Байко Борисов& Титан-АС срещу НАС!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Re: Байко Борисов& Титан-АС срещу НАС!

Мнениеот sin4ec » 05 мар 2013 18:18

Прекрасно разбираш къде чукам, не се прави на ощипан! :) :) :)
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

angelofdeath
Контакти:

Мнениеот angelofdeath » 05 мар 2013 18:24

Ако държавата не е подарила стадиона на Левски нека някой ми каже, колко наем са платили. Естествено, че ще вкарваш пари в имот, който ти е даден безвъзмезно. Спомнете си, колко ръководства на ЦСКА бяха изнудвани, заради базите. Аз разбирам държавата да направи Армията и Панчарево перфектни и тогава да иска наеми. Те не са забили един пирон двадесет години, но все искат. Не разбирам още и защо не дадоха стадиона при предишните ни шефове, а го харизаха на Титан. Всички виждат, че не могат да се справят, а според мен и не искат. Хайде сега държавата да се намеси и да каже, колко пари от постановените са похарчени за Армията. Докаже ли се, че инвестицийте не са, колкото договорените, какво става? Бойко с пълни шепи изсипа пари в Левски, но късно се усети, че във България живеят и други хора. Е не, че това му изяде главата, но съм обеден, че имаше значение. Затова сега в Левски се спичат, защото бащицата го няма и могат да си останат със срутения стадион. И аз да съм на мястото на шефовете на Газпром сериозно ще помисля дали да инвестирам в размирна държава. Още повече, че човека, който ми е обещал това-онова е изгонен от власта с ритници. Затова не подигравайте, че ЦСКА се мъчи, защото местата могат да се сменят. Ние свикнахме вече двадесет години да се борим, едва ли ще ни уплашат някакви титани-перничани.

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 05 мар 2013 19:26

angelofdeath написа:Ако държавата не е подарила стадиона на Левски нека някой ми каже, колко наем са платили. Естествено, че ще вкарваш пари в имот, който ти е даден безвъзмезно. Спомнете си, колко ръководства на ЦСКА бяха изнудвани, заради базите. Аз разбирам държавата да направи Армията и Панчарево перфектни и тогава да иска наеми. Те не са забили един пирон двадесет години, но все искат. Не разбирам още и защо не дадоха стадиона при предишните ни шефове, а го харизаха на Титан. Всички виждат, че не могат да се справят, а според мен и не искат. Хайде сега държавата да се намеси и да каже, колко пари от постановените са похарчени за Армията. Докаже ли се, че инвестицийте не са, колкото договорените, какво става? Бойко с пълни шепи изсипа пари в Левски, но късно се усети, че във България живеят и други хора. Е не, че това му изяде главата, но съм обеден, че имаше значение. Затова сега в Левски се спичат, защото бащицата го няма и могат да си останат със срутения стадион. И аз да съм на мястото на шефовете на Газпром сериозно ще помисля дали да инвестирам в размирна държава. Още повече, че човека, който ми е обещал това-онова е изгонен от власта с ритници. Затова не подигравайте, че ЦСКА се мъчи, защото местата могат да се сменят. Ние свикнахме вече двадесет години да се борим, едва ли ще ни уплашат някакви титани-перничани.

ЦСКА плащаше ли наем, докато Армията беше ведомствена? Не. Левски играеше на националния и плащаше наем там, Герена беше в руини. След 1997, започнаха и инвестициите в стадиона. А да се твърди, че сте изнудвани заради базите, е смешничко-но този въпрос е толкова дъвкан тук, че можеш да отвориш архивите и да ги видиш. Изнудваните бяха други, но темата е табу в червените среди, понеже торпилира всичките им теории и плямпотини. Има решение на СОС за Герена-който желае, може да го разгледа и атакува в съда. Има и мотиви за това решение. Моля недоволните да се обърнат там, а не да пеят гарвански песни наизуст. Бойко какви пари, че и с пълни шепи е изсипал, моля за данни, а не цитати на червената Библия ГА. Така сме се спекли в Левски, че не можем да спим! Само си вижте заглавието-не стига, че изобщо съществувате само заради Титан, ами срещу вас били! Както се каза, те всичките ви шефове са срещу вас, вий от кой бяхте доволни? Борили се били, двама от най-богатите българи ви бяха начело, и пак няма угодия! Не искахте Божков-на ви сега Титан! Успех в борбата, и следващия мач ега поне останете докрая, а не рано-рано с духовата музика навън!

