Че гонг са си били откровено сини, винаги когато съм слушал мачовете по радиото- след като ги дават по телевизията обаче, чета единствено коментарите под статиите в ***, спортал, спортлайн и блиц, поне хората си дават компетентните мнения и искрено ме забавляват!
Но пък трябва да си призная, че пишещите в гонга имат най-малко правописни и пунктуационни грешки, докато при останалите се виждат доста, което не говори особено добре за източниците и автора.

Както се вика, по буквите ги посрещам- по коментарите ги изпращам, нещо такова е при мен и отношението ми спрямо медиите като цяло, иначе имат добри статии хората и заслужават уважение!

Гонг поне не прибързват с безпочвените обвинения, слуховете и информациите, не и преди да са проверили достоверността и източниците, което определено допада на хората!

Например преди се кефех на искрените и обективни коментари всеки понеделник на Томислав Русев и екипа му за отминалия кръг. Впоследствие взеха да повтарят едно и също и ми омръзна да ги слушам, винаги преди жребий за евротурнирите си ги пускам за подгрявката.[offtopic]Много ясно, че ще прекаляват- кога за последно Левски се е борил за титлата?

[/offtopic]