Ботев - Левски

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Avanti_Ragazzi
Контакти:

Re: Ботев - Левски

Мнениеот Avanti_Ragazzi » 05 мар 2013 09:32

Pupper_ написа:Мачовете с ЦСКА и Левски имат един много голям плюс: пълнят си клетката и се получава страхотна атмосфера по трибуните. Да идва събота вечееее :roll:
Харесва ми настроението сред болшинството от сините. Дано се предаде и на играчите и дойдат с вирнати носове. 8-)

Написах го още лятото преди мача на Герена ама така и така твоите хора не го разбраха това което пиша, щото си гледате от вашата камбанария!

За Ботев Пловдив това може да е мача на годината, може да е най-голямото ви дерби, може да е всичко и това си е ваше право и никой не го оспорва!

Но за нас има само едно дерби в България и само срещу един противник, другото са си просто мачове от първенството! Някой като тези с Литекс, Ботев и сега Лудогорец носят по-голям заряд от другите, както и дори гостуванията на Миньор най-вече но и на Черно Море и Берое също така! Тези мачове носят своят заряд но никога няма как да се сравняват и на кота с усещането преди дербито! Няма фен на Левски който преди мач с Литекс или сега с вас да каже следното "Ще ходиш ли на дербито с Литекс (Ботев)" , няма всеки казва ще ходиш ли на мача с Литекс! Израза Дерби го използваме само и единствено за мача с красноармейците и никой друг! И от тази гледна точка е много добре Левски да има самочувствие както за мач с Ботев, така и за всеки друг мач в България! Левски затова е Левски, за да излезе на терена и със самочувствие да смаже противника си! Последните години са точно пример за обратното със страх футбол не се играе, при Гонзо директор и треньор загубихме почти всичките си гостувания в последните 3 години, само и само защото играехме с прекален респект и страх от противника! Вместо да излезем още от първата минута със самочувствие, че ние сме Левски и нищо освен победата не може да ни задоволи никога! Ние излизахме все едно сме Монтана да речем!
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]

Потребителски аватар
Pupper_
Контакти:

Мнениеот Pupper_ » 05 мар 2013 09:41

Avanti_Ragazzi написа:
Pupper_ написа:Мачовете с ЦСКА и Левски имат един много голям плюс: пълнят си клетката и се получава страхотна атмосфера по трибуните. Да идва събота вечееее :roll:
Харесва ми настроението сред болшинството от сините. Дано се предаде и на играчите и дойдат с вирнати носове. 8-)

Написах го още лятото преди мача на Герена ама така и така твоите хора не го разбраха това което пиша, щото си гледате от вашата камбанария!

За Ботев Пловдив това може да е мача на годината, може да е най-голямото ви дерби, може да е всичко и това си е ваше право и никой не го оспорва!

Но за нас има само едно дерби в България и само срещу един противник, другото са си просто мачове от първенството! Някой като тези с Литекс, Ботев и сега Лудогорец носят по-голям заряд от другите, както и дори гостуванията на Миньор най-вече но и Черно Море и Берое! Тези мачове носят своят заряд но никога няма как да се сравняват и кота с усещането преди дербито! Няма фен на Левски който преди мач с Литекс или сега с вас да каже следното "Ще ходиш ли на дербито с Литекс (Ботев)" , няма всеки казва ще ходиш ли на мача с Литекс! Израза Дерби го използваме само и единствено за мача с красноармейците и никой друг! И от тази гледна точка е много добре Левски да има самочувствие както за мач с Ботев, така и за всеки друг мач в България! Левски затова е Левски, за да излезе на терена и със самочувствие да смаже противника си! Последните години са точно пример за обратното със страх футбол не се играе, при Гонзо директор и треньор загубихме почти всичките си гостувания в последните 3 години, само и само защото играехме с прекален респект и страх от противника! Вместо да излезем още от първата минута със самочувствие, че ние сме Левски и нищо освен победата не може да ни задоволи никога! Ние излизахме все едно сме Монтана да речем!

Благодаря за мнението! Не виждам с какво кореспондира с написаното от мен, но го приемам и уважавам. Никой не казва, че мача Ботев - Левски трябва да се приема като дерби за сините! Всеки сам си определя най-важния двубой за сезона. Но е радостно да видиш пълен сектора за гости, не мислиш ли? Не ти ли хареса лятото, когато имаше толкова хора в сектор Г?

Потребителски аватар
balgarin
Контакти:

Мнениеот balgarin » 05 мар 2013 10:06

И Avanti_Ragazzi си гледа от синята камбанария ама това е нормално. Аз пък като неутрален по темата бих казал, че последно време пловдивското дерби е с по-особен заряд и повече мирише на футбол, както на терена, така и на трибуните. Но всеки си има право на мнение. Предстоящия мач си е дерби на кръга да го наречем, а кой ще излезе победител от него скоро ще разберем ;) .

Puldin
Контакти:

Мнениеот Puldin » 05 мар 2013 10:22

Pupper_ написа:
Puldin написа:2-1. Много борба и битка по терена ;)

Едва ли! Терена е в много добро състояние, очертава се "суха" седмица, предпоставките за технична игра са налице. Грубияните Галчев и Гаджев са единствените който могат да направят някоя простотия, но съдията може да ги спре (стига да иска)

Ами под борба и битка, имам на предвид, че двата отбора ще се надиграват и ще има истинска футболна битка, като двата състава, ще играят с яка преса по терена. Далеч съм от мисълта че мача ще е груб, очаквам наистина футболен спектакъл, като за първи път, ще гледам да съм на стадиона поне час, час и половина по-рано. ;)

Потребителски аватар
emigo
Контакти:

Мнениеот emigo » 05 мар 2013 10:24

Ако трябва,да се съди по играта,от първия пролетен кръг на двата отбора,то Левски трябва,да излезе победител.Но,мач с мач не си прилича така,че не се знае нищо.Според мен мача е двузначен -X 2.
Надявам се Левски,да си играе играта,да вложат всичко от себе си и да не подценят съперника,та да си направят мача по-лесен.И Мъри,и Илиев учат отборите си,да играят бърз и нападателен футбол така,че очаквам хубав и оспорван двубой.

Потребителски аватар
1palq4o1
Контакти:

Мнениеот 1palq4o1 » 05 мар 2013 10:25

jivko4 написа:9:0

Сериозен ли си,или болен ? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
"...в България има два отбора-"Левски" и юношите на "Левски..." Рихард Езра :) :) :)

Изображение ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Pupper_
Контакти:

Мнениеот Pupper_ » 05 мар 2013 10:35

Puldin написа:Ами под борба и битка, имам на предвид, че двата отбора ще се надиграват и ще има истинска футболна битка, като двата състава, ще играят с яка преса по терена. Далеч съм от мисълта че мача ще е груб, очаквам наистина футболен спектакъл, като за първи път, ще гледам да съм на стадиона поне час, час и половина по-рано. ;)

Не съм те разбрал правилно. Подведох се по "битката" и "борбата" със Славия. :evil: Силно се надявам да играем далеч от показаното на Овча купел. Не съм аз треньора, но Тошко в средата, на мястото на Мариян, ще е много по-полезен. И Спрокел?! Ако ще играе като срещу белите, по-добре да не влиза! Дано Минев да се възстанови, че неговата зона е много опасна. Има доста време до мача, но едно е сигурно, час по-рано, ще има места само под таблото ;)

Потребителски аватар
Син до гроб_
Контакти:

Мнениеот Син до гроб_ » 05 мар 2013 10:46

Стига с тия глупави закани по детски:ще ви смажем,ще ви разбием,сигурна победа за Левски и т.н. Мачът е троен отвсякъде и дано няма излишни нерви на терена.Очаквам да стане хубав двубой,защото Мъри няма да прибере отбора си отзад и да се окопае както много други правят напоследък в дербитата,а ще се опита да се надиграва,от което само можем да сме доволни всички,и ние и жълтите искаме да гледаме зрелище.Някои от нас толкова ли не се научиха да не прогнозират разгроми и прочие за противника,като в последствие се случва точно обратното и губим.В Пловдив е трудно,видя се ,че и Лудогорец едвам биха с помощта на съдията!
Нашата сила обединява победители !
Нашата воля създава герои !
Нашата любов не търпи окови !
Защото нашето име задължава ! То е легенда и слава !
ИМАТЕ ТОЧНО 1914 ПРИЧИНИ ДА ОБИЧАТЕ ВАШИЯ ЛЕВСКИ !

Потребителски аватар
Show Must Go On

Мнениеот Show Must Go On » 05 мар 2013 10:49

Levskar_90 написа:0:2 за ОТБОРА НА НАРОДА !

КОЙ :roll: ?????

Потребителски аватар
we are the champions
Контакти:

Мнениеот we are the champions » 05 мар 2013 10:52

И в другата тема го написах 0:1 и ''синоптика'' си заминава.

Върни се в “Ботев”