Манчестър Юнайтед - Реал Мадрид

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Re: Имаше ли червен картон за Нани?

Мнениеот W84me » 06 мар 2013 11:38

ДА
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
Mighty Reds
Контакти:

Мнениеот Mighty Reds » 06 мар 2013 11:41

От ФА реагираха обаче незабавно - Хауърд Уеб ще води мача на МЮ и Челси за ФА Къп :mrgreen:
“This city has two great teams - Liverpool and Liverpool reserves.”
Bill Shankly

[wrapimg=]http://assets.liverpoolfc.tv/uploads/assets/fans_4d778a4a9ac36353881786.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
Bartolomej
Контакти:

Мнениеот Bartolomej » 06 мар 2013 11:43

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Cs88nvpF_gw[/youtube]
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита

Потребителски аватар
MagicMoments
Контакти:

Мнениеот MagicMoments » 06 мар 2013 11:45

Mighty Reds написа:От ФА реагираха обаче незабавно - Хауърд Уеб ще води мача на МЮ и Челси за ФА Къп :mrgreen:

Съдията се знаеше още вчера на обяд,ама нали е важното хейт да има ;)
Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ любимия си отбор ,когато ГУБИ,не го ПОДКРЕПЯЙ ,когато ПОБЕЖДАВА.
[wrapimg=]http://www.img-share.eu/f/images/267/Rusev-champagneJPGm8YSXUt.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
Rofles
Контакти:

Мнениеот Rofles » 06 мар 2013 11:47

Mighty Reds написа:От ФА реагираха обаче незабавно - Хауърд Уеб ще води мача на МЮ и Челси за ФА Къп :mrgreen:

Вие фенове на Ливърпул ли се оплаквате от Уеб ? Пак ли бе ? А като той свири мача между Юнайтед - Ливърпул пак ли се оплаква или ? Нямаше за какво ?
Изображение[/center]

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 06 мар 2013 11:48

bilyaletdinov написа:Специално този рязания обича да е център на внимание . Той свири реванша на Челси с Барса и успя да стане главно действащо лице . За мен картонът е 50 на 50 . Нани наистина не го вижда , но можеше да се опита да го предпази . И тук идва ролята на съдията и това дали умее да тълкува играта . мачът не беше нито изнервен , нито груб , нито е имало остри влизания . Спокойно можеше да се отсъди жълт картон и да не се хвърля сянка на хубавия мач , но турчинът реши да свири буквално по правилата и да влезне в светлината на прожекторите . Това тълкуване на играта за мен е границата , която отделя добрите съдии от най-добрите . За съжаление в последно време не виждаме такива фигури като Микел , Мерк , Ким Милтон Нилсен..Мачът е приключил Реал са на 1/4-финал , Юнайтед най-вероятно ще са шампиони на Англия и нещата ще си отшумят..

Ето това е мението. Браво! Това отличава наистина добрите съдии от големите съдии. Буквата на играта и духът на играта. Не че съчувствам на Юнайтед, но голям съдия не вдига такъв червен картон (както и на Пепе преди 2 години, както и на Бандаловски). Целта на футбола не е съдията да накланя везните в полза на даден отбор, а публиката да гледам мъжка и равнопоставена битка. Разбира се за тенденциозни нарушения, професионални фаулове и рецидиви трябва да се вадят червени картони, но това не беше нито едно от трите. Иначе Нани спада към най-противния ми тип играчи - проста куха кратуна, капка футболен интелект няма в него. За него лично най-малко съжалявам

Потребителски аватар
Rofles
Контакти:

Мнениеот Rofles » 06 мар 2013 11:50

Двама бивши съдии - испанец и англичанин, коментираха червения картон, който Луиш Нани получи в мача срещу Реал (Мадрид) на 1/8-финала в Шампионската лига. Португалецът бе изгонен от Джунейт Чакър директно за високо вдигнат крак срещу Алваро Арбелоа в 57-ата минута и това помогна на "белия балет" да стигне до обрат.

"Това трябваше да е само жълт картон", категоричен бе бившият испански рефер Андухар Оливер, който бе помолен за коментар на ситуацията от радио "Марка".

"Решението бе прекалено. Играчът на Реал също преигра при падането си. В най-лошия случай Нани закачи ръката му, но не мисля, че го е изритал в ребрата. Освен това нямаше умисъл в ситуацията. При това положение най-тежката санкция би трябвало да бъде жълт картон за опасна игра. Ако аз ръководех мача, трябва да имам голямо въображение, за да го изгоня за такова нарушение", е мнението на бившият английски арбитър Дермот Галахър.

За всички професори !
Изображение[/center]

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 06 мар 2013 11:50

Bartolomej написа:[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Cs88nvpF_gw[/youtube]

Ми бива ли пък така да влиза Дрогба ... с гърдите напред ... Знаеш ли каква контузия можеше да получи Евънс , дето не успя да си изпъне крака както трябва . :mrgreen:
Последна промяна от Искам си Акаунта на 06 мар 2013 11:51, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 06 мар 2013 11:51

MuFc1878 написа:За пореден път го казвам, откакто видя 3 английски отбора на полуфиналите, направо е избеснял Платини. От тогава сами се сещате как се третираха двубоите на отборите от Албиона!

Факт! За това миналата година ви прати Базел, а МС ги нахендри на Байерн и Наполи. Сега пък МС бе с Дортмунд, а отборът на Абрамович с някакви източноевропейци, дето даже на кирилица пишат, ги сложи. Та да ги онождат.
По- сериозно, моля :)

Снощи си чакам мача в Дортмунд, цъкам си тв- то около еди колко си часа и попадам на Боби Борисов. Та този ми обясни как другите големи първенства, дори не могат да се доближат до магията на ВЛ :) :) :) Сиреч, ако отбор от ВЛ отпадне от чуждестранен нему отбор, кой ще е виновен? Съдията, Платини или папата в оставка... .
П.П. Животът продължава, нали!
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 06 мар 2013 11:54

Без да съм фен на никой от двата отбора мога да кажа , че ситуацията не е за червен картон . Жълт картон и устно предупреждение за Нани !
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Върни се в “Архив”