ЧРД на Георги Китанов

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Re: ЧРД на Георги Китанов

Мнениеот зеления » 06 мар 2013 22:13

ЧРД, Жоро! Жив и здрав! Много щастие и успехи, както на зеления килим, така и в живота!
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Потребителски аватар
varnafen
Контакти:

Мнениеот varnafen » 06 мар 2013 23:01

Жив и здрав да е! И дано бързо отиде в чужбина :)

Потребителски аватар
cska - maina

Мнениеот cska - maina » 06 мар 2013 23:26

Жив и Здрав! Дано тая година му дадат заслужената награда за най-добър млад играч!
Ако Бог не съществува, животът би бил абсурден. Той не би имал нито смисъл, нито ценност, нито цел. У. Крейг

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 06 мар 2013 23:30

Жив и здрав и успехи занапред!
Не знаех кой ще пази при вас, но таланта на вратата си пролича веднага. И като си помисля - и двата гола в последния мач бяха невъзможни за спасяване.
Но не искам да пропускам бавенето, което правеше. Това единствено малко развали иначе перфектното впечатление, което остави.
[center]Изображение[/center]

Xamy
Контакти:

Мнениеот Xamy » 07 мар 2013 12:41

Навремето налагаха Никенцето, че бил голям талант, а не щото бил татевото. Значи сега трябва да налагат и това момче. Все пак има повече мачове в А група преди навършване на 18 години, повече мачове, в които се е представил добре и не е допускал смешни голове. И за да не задълбавам му пожелавам да почнат да го викат в националния отбор.
Иначе преди всичко здраве и много късмет. Защото последното ще е много важно при излизането му извън България. Ако попадне на точното място, наистина ще бъде много добре за развитието му.

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Мнениеот doktora25 » 07 мар 2013 15:27

Честит рожден ден и от мен! И аз му пожелавам здраве и успешна кариера в любим чуждестранен отбор. Единственото, което не ми харесва е че почти всички му пожелавате възможно по-бързо да отиде на запад. Че към момента това изглежда добра възможност за него е факт, само че ако всички наши таланти набързо избягат, какво правим ние и накъде отиваме? Чужденци на килограм ли трябва да внасяме? Именно играчи като него, като Жоро Миланов, като Терзиев, като Неделев вдигат класата на първенството ни и лично аз бих предпочел да ги гледам по нашите терени поне още 2-3 години. Около такива играчи може да се градят отбори, атакуващи ЕКТ.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

Потребителски аватар
Краставичарят Ганчо
Контакти:

Мнениеот Краставичарят Ганчо » 07 мар 2013 16:28

Ч.Р.Д. !!! Не знаех, че Китанов е толкова млад. Ето че след Антонио Вутов имаме още един много добър за годините си футболист. Дано да излезе голям вратар от него, защото вратарския пост в националния ни куца.
На стар краставичар краставици не продавайте !

Потребителски аватар
Заклет Левскар

Мнениеот Заклет Левскар » 07 мар 2013 16:48

Честит Рожден Ден със закъснение и от мен. Много здраве и успехи му желая.

doktora25 написа:Честит рожден ден и от мен! И аз му пожелавам здраве и успешна кариера в любим чуждестранен отбор. Единственото, което не ми харесва е че почти всички му пожелавате възможно по-бързо да отиде на запад. Че към момента това изглежда добра възможност за него е факт, само че ако всички наши таланти набързо избягат, какво правим ние и накъде отиваме? Чужденци на килограм ли трябва да внасяме? Именно играчи като него, като Жоро Миланов, като Терзиев, като Неделев вдигат класата на първенството ни и лично аз бих предпочел да ги гледам по нашите терени поне още 2-3 години. Около такива играчи може да се градят отбори, атакуващи ЕКТ.

...ами и Майкъла така мисли. Няма да се учудя ако след някой месец каже, че за да излезе в чужбина трябва да мине през червените.
......... то така си беше... ама преди 20-30 г. :)
Павел Колев:
Литекс са лицензирани за Б група, но имат нови документи, че стават ЦСКА и сега се разглеждат документите. Очакваме това да се случи и този отбор да играе в А група - на Националния стадион Васил Левски.

Мика СТОИЧКОВА РАМАДАН

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Мнениеот Готвача » 07 мар 2013 21:15

ЧРД ЖОРО!Жив и здрав и нека нашият любим Черно море е първата стъпка към покоряването на Европа!Относно това,защо искаме дори и ние да излезе навън-ясно е че всеки иска най добрите му играчи да стоят в отбора на сърцето му,но тук става въпрос за нещо друго.Просто таланта който има това момче се нуждае от много по сериозни напътствия,от тези които можем да му предложим в БГ.Това момче израства с часове,но достига до момента в който развитието му ще спре и ще започне тъпченето на едно място.С други думи,достигнал е тавана на развитието си тук,или ще го достигне съвсем скоро.А никой не иска да затрием поредният талант по такъв меко казано малоумен начин,спирайкии евентуален трансфер на запад.Радвам се макар и стъга на факта че нашите собственици не правят спънки никому когато искат да излязат навън и да се развиват.
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Мнениеот doktora25 » 07 мар 2013 23:27

Готвача написа:ЧРД ЖОРО!Жив и здрав и нека нашият любим Черно море е първата стъпка към покоряването на Европа!Относно това,защо искаме дори и ние да излезе навън-ясно е че всеки иска най добрите му играчи да стоят в отбора на сърцето му,но тук става въпрос за нещо друго.Просто таланта който има това момче се нуждае от много по сериозни напътствия,от тези които можем да му предложим в БГ.Това момче израства с часове,но достига до момента в който развитието му ще спре и ще започне тъпченето на едно място.С други думи,достигнал е тавана на развитието си тук,или ще го достигне съвсем скоро.А никой не иска да затрием поредният талант по такъв меко казано малоумен начин,спирайкии евентуален трансфер на запад.Радвам се макар и стъга на факта че нашите собственици не правят спънки никому когато искат да излязат навън и да се развиват.

Гледната точка я разбирам и като цяло е правилна. Но на мен, а със сигурност и на много от вас ни се иска този таван да се вдига все по-високо и по-високо. Това най-вероятно би станало ако бъдат привлечени западни специалисти, които да вкарат западни порядки и модел на управление. В края на краищата всичко опира до пари.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

Върни се в “Черно море”