1. Не вярвам да биеме с този отбор
2. И да биеме и да паднеме няма как да пропусна мача аз от 3 сезона насам съм пропуснал само тези с Ботев , Беласица и такива малки отборчета.. и някое гостуване което е на повече разстояние не че София ми е близо ( 55/65 км.)
Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- UltraBlue.
- Контакти:
Re: Мишките от фенклуба!!!!!
Мани, то затова всичко в последните 15 минути на мача се скапа и много малко хора пяхме. Аз бях в тая клетка откъм А дето се спречкаха някои хора и от цялата клетка само аз си пях дееба, заради някои, които си мислят, че са богове на сектора и заради други, които незнаят за къв чеп праят в Г, така ще е. И аз съм от Русе, но пея, нали а там понеже се събрали всякакви, даже и едно ЦСКА не извикаха, само на гола се зарадваха, ко търсят в сектор Г, да бяха отишли в Б примерно, а не кат оня се оплаква че знамето му пречело да гледа, после зако го били. Около мене много малко хора пяха, само един пич зад мене и двама пред мене, другите си чоплят семки, даже някои и седнали
Нямат място тези в Г
Ша ми яде семки седнал, жалко че не съм 100 кила да видиш дали ще яде семки набърза ще се научи дда пее или да ходи в Б или В или А. Бил съм на 3 мача на ЦСКА, но това не ми пречи да знам песните нали, отделил съм пари по някакъв начин искал съм на майка ми и съм горд че съм в Г а тези ще ми развалят настроението там 
Незнам, нищо чудно и така да е, бях от другата страна на клетката и не разбрах.

valkata_levski написа:Аз пък разбрах че битият е левскар.Вярно ли е?
И какво по дяволите прави при червените??

- Prizrachen
- Контакти:
Re: ЕЛАТЕ НА СТАДИОНА!!!!!!!!!!!!!
На предното дерби имаше 28 хиляди, а на това под 15 няма да са 100% ще достигнат 20 даже ще ги минат
защото само билетите на ЛЕВСКИ са 9 хиляди и на цзка да има 12 13 хиляди
защото само билетите на ЛЕВСКИ са 9 хиляди и на цзка да има 12 13 хиляди
- INZAGHI_99
- Контакти:
zyto написа:Мани, то затова всичко в последните 15 минути на мача се скапа и много малко хора пяхме. Аз бях в тая клетка откъм А дето се спречкаха някои хора и от цялата клетка само аз си пях дееба, заради някои, които си мислят, че са богове на сектора и заради други, които незнаят за къв чеп праят в Г, така ще е. И аз съм от Русе, но пея, нали а там понеже се събрали всякакви, даже и едно ЦСКА не извикаха, само на гола се зарадваха, ко търсят в сектор Г, да бяха отишли в Б примерно, а не кат оня се оплаква че знамето му пречело да гледа, после зако го били. Около мене много малко хора пяха, само един пич зад мене и двама пред мене, другите си чоплят семки, даже някои и седналиНямат място тези в Г
Ша ми яде семки седнал, жалко че не съм 100 кила да видиш дали ще яде семки набърза ще се научи дда пее или да ходи в Б или В или А. Бил съм на 3 мача на ЦСКА, но това не ми пречи да знам песните нали, отделил съм пари по някакъв начин искал съм на майка ми и съм горд че съм в Г а тези ще ми развалят настроението там
и затова, че седи седнал на седалката или не пее дай да ги бием всичките- сташна логика извади, добре че по малко разсъждават като тебе. Не се обиждай
БОГ ПРОЩАВА ЛЕВСКИ НЕ!!!
- AceVentura
- Контакти:
В никакъв случай няма да отида на ЦСКА - Левски. След като има такива лумпени които ходят на мачове, как да отида, като ме е страх дали ще се прибера вечерта? Пролетта преди мача няколко видимо пияни в агитка от 50 човека слизат от метрото на Сердика и тръгнаха да гонят мъж на видима възраст около 40-50 години, ръчкаха и блъскаха всичко по пътя и искаха да ме бият защо не съм им направил път по стълбите! Такива трябва преди мач да ги събират по затворите и след мача да ги пускат!
- INZAGHI_99
- Контакти:
При 40000 стадион какво са 20000? нищо. Да не зачекна сега феновете на Ц... но си спомням дядо ми като ме заведе на дербито- финала за купата 98 година 0:5 за нас имаше 55000 на стадиона и беше уникално, сега ако има и 15хиляди ще е добре. ЕЛАТЕ!!!!
БОГ ПРОЩАВА ЛЕВСКИ НЕ!!!
INZAGHI_99 написа:zyto написа:Мани, то затова всичко в последните 15 минути на мача се скапа и много малко хора пяхме. Аз бях в тая клетка откъм А дето се спречкаха някои хора и от цялата клетка само аз си пях дееба, заради някои, които си мислят, че са богове на сектора и заради други, които незнаят за къв чеп праят в Г, така ще е. И аз съм от Русе, но пея, нали а там понеже се събрали всякакви, даже и едно ЦСКА не извикаха, само на гола се зарадваха, ко търсят в сектор Г, да бяха отишли в Б примерно, а не кат оня се оплаква че знамето му пречело да гледа, после зако го били. Около мене много малко хора пяха, само един пич зад мене и двама пред мене, другите си чоплят семки, даже някои и седналиНямат място тези в Г
и затова, че седи седнал на седалката или не пее дай да ги бием всичките- сташна логика извади, добре че по малко разсъждават като тебе. Не се обиждай
Това, където е в червено визирам точно тези дето бият и си мислят, че са богове, а това за 100те кила го казах, защото когато на полувремето казах на този да стане и поне да изпее 3-4 песни от тези кратките и да подкрепи малко от малко отбора ми се изсмя и ми каза ти ли ще ми кажеш какво да правя уее е затова такива нямат място в агитката има и други сектори. Останал съм грешно разбран, но не ме се влизаше в подробности

- INZAGHI_99
- Контакти:
AceVentura написа:В никакъв случай няма да отида на ЦСКА - Левски. След като има такива лумпени които ходят на мачове, как да отида, като ме е страх дали ще се прибера вечерта? Пролетта преди мача няколко видимо пияни в агитка от 50 човека слизат от метрото на Сердика и тръгнаха да гонят мъж на видима възраст около 40-50 години, ръчкаха и блъскаха всичко по пътя и искаха да ме бият защо не съм им направил път по стълбите! Такива трябва преди мач да ги събират по затворите и след мача да ги пускат!
Ами това е работа на полицията и на закона, но е друга тема.
Но не може да се отказваш заради тези 100 лумпени гамени. Ела има други 15хиляди които са нормални ела с тях.
БОГ ПРОЩАВА ЛЕВСКИ НЕ!!!
- INZAGHI_99
- Контакти:
Ок разбрахте, но всеки има право, живеем в демократична страна.
Лошото е когато се стигне да боя, което е признак на слабост и избиване на комплекси, ето при нас е 50 човека от люлин бият 2-3 от останалите, защото казали на някой моля те седни, че не виждам или нещо са изкоментирали по мача.
Лошото е когато се стигне да боя, което е признак на слабост и избиване на комплекси, ето при нас е 50 човека от люлин бият 2-3 от останалите, защото казали на някой моля те седни, че не виждам или нещо са изкоментирали по мача.
БОГ ПРОЩАВА ЛЕВСКИ НЕ!!!
INZAGHI_99 написа:Ок разбрахте, но всеки има право, живеем в демократична страна.
Същата работа и при нас, само дето не 50 а 30, и Главата ако не беше дотичал през целия сектор да раздава правосъдие нищо нямаше и да стане