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 05 мар 2013 19:50

sin4ec написа:Зависи кои сме ние, за които питаш! Много важно уточнение! Феновете ли, Батков ли, Хората ли-кои сме ние? И то за банката, защото за Газпром единственото сигурно е, че отказаха да се занимават с вас! Ние договор с тях нямаме-водят се преговори. Когато и ако ни станат спонсор, може да коментираме!

Аз ли какво за питам? Аз написах това отговор на твоето -
sin4ec написа: Спонсори си намерете и ги убедете, че сте нормален клуб-а това последното ще ви е много трудно!

Та, това важно уточнение е редно ти да го направиш! И очевидно каквото ти имаш предвид, същото нещо имам и аз предвид!

Газпром НИКОГА не са отказвали да се занимават с ЦСКА, просто защото единствено Бойко каза, че имали интерес. Руснаците не са обелили и дума точно по тоя въпрос. А ти щом си вярваш, че преговарят с Левски щот сте мноо готини, точни и коректни, вервай си.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 05 мар 2013 20:11

Левски може да не са много готини, но че в този клуб се работи професионално на всички нива, е факт! Като организация, управление на финанси, документация и прочее сме светлинни години пред вас! Със всичките грешки на прехода и провали! И доколкото грандовете в БГ са два, то когато един потенциален инвеститор направи свое проучване за двата клуба, как мислиш-кого ще избере? Ти лично кого би избрал, и ще се вслушаш ли в га и теории за конспирациите, или ще погледнеш имиджа на отборите? Как мислиш, допинг-скандала ви е изтрит от досието ли? Измамите, неплащането, делата? Войната между собственици, играчи, фенове и публика, водена непрекъснато и в различни прегрупирания? Това е истината, името ЦСКА е опетнено и символ на некоректност! И това си го направихте вие! Включително и феновете! Може да си търсите външни причини и врагове за оправдание колкото искате( то фантазията ви е доста ограничена в това отношение-Врагът и Виновникът при вас са ясни по дифолт), но докато не си оправите къщичката-ще изпадате все повече!

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 05 мар 2013 20:26

sin4ec написа:Левски може да не са много готини, но че в този клуб се работи професионално на всички нива, е факт! Като организация, управление на финанси, документация и прочее сме светлинни години пред вас! Със всичките грешки на прехода и провали! И доколкото грандовете в БГ са два, то когато един потенциален инвеститор направи свое проучване за двата клуба, как мислиш-кого ще избере? Ти лично кого би избрал, и ще се вслушаш ли в га и теории за конспирациите, или ще погледнеш имиджа на отборите? Как мислиш, допинг-скандала ви е изтрит от досието ли? Измамите, неплащането, делата? Войната между собственици, играчи, фенове и публика, водена непрекъснато и в различни прегрупирания? Това е истината, името ЦСКА е опетнено и символ на некоректност! И това си го направихте вие! Включително и феновете! Може да си търсите външни причини и врагове за оправдание колкото искате( то фантазията ви е доста ограничена в това отношение-Врагът и Виновникът при вас са ясни по дифолт), но докато не си оправите къщичката-ще изпадате все повече!

Външни(а и вътрешни) инвеститори не идват в българския футбол щото сме много готини, а за да спечелят нещо друго. Например я монопол в комуникациите, я монопол в тютюнопроизводството, я монопол в преноса и доставката на газ. Примерно де...
[/center]

