CTAHKO написа:baumax написа:аре умрете хейтърчетаааааааааааааааааааааааааа
kirchaka написа:gentlemanxxx написа:ХАХА гол от засада Срам... Вие сте най-смешния отбор..2 червени картона, гол от засадаСмешни стеее
И даже и се радвате
Супер жалък отбор..Нямам думи :
На да ти е сладко!:
Само Сините! написа:Джентълмена насра ли се от яд?![]()
NOT ARROGANT,JUST BETTERGiggs написа:Тежко,а?MQplaya написа:OOOOH ROBIN VAN PEERSIEE.GLORY GLORY MAN UNITED.
Честита победаЧестито и на хейтърите,надявам се да спите спокойно.
Bianco написа:Ами да ни е честита победата! Реално въобще не ми пука по какъв начин е постигната,вие може да си дрънкате до утре.Не се правя на арогантен,или на интересен,просто казвам това което мисля,не ми пука по какъв начин са взети точките,а и не знам какво толкова скандално е станало,освен гола от засада.Накрая се помни шампиона,и дано това е Манчестър Юнайтед.Честита победа на многобройните фенове на този отбор.lrlazarov_19 написа:Който си мисли, че в страна като Англия и в първенство като Висшата лига може да има оговорени мачове (между ДИРЕКТНИ съперници за титлата) и подкупени съдии е абсолютен глупак. Научете се, че съдбата е такава. Понякога дава нещо, понякога отнема. Всичко, което се случва на терена е до голяма степен случайно, дали съдията ще види ситуацията от една гледна точка или от друга и въз основа на това ще вземе едно или друго решение е пълна случайност, а както знаем "няма нищо по-справедливо нещо от случайността".MQplaya написа:Колко смешни могат да бъдат хейтърите не е истина.Отивам да взема пуканки
Хайде вижте се какви сте смешнициИначе пък,борци за справедливост. Измислени фенове,измислени картони !!! Това е положението !!!
Аз имам ли право да говоря за справедливост, след като не откривам името си в списъка?