уеб е меко казано смешно.

Да не говорим, че турчинът беше неадекватен попринцип и първият ви гол беше от засада, а по-късно при 1:0 за вас не отсъди дузпа!!! Не можете да губите и това си е.

ПС" Василев, може би трябваше да му изкорми червата и тогава да се стреснеш. Или и тогава щеше да измислиш нещо, титане на мисълта :lol:

И имам въпрос към вас- съдията ли е виновен, че до 60-та минута едимнственото смислено нещо от вашия отбор беше автоголът на Рамос? И се смеете на Челси, а вие бяхте паркирали не автобус, ами цяла автогара пред вратаря си!

Това е най-смешното мнение, което съм чел. Ти гледа ли мача изобщо?! :? Какъв бус като до червения картон ви правихме за смях. А да питам на нас колко дузпи не отсъдиха, колко червени картони не дадоха на играчи на Реал. Не само в първия ми и във втория мач?
A Broken Plane. A Broken Dream. A Broken Heart. A Broken Team.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 07 мар 2013 13:12

vasilnv написа:Аз така като гледам раната на Арбелоа ме хваща страх дали ще живее... :( :lol:

Ти знаеш ли какво можеше да му се случи? Можеше да му пробие ребрата, да му изкорми някой орган и да го остави инвалид за цял живот! :(
MuFc1878 написа:От фенове на Байерн никога не очаквайте МИЛОСТ..... в такива моменти просто се сещам за изражението на капитан Матеус в 90-та минута ;)

Ами Сами Кофур? :lol:
Изображение
Последна промяна от RedeviL на 07 мар 2013 13:20, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 07 мар 2013 13:20

Не, че нещо, ама Съра сам си е виновен - трябваше единствено да включи Рууни от самото начало на мача. Преди години сътвори подобна гавра със себе си, като не позволи на Бербатов да играе срещу Барселона - бил контузен, доооооообре.
А днес лъсва новина, че Рууни прави последен сезон в Манчестър.

Потребителски аватар
LaRgO
Контакти:

Мнениеот LaRgO » 07 мар 2013 14:27

Някой ще обясни ли защо при ситуацията с червения картон, Нани се тръшна на земята и симулираше ?
Последна промяна от LaRgO на 07 мар 2013 14:44, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 07 мар 2013 14:40

LaRgO написа:Някой ще обясни ли защо при ситуацията с червения картон, Нани се тръшна земята и симулираше ?

Обади му се и го питай :? На много интересни се правите... не стига, че продължавате пък и искате да е с 5:0, 3 получени дузпи, 2 червени картона и още и още... много сте нагли! Остава да кажете, че онзи ден сте надиграли тотално Юнайтед :lol: :mrgreen:
С такива като вас нормално не може да се дискутира! Величайте си отбора във вашия форум ;)

Потребителски аватар
LaRgO
Контакти:

Мнениеот LaRgO » 07 мар 2013 14:44

MuFc1878 написа:
LaRgO написа:Някой ще обясни ли защо при ситуацията с червения картон, Нани се тръшна земята и симулираше ?

Обади му се и го питай :? На много интересни се правите... не стига, че продължавате пък и искате да е с 5:0, 3 получени дузпи, 2 червени картона и още и още... много сте нагли! Остава да кажете, че онзи ден сте надиграли тотално Юнайтед :lol: :mrgreen:
С такива като вас нормално не може да се дискутира! Величайте си отбора във вашия форум ;)

Щом в тази ситуация симулира, значи е бил гузен за нещо....
И аз съвсем нормално си задавам въпрос, много си нервен.

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 07 мар 2013 14:48

Какво да го правя, португалец, черничък, такъв им е манталитета. Няма да казвам Роналдо какви ги е правел през годините ;)
И не съм нервен, писна ми да тъпчат отбора, докато е паднал!!!!

Потребителски аватар
Eric_Cantona
Контакти:

Мнениеот Eric_Cantona » 07 мар 2013 14:51

MuFc1878 написа:Какво да го правя, португалец, черничък, такъв им е манталитета. Няма да казвам Роналдо какви ги е правел през годините ;)
И не съм нервен, писна ми да тъпчат отбора, докато е паднал!!!!

Приятелю заключи темата мача е свършил не виждам смисъл темата да е отворена и некви идиоти като Гениус да пишат глупости..
[offtopic][wrapimg=]http://i.imgur.com/12qu710.png[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/novcCUX0wU6Ri/giphy.gif[/wrapimg][/offtopic]

Върни се в “Архив”