Левски - ЦСКА
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
- Контакти:
-
Re: ЦСКА - Левски (Официална тема) - 20.09.2009г.
Този мач не ме притеснява особенно.....все едно ми е, но искам поне 4 т. от следващите ни два европейски мача !
Иначе ако карам по темата......то е ясно - Левски и с чистачките на Герена да излезе в състава си......ЦСКА отново не би трябвало......а и не биха били фаворит
! Не казвам, че не е възможно да ни бият.....все пак постигат през 2-3 години по някоя заблудена победа......но когато се говори за Левски и "Червените" то ясно е, че най вероятният победител ще е в синьо.
Иначе ако карам по темата......то е ясно - Левски и с чистачките на Герена да излезе в състава си......ЦСКА отново не би трябвало......а и не биха били фаворит

ЦСКА-Левски

Последна промяна от vasilev2 на 20 сеп 2009 16:26, променено общо 1 път.

- Делибаш
- Контакти:
samolitex написа:Стартовият състав на Левски за дербито с ЦСКА:
Петков, Бензукан, Топузаков, Генев, Минев, Сърмов, Бардон, Ники Димитров, Христо Йовов, Жоазиньо и Георги Христов
Е тея тримцата ми идват в повече!

Презирайки всеобщото израждане
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!
- sedem_!_dva
samolitex написа:Стартовият състав на Левски за дербито с ЦСКА:
Петков, Бензукан, Топузаков, Генев, Минев, Сърмов, Бардон, Ники Димитров, Христо Йовов, Жоазиньо и Георги Христов
То няма и кой друг да пусне... освен някакви юноши, други играчи които могат да обърнат мача на пейката нямаме...
Последна промяна от sedem_!_dva на 20 сеп 2009 16:27, променено общо 1 път.
NON MOLLARE MAI
- modor
- Контакти:
Бижутера написа:най-искам да ги бием с 1-0 в 95-та минута с гол с ръка от засада...ама всичко да е очевидно и съдията пак да си замълчи...е нема да има такъв кеф
Е тогава вече сигурно за другия мач розовките ще искат съдия от луната

"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.
Станимир Стоилов.
Роден клуб укрил 2,2 милиона лева
17.09.2009, 18:21 / Ring.bg
Българските футболисти масово на заплата от 220 лева
Красимир Стефанов откри доста нередности в родните клубове
Около 2,2 милиона лева данъци и осигурителни вноски са се опитали да укрият собствениците на един от футболните клубове, които бяха ревизирани от Националната агенция по приходите (НАП) през последната година. Това каза изпълнителният директор на НАП Красимир Стефанов на пресконференция след срещата си със служители на териториалната дирекция в Русе.
По думите на Красимир Стефанов почти всички ревизии на футболните клубове от "А" група, Българския футболен съюз и Професионална футболна лига вече са приключили. Изпълнителният директор допълни, че пълна информация за резултатите от ревизиите ще бъде предоставена на медиите следващата седмица
17.09.2009, 18:21 / Ring.bg
Българските футболисти масово на заплата от 220 лева
Красимир Стефанов откри доста нередности в родните клубове
Около 2,2 милиона лева данъци и осигурителни вноски са се опитали да укрият собствениците на един от футболните клубове, които бяха ревизирани от Националната агенция по приходите (НАП) през последната година. Това каза изпълнителният директор на НАП Красимир Стефанов на пресконференция след срещата си със служители на териториалната дирекция в Русе.
По думите на Красимир Стефанов почти всички ревизии на футболните клубове от "А" група, Българския футболен съюз и Професионална футболна лига вече са приключили. Изпълнителният директор допълни, че пълна информация за резултатите от ревизиите ще бъде предоставена на медиите следващата седмица
Още те държи:)...Болест е...
Тръгвам за мача. Просто не знам как да реагирам там. Кой да псувам..Батков ли,Гонзо ли..Не знам. Успех на Левски
110 години любов!