sin4ec написа:Ами така е-безплатен обяд няма! Да, българският футбол е непривлекателен , но все пак има своята огромна аудитория! Тоест представлява интерес на местна почва за реклама. Или за утвърждаване на позиции в други области-сиреч пак реклама. А Левски, трябва да признаеш, е малко по-привлекателен от ЦСКА в този ред на мисли. Истинският въпрос за мен е защо Титан, след като така или инак влага пари в клуба, не си изчистят нещата и да привлекат подобен инвеститор! Така и на тях ще им олекне, и нещата ще тръгнат! И защо феновете само искат, а не помогнат? С псувни по собствениците и бойкоти по-добре няма да стане, в голям батак сте се навряли! Вън боклуците-а после? Възраждане? Смях! Пълно разминаване на реалности и желания, ами ако не бяха те днес щяхте да сте спомен! Пари са дали, и то хич немалко, за разлика от повечето пишещи тук, дето и на стадиона не са отишли 5 кинта да дадат! Спасиха ви, набутаха се-а сега вън! Нещо ми се губят нещата, не съм им адвокат, обаче са странни тези искания... Казаха ви да съберете 2 млн и да си купите клуба-цирк направихте с фалшиви пачки! Накрая да не им писне и верно да ви заебат, че тогава вашто чудо, та ничие!
ГАЗПРОМ РЕКЛАМИРА В ШЛ.Да не мислиш че разчита на реклама в България.Та те тук са монополист.Като станат
спонсор на Левски да не би вие да ходите да си купите две канчета газ вместо едно? Като благодарност.