Bartolomej написа:ivan56 написа:Добре де момчета,какво щеше да се промени ако бяха вкарали Милчо.Аз не харесвам Преслав но си мисля че Милчо с нищо нямаше да промени играта на отбора.Имаше огромна бездна между защита и нападение и просто ни трябваха играчи като Уатара иГаел които умеят да задържат топката,да излъжат двама трима и да се получи нещо интересно.
абсолютно
сега просто щяхме да мрънкаме , з какво е пуснал Херо младите , като те не са готови за такъв мач , а вместо това не са играли арно и янис
И аз съм напълно съгласен. В този бездушен, след двата гола, отбор, малките много лесно можеха психически да се сринат. Те не са все още лидери, за да водят отбора. От вчера това пиша, след излизането на Гаел, нямаше в отбора човек с ярко изявена индивидуалност, който да направи нещо в този мач.
Извинявам се за Милчо, след влизането на Балджийски излязоха да загряват острани Арно, Рони и Юсеф. След това вече не следях кой загрява. Нямаше смисъл, никой от резервите нямаше силите и възможностите да обърне мача. Юсеф е много добър плеймейкър, но на нас ни трябваше човек като Шаешу, Жужу, Гаел, Уатара, Боли - футболист, който сам може да сътвори атака и отбележи гол.