Радвайте се че Б.Б. и Титан се харесаха и се взеха. Иначе от ЦСКА сега щеше да е останал само малко снимков материал и видео архив!
Без Титан ЦСКА престава да съществува!
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Sublimie+ написа::) Храни куче да те лае!
Радвайте се че Б.Б. и Титан се харесаха и се взеха. Иначе от ЦСКА сега щеше да е останал само малко снимков материал и видео архив!
necessarypain написа:С риск отново да ме баннат / защото го правят за 5-ти път, когато кажа истината за определен отбор, странно, нали.../
1. Защо подяволите смятате, че нещо, което НЕ Е ваше и НИКОГА не може да бъде ваше...ВСЕ ПАК е ...ВАШЕ?
Направиха зала, която изкарва пари за държавата, колкото жалката сгория, която беше, къщата с педофила с 20-тте кучета и 3-те камиона отзад... да не говорим за нивата, която се водеше за стадион.
Трябва ли да намеся това, че като малък от този жалък отбор ме взеха ДИРЕКТНО от квартала ми, защото са видяли какъв талант имам...и трябва ли да намеся това, че ми ебаха майката освен на "кариерата", да кажем и на живота?
Трябва ли да споменавам, че имаше хора, които обясняваха, че съм имал най-много талант от цялата школа набор 91, но треньорите не ме пускаха в официалните мачове, защото родителите на НАЙ-ДОБРИЯТ ми ТОГАВА приятел и други деца...носеха КАРТОФИ, ПАРИ и други неща на треньорите, за да пускат дечицата им титуляри?
Радвам се, че ЦЯЛ ЖИВОТ съм бил ЛЕВСКАР и тогава ми ебаха майката като ТАКЪВ.
Затова ще мразя това отборче толкова много, ВИНАГИ!
Трябва ли да споменавам, че треньорите повече говореха по телефоните си, отколкото да гледат тренировките на децата?
Или да споменавам, че ги караха да тичат на 70%, отколкото да играят с топката?
Никой не е ощетил отборчето, което винаги е подкрепяно от властта.
Знаеш ли колко пари струват квадратите в борисовата градина? Знаеш ли колко незаконно е това, като цяло? Та нов стадион искате?
Хората казват, че каквото си посееш - това ще жънеш.
Цял живот сте се издържали на държавни пари, субсидии и помощи - сега ще се мъчите, ще гниете и ще фалирате.
Освен, ако Б(*П и ДП(* не дойдат на власт и не субсидират отново отрочето на....
Вие си знаете на кой, предполагам?
04.09.2013Batkoto написа:ЦСКА съвсем скоро ще започне да печели и искам тогава всичките "познавачи" тука, които се редите да давате съвети, да излезете и да се извините
Кировец написа:Sublimie+ написа::) Храни куче да те лае!
Ари, ве, а Левски без Батков ще просъществува нали?
vaskonti написа:Разликата е, че вие като проплакахте, че нямате кинти и още след 1 седмица лично Бойко се ангажира и ви обзаведе със спонсор. А при нас стадиона го гледаха с електронен микроскоп да видят дали стръкчетата трева не са по-високи с 1 микрон от допустимото.
sin4ec написа:vaskonti написа:Разликата е, че вие като проплакахте, че нямате кинти и още след 1 седмица лично Бойко се ангажира и ви обзаведе със спонсор. А при нас стадиона го гледаха с електронен микроскоп да видят дали стръкчетата трева не са по-високи с 1 микрон от допустимото.
Това са глупости и го знаеш много добре! Бойко НЕ МОЖЕ да докара никого! Няма нито ресурс, нито влияние за това! Банката дойде по коренно различна линия, но няма да повтарям неща, казани отдавна! И ако помислим реално– именно на вас ВИ СЕ НАМЕРИ СПОНСОР, който ви спаси от фалит и разпад! Вие сега пеете срещу тях и ги мразите( вие и военните мразехте, и Павлов, и Митал, и Черепа, И Любо, и Калпака, и Лупи), но не съзнавате простия факт, че без Титан спирате да съществувате! Вие само си мразите хората начело, без никога и с нищо да сте им помогнали! Едно време ний чистихме бурени, седалки слагахме, по 200-300 човека сме били всеки ден на Герена да помагаме-вие кога го направихте? Пари чакате само! За Дучето песни се пеят и сказки се разказват, за билети и още нещо! И да ти кажа-когато в един момент хората от клуба донесоха бири, вода и кебапчета, беше много сладко! Ний не за това бачкахме седмици наред, но елементарното уважение , че правиш нещо за Клуба си е нещо различно... Доста от нас от работата на Герена се качвахме направо на рейсовете за поредното гостуване! И тук има много хора, които ще го потвърдят! Какво направихте вие, освен онзи ден за пореден път да станете за срам, че си тръгнахте в 65 минута и си обсипахте играчите и поредния Месия с псувни?
Замислете се каква публика сте и какво давате, та да имате очи после да искате!
sin4ec написа:vaskonti написа:Разликата е, че вие като проплакахте, че нямате кинти и още след 1 седмица лично Бойко се ангажира и ви обзаведе със спонсор. А при нас стадиона го гледаха с електронен микроскоп да видят дали стръкчетата трева не са по-високи с 1 микрон от допустимото.
Това са глупости и го знаеш много добре! Бойко НЕ МОЖЕ да докара никого! Няма нито ресурс, нито влияние за това! Банката дойде по коренно различна линия, но няма да повтарям неща, казани отдавна! И ако помислим реално– именно на вас ВИ СЕ НАМЕРИ СПОНСОР, който ви спаси от фалит и разпад! Вие сега пеете срещу тях и ги мразите( вие и военните мразехте, и Павлов, и Митал, и Черепа, И Любо, и Калпака, и Лупи), но не съзнавате простия факт, че без Титан спирате да съществувате! Вие само си мразите хората начело, без никога и с нищо да сте им помогнали! Едно време ний чистихме бурени, седалки слагахме, по 200-300 човека сме били всеки ден на Герена да помагаме-вие кога го направихте? Пари чакате само! За Дучето песни се пеят и сказки се разказват, за билети и още нещо! И да ти кажа-когато в един момент хората от клуба донесоха бири, вода и кебапчета, беше много сладко! Ний не за това бачкахме седмици наред, но елементарното уважение , че правиш нещо за Клуба си е нещо различно... Доста от нас от работата на Герена се качвахме направо на рейсовете за поредното гостуване! И тук има много хора, които ще го потвърдят! Какво направихте вие, освен онзи ден за пореден път да станете за срам, че си тръгнахте в 65 минута и си обсипахте играчите и поредния Месия с псувни?
Замислете се каква публика сте и какво давате, та да имате очи после да искате!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта