Ботев - Левски

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Puldin
Контакти:

Re: Ботев - Левски

Мнениеот Puldin » 06 мар 2013 14:44

Tomata написа:
sin4ec написа:Бе полицията добре е предупредила сините, ама предупредила ли е и домакините! Да не премигват като препикани на стадиона, когато отсреща им веят жълти парцалки и викат: " Зйеха ми шала! Зйеха ми шала!". Така беше, май!

Да, предупреди ни! Казаха ни буквално : Питайте к'ъв е маршрута на син4еца и избягвайте контакти с топ-ултраса!
Освен това, всички билбордове ще бъдат свалени в деня на мача, щото идва топ-ултрас групировката blue freedom billboard fighters. В този ден дори мартеници няма да носим, да не се окаже наказана някоя на стадиона. Моя съвет към син4еца и др. топ-ултраси е : Момци не слушайте к'ви ви ги говори полицията. Разхождайте се спокойно с артикули на любимия, на всички пловдивчани Левски. И ако нещо жълто ви хареса, просто го поискайте, всички са предупредени да ви оказват пълно съдействие.

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
ЦСКА-р
Контакти:

Мнениеот ЦСКА-р » 06 мар 2013 18:36

Rooster1912 написа:Изображение

ПАЛИИИ!!! Днеска е велик ден! Топлото време се отразява много добре по улиците на София, цели 5 трофея днес! :)
Сектор Г
ТОВА СИ ТИ!

Nestor Mahno
Контакти:

Мнениеот Nestor Mahno » 06 мар 2013 19:10

Добре де,аз съм 2 метра и тежа 120 кг,с мен ще има още поне 3-ма с по над 100 оки и голи тикви(но не скинари)- това го пиша,защото знам изглеждаме ужасно и провокиращо ;) ,обаче сме смирени душици,просто ще си маршируваме от гарата до стадиона чоплейки семки,но със сини шалчета,и няма да се закачаме с никого,песните ще си ги пеем пред сектора и вътре,е какво сега ,да разбирам ли че това ми гарантира еднопосочен билет за "жълтия ад"?? :(
Левски 1914,West Ham United

Потребителски аватар
Tomata
Контакти:

Мнениеот Tomata » 06 мар 2013 19:53

Nestor Mahno написа:Добре де,аз съм 2 метра и тежа 120 кг,с мен ще има още поне 3-ма с по над 100 оки и голи тикви(но не скинари)- това го пиша,защото знам изглеждаме ужасно и провокиращо ;) ,обаче сме смирени душици,просто ще си маршируваме от гарата до стадиона чоплейки семки,но със сини шалчета,и няма да се закачаме с никого,песните ще си ги пеем пред сектора и вътре,е какво сега ,да разбирам ли че това ми гарантира еднопосочен билет за "жълтия ад"?? :(

Според мен не :) Просто, никой няма да минава и по вашия маршрут, така както по този на син4еца :) Ей така тук ще си координираме движението и действията :) Само се моля да има как да стигнем до стадиона :cry:

Потребителски аватар
Pupper_
Контакти:

Мнениеот Pupper_ » 06 мар 2013 21:50

Nestor Mahno написа:Добре де,аз съм 2 метра и тежа 120 кг,с мен ще има още поне 3-ма с по над 100 оки и голи тикви(но не скинари)- това го пиша,защото знам изглеждаме ужасно и провокиращо ;) ,обаче сме смирени душици,просто ще си маршируваме от гарата до стадиона чоплейки семки,но със сини шалчета,и няма да се закачаме с никого,песните ще си ги пеем пред сектора и вътре,е какво сега ,да разбирам ли че това ми гарантира еднопосочен билет за "жълтия ад"?? :(

Полицията няма да ви пусне да тръгнете от гарата. Иначе, най-вероятно нищо няма да ви се случи. Всички отиваме да се забавляваме на трибуните. Тази работа със заставите по пътя отдавна е отживелица. А и както сам казваш, нито ще пеете, нито ще крадете шалчета. Къде е проблема? Виж, синчец се заканваше да "пленява" и провокира. Ама в чужд град и паветата бият ;)

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 06 мар 2013 21:53

Е, да-хубава работа! Така или инак утре пътувам и надали ще влизам във форума , а на мача ще дойда от изненадваща посока( да го имате впредвид!), е редно да кажа някоя дума. Репликата ми беше към един раздавач на шамари, вие знаете кой е. Доколкото коментарите са предимно шеговити, съм доволен. Пожелавам на всички хубаво време, хубав мач, атмосферата на стадиона е ясно, че ще е подобаваща. По-добрият да победи, аз смятам, че сме ние-но футболът е непредсказуема игра! На този стадион съм идвал има-няма 15 пъти, проблем( освен с полицията) не помня. Ще дойда и сега, на стадиона ще се видим! Много здраве на всички, а ако някой го взима вътрешно-проблемът си е негов!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
child in time
Контакти:

Мнениеот child in time » 06 мар 2013 22:00

Ботев ПД - Левски СФ 2:0 още на Ихтиман! Мачкай!
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! :-)

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 06 мар 2013 22:30

Pupper_ написа: Виж, синчец се заканваше да "пленява" и провокира. Ама в чужд град и паветата бият ;)

Синчец не се е заканвал за нищо.. Историята за "Зйеха ми шала" е факт от едно гостуване в Пловдив. И тук със сигурност има хора, които знаят за нея. Провокацията беше от раздаващия шамари. А кой как ще го асимилира, си е негов проблем. И въобще, нямам намерение да се обяснявам на когото и да било, но не ми изопачавайте думите! Лека вечер!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Muscarin

Мнениеот Muscarin » 06 мар 2013 22:48

child in time написа:Ботев ПД - Левски СФ 2:0 още на Ихтиман! Мачкай!

Малко не кореспондира с подписа ти, но все пак мерси.

Върни се в “Ботев”