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 05 мар 2013 20:41

Ами така е-безплатен обяд няма! Да, българският футбол е непривлекателен , но все пак има своята огромна аудитория! Тоест представлява интерес на местна почва за реклама. Или за утвърждаване на позиции в други области-сиреч пак реклама. А Левски, трябва да признаеш, е малко по-привлекателен от ЦСКА в този ред на мисли. Истинският въпрос за мен е защо Титан, след като така или инак влага пари в клуба, не си изчистят нещата и да привлекат подобен инвеститор! Така и на тях ще им олекне, и нещата ще тръгнат! И защо феновете само искат, а не помогнат? С псувни по собствениците и бойкоти по-добре няма да стане, в голям батак сте се навряли! Вън боклуците-а после? Възраждане? Смях! Пълно разминаване на реалности и желания, ами ако не бяха те днес щяхте да сте спомен! Пари са дали, и то хич немалко, за разлика от повечето пишещи тук, дето и на стадиона не са отишли 5 кинта да дадат! Спасиха ви, набутаха се-а сега вън! Нещо ми се губят нещата, не съм им адвокат, обаче са странни тези искания... Казаха ви да съберете 2 млн и да си купите клуба-цирк направихте с фалшиви пачки! Накрая да не им писне и верно да ви заебат, че тогава вашто чудо, та ничие!

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 05 мар 2013 21:14

Титан не привличат инвеститор защото не зависи от тях! Точно както не зависи от Батков дали ВТВ или Газпром ще влязат в Левски или не! Банката и Газпром си купуват определени неща на българския пазар, при това с монополно положение. Да не мислиш, че влизат в Левски заради имидж? Дреме им за милимундата имидж, който ще получат с вас. За тях е важен пазара, и тъй като има документи черно на бяло как Батков плонжира пред всяка една власт - от митингите на СДС през 1990г., до ГЕРБ от последните избори, не е трудно да се предположи как руснаците са "предпочели" вас. Да не забравяме, че Батков беше адвокат на Грашнов, Бог да го прости, който пък беше собственик на Мтел точно в периода, в който закона му беше осигурил слънчев монопол.
[/center]

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 05 мар 2013 21:57

vaskonti написа:Титан не привличат инвеститор защото не зависи от тях! Точно както не зависи от Батков дали ВТВ или Газпром ще влязат в Левски или не! Банката и Газпром си купуват определени неща на българския пазар, при това с монополно положение. Да не мислиш, че влизат в Левски заради имидж? Дреме им за милимундата имидж, който ще получат с вас. За тях е важен пазара, и тъй като има документи черно на бяло как Батков плонжира пред всяка една власт - от митингите на СДС през 1990г., до ГЕРБ от последните избори, не е трудно да се предположи как руснаците са "предпочели" вас. Да не забравяме, че Батков беше адвокат на Грашнов, Бог да го прости, който пък беше собственик на Мтел точно в периода, в който закона му беше осигурил слънчев монопол.

Ами тогава вземете си и вие един монопол! Плонжирайте-Титан какво направиха преди седмица? Че на нас през оная работа за новата власт( аз се надявам 3 години да ни управлява служебното правителство), ама Титан без Бойко май-май, а? Аз такова некадърно управление, като при вас от Божков насам, не знам да има, може би Селския? За Калпаци и Любчо с испанските консорциуми ич да не подхващам, а? И все ви други виновни, феномен голям! Да не забравяме, ама за военните все забравяте! А на Илия Павлов не му трябваше и монопол-той си беше монопол! Божков-също! Ама пак не става, пак песни , плакати и ругатни, пак недоволни! Е, на вас угодия няма-както казах, каквото сте надробили-сърбайте сега!

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 06 мар 2013 08:47

Титан пред кой плонжираха оня ден - пред генерал без жезъл? :lol:

Аз никога не съм твърдял, че ЦСКА се управлява професионално. Не ми трябваш ти да ми кажеш, че се управлява некадърно, за да го осъзная. ЦСКА от години се управлява колкото да се крепи на някаква водеща позиция, но нищо повече - включително при Павлов, включително при Божков. И има огромния късмет почти нито един друг клуб да не се развива като хората, иначе отдавна да се бори да не изпадне всяка година. Въпросът е, че този начин на управление на клуба по никакъв начин не се връзва с теорията, че държавата ни била подпирала. Едно е да се удари рамо за 1-2 играчи(а такива подпирания има за всеки клуб, най-вече от по-големите), съвсем друго е когато държавата се ангажира дори закони да кове в твоя полза, а на всичко от горе и ти дава права сам да се контролираш дали спазваш законите.
[/center]

Върни се в “ЦСКА”