Трансфери през зимната пауза в Левски

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

ss_killer
Контакти:

Re: Има ли нужда Левски от зимни трансфери?

Мнениеот ss_killer » 03 яну 2009 22:21

замислих се дали ЛЕВСКИ немогат да привлекат Димо Атанасов от Локомотив Сф мисля че е добърр атакуващ полузащитник и може да игра и като плеймейкър и като втори нападател
Завинаги оставам аз Левскар, Левскар дори и след смъртта

Bully_Blue
Контакти:

Мнениеот Bully_Blue » 04 яну 2009 04:07

ss_killer написа:замислих се дали ЛЕВСКИ немогат да привлекат Димо Атанасов от Локомотив Сф мисля че е добърр атакуващ полузащитник и може да игра и като плеймейкър и като втори нападател

Spored men kato pleimeikar ne moje da igrae,za6toto sam zabelqzal,4e postoqnno se varti na leviq si krak.Moje da igrae ot lqvo,ama tam imame nai-dobrite izpalniteli v parvenstvoto.Moje bi trqbva da potarsim nqkoi za konkurenciq na Ze Soares,za6toto vav nqkoi ma4ove izliza razseqn i ne-motiviran. :)
Със синъо знаме в нашите ръце
Ще избием всичките свине
Нашата страна е БЪЛГАРИЯ
Шампион е ЛЕВСКИ СОФИЯ!

Потребителски аватар
стичо
Контакти:

Мнениеот стичо » 04 яну 2009 08:47

на мен като цяло ми се губи центъра на терена.няма никакви бързи пробиви в центъра на наказателното поле.играят шаблонно и лесно разгадаемо.някви пробиви по крилата ,центриране и там каквото стане...това не е този левски който искам да гледам.тук може би е ролята на треньора? :roll:

ss_killer
Контакти:

Мнениеот ss_killer » 04 яну 2009 11:04

стичо"]на мен като цяло ми се губи центъра на терена.няма никакви бързи пробиви в центъра на наказателното поле.играят шаблонно и лесно разгадаемо.някви пробиви по крилата ,центриране и там каквото стане...това не е този левски който искам да гледам.тук може би е ролята на треньора? напълно съм съгласен с теб и понеже не мисля че ще пасне някои от нашия шампионат мисля че Батков трябва да развърже кесията и да купи качествен плеймейкър
Завинаги оставам аз Левскар, Левскар дори и след смъртта

Потребителски аватар
bossmitko

Трансфери през зимната пауза в Левски

Мнениеот bossmitko » 20 сеп 2009 12:12

Давайте предложения за селекция !
Изображение Бий ,бий ,бий ! :)

Потребителски аватар
love_hurts

Re: Нови попълнения

Мнениеот love_hurts » 20 сеп 2009 12:32

Първо трансферният прозорец е затворен, така че ако искаш да обсъдиме новите попълнения за зимният трансфер прозорец. Второ оправи си подписа изглежда не правиш разлика между числа и цифри. Цифри 0, 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 останалото дете мое е числа ! Иначе аз съм свободен агент и ти гарантирам, че съм по-добър от Сърмов и Христов. Ще ме вземеш ли ? То същност 50% от хората, които са играли аматьорски футбол са по-добри. Пак съм и преспективен на 21 съм. Предложиме пред ръководството.
batmanlevski написа: Батков,България е с теб !

ЕМИЛ написа:Изслушах го внимателно интервюто на Батков и мога да ви кажа ,че този човек хич не си поплюва.Тепърва ЦСКА ще ги сполетява синият гняв.Приятели червени-светът ще ви се види тесен......

Потребителски аватар
SAMP
Контакти:

Мнениеот SAMP » 20 сеп 2009 12:32

Какви предложения????Свободни агенти няма в момента ;)
Пак ще ни замазват очите с опитни сърби и застаряващи българи.Но довечеря трябва да му покажем на Чичо Ганьо всенародната любов :twisted: :twisted:
Все си мисля,че е някакъв селски номер на Батков и ще играят довечера,ако стана така ебати излагацията!!!!!!Батков-ВЪН и всички на стадиона довечера да подкрепим любимия отбор.САМО ЛЕВСКИ!!!!!
"681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!"

Потребителски аватар
pas
Контакти:

Мнениеот pas » 20 сеп 2009 12:34

Имам си едно мнение, че най-вероятно селекцията ще се прави от Стоилов и Сираков, така че списъка сигурно ще бъде следния: Дениран Ортега, Пламен Николов, Дормушали Саидходжа и Илиян Стоянов. Парите трябва да стигнат.

Потребителски аватар
bossmitko

Мнениеот bossmitko » 20 сеп 2009 12:37

love_hurts написа:Първо трансферният прозорец е затворен, така че ако искаш да обсъдиме новите попълнения за зимният трансфер прозорец. Второ оправи си подписа изглежда не правиш разлика между числа и цифри. Цифри 0, 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 останалото дете мое е числа ! Иначе аз съм свободен агент и ти гарантирам, че съм по-добър от Сърмов и Христов. Ще ме вземеш ли ? То същност 50% от хората, които са играли аматьорски футбол са по-добри. Пак съм и преспективен на 21 съм. Предложиме пред ръководството.

xD xD :lol:

E давайте предложения за зимния прозорец ... за кога иначе ?
Ето тези ,които искам да видя със синия екип :)
-Галин Иванов от Славия
-Ивелин Попов от Литекс
-Мартин Камбуров от Локо СФ
-Георги Илиев от Черно море
-Даниел Димов от Черно море (млад и перспективен играч) ! Капитан на националите до 17 и 19 години !
- + някой класен защитник
Изображение Бий ,бий ,бий ! :)

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 20 сеп 2009 12:42

Квото и да си говорим,трудно ще вземем добър играч от Български отбор,защото ще поискат космическа сума! :roll:
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Върни се в “Архив”