Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
angelofdeath написа:Ако държавата не е подарила стадиона на Левски нека някой ми каже, колко наем са платили. Естествено, че ще вкарваш пари в имот, който ти е даден безвъзмезно. Спомнете си, колко ръководства на ЦСКА бяха изнудвани, заради базите. Аз разбирам държавата да направи Армията и Панчарево перфектни и тогава да иска наеми. Те не са забили един пирон двадесет години, но все искат. Не разбирам още и защо не дадоха стадиона при предишните ни шефове, а го харизаха на Титан. Всички виждат, че не могат да се справят, а според мен и не искат. Хайде сега държавата да се намеси и да каже, колко пари от постановените са похарчени за Армията. Докаже ли се, че инвестицийте не са, колкото договорените, какво става? Бойко с пълни шепи изсипа пари в Левски, но късно се усети, че във България живеят и други хора. Е не, че това му изяде главата, но съм обеден, че имаше значение. Затова сега в Левски се спичат, защото бащицата го няма и могат да си останат със срутения стадион. И аз да съм на мястото на шефовете на Газпром сериозно ще помисля дали да инвестирам в размирна държава. Още повече, че човека, който ми е обещал това-онова е изгонен от власта с ритници. Затова не подигравайте, че ЦСКА се мъчи, защото местата могат да се сменят. Ние свикнахме вече двадесет години да се борим, едва ли ще ни уплашат някакви титани-перничани.
sin4ec написа:Зависи кои сме ние, за които питаш! Много важно уточнение! Феновете ли, Батков ли, Хората ли-кои сме ние? И то за банката, защото за Газпром единственото сигурно е, че отказаха да се занимават с вас! Ние договор с тях нямаме-водят се преговори. Когато и ако ни станат спонсор, може да коментираме!
sin4ec написа: Спонсори си намерете и ги убедете, че сте нормален клуб-а това последното ще ви е много трудно!
sin4ec написа:Левски може да не са много готини, но че в този клуб се работи професионално на всички нива, е факт! Като организация, управление на финанси, документация и прочее сме светлинни години пред вас! Със всичките грешки на прехода и провали! И доколкото грандовете в БГ са два, то когато един потенциален инвеститор направи свое проучване за двата клуба, как мислиш-кого ще избере? Ти лично кого би избрал, и ще се вслушаш ли в га и теории за конспирациите, или ще погледнеш имиджа на отборите? Как мислиш, допинг-скандала ви е изтрит от досието ли? Измамите, неплащането, делата? Войната между собственици, играчи, фенове и публика, водена непрекъснато и в различни прегрупирания? Това е истината, името ЦСКА е опетнено и символ на некоректност! И това си го направихте вие! Включително и феновете! Може да си търсите външни причини и врагове за оправдание колкото искате( то фантазията ви е доста ограничена в това отношение-Врагът и Виновникът при вас са ясни по дифолт), но докато не си оправите къщичката-ще изпадате все повече!
vaskonti написа:Титан не привличат инвеститор защото не зависи от тях! Точно както не зависи от Батков дали ВТВ или Газпром ще влязат в Левски или не! Банката и Газпром си купуват определени неща на българския пазар, при това с монополно положение. Да не мислиш, че влизат в Левски заради имидж? Дреме им за милимундата имидж, който ще получат с вас. За тях е важен пазара, и тъй като има документи черно на бяло как Батков плонжира пред всяка една власт - от митингите на СДС през 1990г., до ГЕРБ от последните избори, не е трудно да се предположи как руснаците са "предпочели" вас. Да не забравяме, че Батков беше адвокат на Грашнов, Бог да го прости, който пък беше собственик на Мтел точно в периода, в който закона му беше осигурил слънчев монопол.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта