Ботев - Левски

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Stanislav_Ivanov
Контакти:

Re: Ботев - Левски

Мнениеот Stanislav_Ivanov » 05 мар 2013 16:07

Ще има ли билети на стадиона за гостуващите фенове,че разбрах,че май само в София били продавали ?
[wrapimg=]http://i.minus.com/iI5nsNXNvjSsF.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
sangio
Контакти:

Мнениеот sangio » 05 мар 2013 16:11

Stanislav_Ivanov написа:Ще има ли билети на стадиона за гостуващите фенове,че разбрах,че май само в София били продавали ?

" В магазина на бул.Тодор Александров 23 може да се сдобиете с билет за гостуването на ЛЕВСКИ в Пловдив тази събота,цената на билета е 6лв.
В Пловдив ще може да купите също билет от стадиона на домакина. ( вече се продават) " :?

Потребителски аватар
sslevski
Контакти:

Мнениеот sslevski » 05 мар 2013 16:29

Трудна победа,но победа.Относно моите приятели Sandy74 и неговите производни.Злобата може да ги докара до лудост,но това няма да попречи любимия Левски да продължава да се бори за 1 място.
[wrapimg=]http://media.giphy.com/media/3EAKx3B7pIkygglk7C/giphy.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
ultrasbooks.com
Контакти:

Мнениеот ultrasbooks.com » 05 мар 2013 17:40

Същата прогноза като за мача с цаците - отново леко, фино и технично бием с 2:0.
Дано пак позная :mrgreen:

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 05 мар 2013 17:44

Вероятно ни очаква зрелище както на терена, така и на трибуните. Мисля, че имаме по-добър отбор и трябва да победим. Един успех в Пловдив би бил изключително важен в битката за титлата.
Само Левски!

СИН_ИМПЕРАТОР

Мнениеот СИН_ИМПЕРАТОР » 05 мар 2013 17:50

5:0 за ЛЕВСКИ насред "Кънчова поляна", с два гола на Базил, 2 гола на Родригес, и гол на Гаджев с гръмотевичен шут от 45 метра.КАЗАХ! :mrgreen:

Потребителски аватар
LSFC 1914
Контакти:

Мнениеот LSFC 1914 » 05 мар 2013 18:42

Победа за отбора на народа! ;) 1:3 / 1 на Цветков, 2 на Карвальо и 1 на Гаджев !!! 8-)

Потребителски аватар
Kris_men2000

Мнениеот Kris_men2000 » 05 мар 2013 18:53

Много сме надъхани левскарите в това число и аз, но шестото чувство ми подсказва че след мача ще ревем много,защото не си затваряме устите.Така сме се превъзбудели от мача с цацата че все едно сме Реал Мадрит.Хора опмнете се и гледайте реално на мача.Ботев не са цацата.Това е много солиден отбор с много яка публика.А както знаете публиката е 12 играч.Не подценявайте Ботев.Ще съжаляваме много яко.И аз съм ЛЕВСКАР но гледам реално на нещата.Гледал съм Ботев поне 5 пъти и това не е отбор за поценяване.Затова карайте го малко по сериозно и бъдете по реални.Съжалявам много и може да почнете да псувате още сега но мача ще е 3:0 за Ботев.Това е истината момчета и момичета.От този мач ще слезнем с гръм и трясък на земята.Много хвърчим в небесата и това не е за хубаво за всички нас.
Левски е като заспал вулкан.Стои си там горе на върха величествен,кротък и заспал.Но изригне ли всички горещо се молят на Господ да ги пощади. БОГ ПРОЩАВА НО ЛЕВСКИ НЕ.

Потребителски аватар
LSFC 1914
Контакти:

Мнениеот LSFC 1914 » 05 мар 2013 18:58

Kris_men2000 написа:Съжалявам много и може да почнете да псувате още сега но мача ще е 3:0 за Ботев.Това е истината момчета и момичета.От този мач ще слезнем с гръм и трясък на земята.Много хвърчим в небесата и това не е за хубаво за всички нас.

Ако Ботев ни бие с 3:0 аз ще се самоубия, ако обаче Левски бие Ботев искам ти да се самоубиеш!!! Такива боклуци като теб не са фенове на Левски! Отивай си в кочинката, чорбе! ;)

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 05 мар 2013 19:47

Kris_men2000 написа:Много сме надъхани левскарите в това число и аз, но шестото чувство ми подсказва че след мача ще ревем много,защото не си затваряме устите.Така сме се превъзбудели от мача с цацата че все едно сме Реал Мадрит.Хора опмнете се и гледайте реално на мача.Ботев не са цацата.Това е много солиден отбор с много яка публика.А както знаете публиката е 12 играч.Не подценявайте Ботев.Ще съжаляваме много яко.И аз съм ЛЕВСКАР но гледам реално на нещата.Гледал съм Ботев поне 5 пъти и това не е отбор за поценяване.Затова карайте го малко по сериозно и бъдете по реални.Съжалявам много и може да почнете да псувате още сега но мача ще е 3:0 за Ботев.Това е истината момчета и момичета.От този мач ще слезнем с гръм и трясък на земята.Много хвърчим в небесата и това не е за хубаво за всички нас.

Само като видях как си написал Реал МадриТ :o и спрях да чета.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Върни се в “Архив”