Неймар: Време е да напусна Сантос!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- becks32milan
- Контакти:
Re: Неймар: Време е да напусна Сантос!
Надценен, никаква физика. Да си седи в Бразилия, тука няколко години ще му трябват да свикне да играе 3 мача на ден.
[rimg]http://prntscr.com/7ogjt7[/rimg]
- Виктор 1914
- Контакти:
Според мен ще отиде в Барселона. Относно качествата му, аз не мисля, че е надценен. Има бързина, техника, усет за пласиране и нюх към гола. Дриблира много добре на скорост. Физиката му куца, но все пак и Меси не е здравеняк, но това не му пречи да се подиграва с противниковата защита. Ако не се разглези в Европа, от Неймар ще излезе прекрасен футболист. Гледал съм му мачове със Сантос, и клипчета във нета - качествата му са неоспорими. Да не забравяме, че и бразилското първенство е от най-силните в света и щом там успява, защо да не успее и в Европа?
[rimg]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/292522_10200395667711842_1360105554_n.jpg[/rimg]
- Заклет Левскар
Зависи каква кола кара. Ако е скъпичка може да го дръпне Майкъла..... 

Павел Колев:
Литекс са лицензирани за Б група, но имат нови документи, че стават ЦСКА и сега се разглеждат документите. Очакваме това да се случи и този отбор да играе в А група - на Националния стадион Васил Левски.
Мика СТОИЧКОВА РАМАДАН
Литекс са лицензирани за Б група, но имат нови документи, че стават ЦСКА и сега се разглеждат документите. Очакваме това да се случи и този отбор да играе в А група - на Националния стадион Васил Левски.
Мика СТОИЧКОВА РАМАДАН
Напълно е прав за да видиме колко голяма звезда е в действилност,защото в Бразилия е по-лесно нека дойда да играе при най-добрите по няколко мача срещу всеки и тогава ще си проличи дали има място за сравнение с Меси,Пеле,Марадона и Роналдо 

- we are the champions
- Контакти:
Да стои по далече от Анфийлд това прехвалено лапе !
kireto2 написа:Red_Pride написа:много надценени качества има тва цикле,в Европа ще го схрускат за закуска
Аз съм на същото мнение! С тая физика ще му е доста трудно!
Физиката на Ди Мария да не е по различна, ама това не му пречи да чупи кръста на каталунците !
Само като си представя, че след година всеки втори от плюещите го във форумите ще е с негов аватар и ме набива на голям смях! Нямал физика, щели да го схрускат! Дрън-дрън.. 

Beck's написа:Физиката на Ди Мария да не е по различна, ама това не му пречи да чупи кръста на каталунците !
АХхаахахахаха точно !

Дано не отиде в Англия, че там някое дърво ще го резне веднъж и после ще има да се възстановява 2 месеца и формата (ако има такава) ще му отиде на кино. Дано е в някое от южните първенства.

- Лимонадения Джо
- Контакти:
Стефан Ел Шаарави и особено Иско са много, много по-добри футболисти.
Neron написа:При Данте и Густаво и Гуардиола. Спокойствието и липсата на медиен шум в Байерн ще му се отразят перфектно. Няма да се иска на момента да играе уникално. Ще видим.
Никакви играчи от Латинска Америка закупени директно от там в Байерн! Никога вече! Справка- Роке Санта Крус, Брено. Виж купени от Бундеслигата е друго нещо- Джоване Елбер, Зе Роберто, Лусио, Данте.
Да е жив и здрав, но далеч от Мюнхен

[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]