modor написа:![]()
![]()

А требе и да им сложат пета звезда, в чест на новия треньор!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
modor написа:![]()
![]()
Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!
ZinedineZidane написа:![]()
![]()
![]()
А требе и да им сложат пета звезда, в чест на новия треньор!
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
ZinedineZidane написа:А требе и да им сложат пета звезда, в чест на новия треньор!
tisho_ynwa написа:ZinedineZidane написа:А требе и да им сложат пета звезда, в чест на новия треньор!
ехх м**му стара като вземете на диалект да дрънкате, какво по дяволите е това требе , сельооо
Издавам специфични прекъснати отсечени звуци при разлюляване или при движение; звъня.
tisho_ynwa написа:ZinedineZidane написа:А требе и да им сложат пета звезда, в чест на новия треньор!
ехх м**му стара като вземете на диалект да дрънкате, какво по дяволите е това требе , сельооо
Middlesbrough написа:tisho_ynwa написа:ZinedineZidane написа:А требе и да им сложат пета звезда, в чест на новия треньор!
Хаххахаха говориш на един от най - ерудираните хора във форума е лапенце , къде си тръгнал![]()
tisho_ynwa написа:ае комплекси .. вие слепи ли сте или какво ? има си въведен граматически правилен говор, такава дума "требе" и други от сорта на мен лично ми правят лошо впечатление и ме дразнят. тука на селски ли ще си говорим в крайна сметка ? замислете се само колко грозно и смешно звучи думата, все едно тръба казва, сега извинявайте ама дайте като ме обиждате че съм комплексар, вижте го този със ДИАЛЕКТА
Код: Избери всички
01001000 01100001 01101100 01100001
01001101 01100001 01100100 01110010 01101001 01100100
hajitsu написа: (ирония - учи се в 7-8 клас, значи не си го взел още)
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 4 госта