thebully написа:http://anonybulgaria.wordpress.com/2013/03/04/%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B2%D0%BE%D0%BA%D0%B0%D1%82%D0%BE%D1%80%D0%B8-%D0%BF%D0%BE-%D0%BF%D1%80%D0%BE%D1%82%D0%B5%D1%81%D1%82%D0%B8%D1%82%D0%B5/
САМО ИЗМЕКЯРИ И БОКЛУЦИ.
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
thebully написа:http://anonybulgaria.wordpress.com/2013/03/04/%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B2%D0%BE%D0%BA%D0%B0%D1%82%D0%BE%D1%80%D0%B8-%D0%BF%D0%BE-%D0%BF%D1%80%D0%BE%D1%82%D0%B5%D1%81%D1%82%D0%B8%D1%82%D0%B5/
Гочето1913 написа:Greenpeak ти фен на кой отбор си , че плюеш така здраво по НФК Черно море и едва ли не го мразиш по-силно дори и от ТИМ? Обясни защо толкова мразиш НФК ЧМ и Иван Михайлов?Дай своята теза и аргументи! Не защитавам обвинените в списъка на анонимниите , но съм против говорене на аба от някъде чул недочул! Просто питам, защото не съм запознат със ситуацията, около която се шуми , а когато не съм запознат с нещо не обичам да обвинявам без да съм сигурен , дали е така!Пак казвам не е изключено и да си прав, но не обичам да коментирам, когато не съм запознат с нещата!
И ти зададох въпрос на който не ми отговори - ТИМ се махат от Варна! Какво става с Черно море? Кой ще поеме издръжката ни? По-добре ли ще е Черно море без ТИМ или по-зле?
greenpeak написа:Гочето1913 написа:Greenpeak ти фен на кой отбор си , че плюеш така здраво по НФК Черно море и едва ли не го мразиш по-силно дори и от ТИМ? Обясни защо толкова мразиш НФК ЧМ и Иван Михайлов?Дай своята теза и аргументи! Не защитавам обвинените в списъка на анонимниите , но съм против говорене на аба от някъде чул недочул! Просто питам, защото не съм запознат със ситуацията, около която се шуми , а когато не съм запознат с нещо не обичам да обвинявам без да съм сигурен , дали е така!Пак казвам не е изключено и да си прав, но не обичам да коментирам, когато не съм запознат с нещата!
И ти зададох въпрос на който не ми отговори - ТИМ се махат от Варна! Какво става с Черно море? Кой ще поеме издръжката ни? По-добре ли ще е Черно море без ТИМ или по-зле?
НФК на Черно море и Иван Михайлов не са феновете на ЧЕРНО МОРЕ.
А ти явно си много просто момче Гоче, щом си тръгнал да им адвокатстваш.
Някакъв измислен фен клуб очевадно от боклуци (подлоги и клакьори на ТИМ) няма как да олицетворява стотиците хиляди фенове на отбора ни във Варна.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 10 госта