XVI кръг, Лудогорец - Черно море 2:0

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

plamen_ch
Контакти:

Re: Лудогорец - Черно море 2:0

Мнениеот plamen_ch » 06 мар 2013 11:30

snakebite написа:Terata i BRF...напълниха темата с излишен спам...

А доколото за фаула...някой бе споменал Голубович и фаула срещу него за 1;1 с Динамо Загреб. Класически фаул - нападателя му дръпна ръката и той изтърва топката.. Е и ? Съдията не свири, а и самия Голубович си е виновен, че не излезе решително и готов да отнесе нападателя ако трябва !!. Така беше и с Морето, докато Генчев веднага се засили към топката Сашко Александровсе чудеше какво да прави..да се наведе ли, да скочи ли ?..За мен са абсолютно аналогични ситуациите !!
Щом в МЕЖДУНАРОДЕН мач, считат че това не фаул..не виждам какво Джугански се праска !
Ако смятате че сега има фаул и е ОЩЕТЕН Черно море, следва че и Лудогорец е бил ощетен в мача с Динамо, ама не чух някой да го каже това , а се рИве..само ако е в полза на Лудогорец !!

Не припомняй темата съдийство на мача в Загреб щото ставаш смешен и някой може да ти припомни за играта с ръка при единия от головете ви.....

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 06 мар 2013 11:36

plamen_ch написа: Не припомняй темата съдийство на мача в Загреб щото ставаш смешен и някой може да ти припомни за играта с ръка при единия от головете ви.....

Още една причина да кажем, че съдийството не е било перфектно в мача. Вторият жълт картон срещу Марселиньо беше компенсация за играта с ръка. Компенсация не е позволена.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 06 мар 2013 11:37

plamen_ch написа: Не припомняй темата съдийство на мача в Загреб щото ставаш смешен и някой може да ти припомни за играта с ръка при единия от головете ви.....

Е, аре стига глупости сега. Съдия никога не може да сгреши в полза на Лудогорец ;)

мим
Контакти:

Мнениеот мим » 06 мар 2013 11:51

Тук колкото и да си пишем за спорни положения и съдийство, истината е една...целенасочена кампания срещу Лудогорец с помощта на платени медии. Това е !
А вече...до колко всеки един се поддава на тяхната манипулация, е видно и тук...
Невъобразим шум за естествени неща, които ги има във всяка една футболна среща на всички отбори, въпросът е, че се вдига шум умишлено точно и само що се касае за Лудогорец.
Време е да се разбере от всички и да спре това безсмислено дърпане и дразнене по между ни.
Разберете, фенове, на който и отбор да сте...не си хабете нервите, погледнете реално на нещата, радвайте се на футболната игра и дискутирайте мачовете нормално и приятелски, това е истината...не се пддавайте на нисшата манипулация на определени кръгове...те печелят от това, а не ние феновете, надмогнете тази простотия, която се мъчат да ни вменят из сайтове и телевизии с небивалите си съчинения и бръщолевения. Просто се замислете над това, нямаме полза да сме враждуващи.
Днес е Лудогорец...утре - някой друг...който посмее да им разбута удобното гнезденце, което са свили...е подложен на такава кампания...

Потребителски аватар
Ludogorski_Fen
Контакти:

Мнениеот Ludogorski_Fen » 06 мар 2013 16:15

мим написа:Тук колкото и да си пишем за спорни положения и съдийство, истината е една...целенасочена кампания срещу Лудогорец с помощта на платени медии. Това е !
А вече...до колко всеки един се поддава на тяхната манипулация, е видно и тук...
Невъобразим шум за естествени неща, които ги има във всяка една футболна среща на всички отбори, въпросът е, че се вдига шум умишлено точно и само що се касае за Лудогорец.
Време е да се разбере от всички и да спре това безсмислено дърпане и дразнене по между ни.
Разберете, фенове, на който и отбор да сте...не си хабете нервите, погледнете реално на нещата, радвайте се на футболната игра и дискутирайте мачовете нормално и приятелски, това е истината...не се пддавайте на нисшата манипулация на определени кръгове...те печелят от това, а не ние феновете, надмогнете тази простотия, която се мъчат да ни вменят из сайтове и телевизии с небивалите си съчинения и бръщолевения. Просто се замислете над това, нямаме полза да сме враждуващи.
Днес е Лудогорец...утре - някой друг...който посмее да им разбута удобното гнезденце, което са свили...е подложен на такава кампания...

+1

Това е самата истина! Браво за това мнение.
Аз по принцип рядко пиша в този форум, защото е пълен с много ограничени хора, които са ми доста под нивото.
Това са хора интриганти, които не ги интересува красивата игра на Лудогорец. Те са под контрола на злобата и завистта. Жалка картинка.
forum.ludogorec.com

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 06 мар 2013 16:19

Ludogorski_Fen написа:
+1

Аз по принцип рядко пиша в този форум, защото е пълен с много ограничени хора, които са ми доста под нивото.
Това са хора интриганти, които не ги интересува красивата игра на Лудогорец. Те са под контрола на злобата и завистта. Жалка картинка.

Абе пазарджишко/американския фен на Лудогорец... ти през възвишения си жовотец, колко пъти си бил на живо на мач на Лудогорец?
А иначе за истината....хахах истина е за вас, щот така ви изнася. Медийни конспирации и чудесии. Чудесно, успешно тръгвате по стъпките на едни други фенове. :mrgreen:

Потребителски аватар
snakebite
Контакти:

Мнениеот snakebite » 06 мар 2013 19:53

terata написа:
Ludogorski_Fen написа:
+1

Абе пазарджишко/американския фен на Лудогорец... ти през възвишения си жовотец, колко пъти си бил на живо на мач на Лудогорец?
А иначе за истината....хахах истина е за вас, щот така ви изнася. Медийни конспирации и чудесии. Чудесно, успешно тръгвате по стъпките на едни други фенове. :mrgreen:

Абе какво значение има, гледал ли е мач или не наживо?. Това само може да ни радва че има привърженици и симпатизанти на Лудогорец (и най-вече на атрактивната игра ) и от други градове и мисля че даже не са по-малко от хейтърите !
Поздрави за всички тях !
ЛУДОГОРЕЦ
ПРЕДИ - НАШАТА ЧЕСТ, СЕГА - НАШАТА СЛАВА

http://forum.ludogorec.com/

Потребителски аватар
snakebite
Контакти:

Мнениеот snakebite » 06 мар 2013 19:58

Да де и тоя съдия ни подпря НАРОЧНО нали?? Ставаш смешен вече ти...Нали това говорите всички че съдиите УМИШЛЕНО свирили в полза на Лудогорец, че даже нищо чудно и тоя смешен рефер да изкарате че сме го купили :shock:
Примери за съдийски грешки колкот искаш ето Реал Мадрид бяха подпрени в два мача поред - с Барса (неотсъдена дузпа), с Манчестър, едва ли е било умишлено обаче..
Българските отбори по принцип си ги режат и да се твърди че точно ОНЯ съдия в Загреб ни е помогнал умишлено е вица на годината....и още нещо имаше два чисти червени картона на Самир и в двата мача, но явно не сте гледали мачовете но давате оценки без никой да ви ги иска !
ЛУДОГОРЕЦ
ПРЕДИ - НАШАТА ЧЕСТ, СЕГА - НАШАТА СЛАВА

http://forum.ludogorec.com/

Потребителски аватар
Ludogorski_Fen
Контакти:

Мнениеот Ludogorski_Fen » 06 мар 2013 22:03

terata написа:
Ludogorski_Fen написа:
+1

Май се припозна...
Всеки фен на Челси и гледал мач на живо, нали? :shock:

Иначе да, Лудогорец имат много хубав стил на игра. Всичко в този клуб е на Европейско ниво.
Гледай си там синия отбор, и не ни занимавай с глупости. Имаш късмет че не съм модератор.
forum.ludogorec.com

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 06 мар 2013 23:22

Ludogorski_Fen написа:
terata написа:
Ludogorski_Fen написа:
+1

Май се припозна...
Всеки фен на Челси и гледал мач на живо, нали? :shock:

Иначе да, Лудогорец имат много хубав стил на игра. Всичко в този клуб е на Европейско ниво.
Гледай си там синия отбор, и не ни занимавай с глупости. Имаш късмет че не съм модератор.

Нерде Челси, нерде Лудогорец ;) Ма голям фен си викаш, никога обаче не си присъствал на техен мач на живо :mrgreen: Халал да си ви такива телевизионни фенове.

Върни се в “Лудогорец”