megan fox написа:Lyubaka01 написа:CTAHKO написа:Лексуса си е ЛексусСтига сте спорили за глупости.Да не говорим,че е друг клас автомобил и няма база за сравнение с Голфа
Именно. И затова изхвърляния от рода на "тая и тая кола е най-добрата, всички други са боклуци" са меко казано несериозни...
Прави сте - Лексус и голф са от различни класове, но Мерцедес и БМВ имат модели в класа на голф! Е как тогава тъпата трошка ще е пред мерника или бавареца?!![]()
Това просто няма как да стане, разликата в качеството е толкова осезаема, че все едно да сравняваш махленският баир с Мусала... Искам да видя по кой показател различен от цена седмицата на голф е по-добър от най-новата "А" класа на Мерцедес! И до там! голфа нито има комфорта на Мерцедеса, нито екстрите, нито качеството... просто нищо общо! Едното си е тъп голф, ако ще и да е голф 54872586547267, а другото МЕРЦЕДЕС!
[offtopic]Карал съм достатъчно голфове, за да не искам никога повече да се кача в тая каруца, без значение коя генерация и в същото време имам мерник! Така че отлично знам каква е разликата м/у двата автомобила.[/offtopic]
Значи дал съм линк по темата която си позволих да пусна.Не съм казал никъде че тази класация претендира да е номер 1. Като си толкова отворен,предполагам че знаеш и английски,направи си труда да прочетеш и след това пак коментирай . P.S- Аз лично карам Фиат 500