Черноморец (Бургас) - Левски (София) FT. 0-2

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Re: Черноморец (Бургас) - Левски (София) FT. 0-2

Мнениеот petkan » 04 мар 2013 21:08

k.dimitrov написа:Данчо, не съм сигурен, но Милчо го нямаше сред резервите. Станислав щеше да влезе накрая, ако бяхме отбелязали гол и повели в резултата, защото умее да пази топката и да бави играта.

Тц, Милчо беше в разширения състав. Дрянов го нямаше ;)

п.п.Ама после ще ви обърна внимание, че сега гледам "Стани богат".
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
Devian
Контакти:

Мнениеот Devian » 04 мар 2013 21:11

petkan написа:
k.dimitrov написа:Данчо, не съм сигурен, но Милчо го нямаше сред резервите. Станислав щеше да влезе накрая, ако бяхме отбелязали гол и повели в резултата, защото умее да пази топката и да бави играта.

Тц, Милчо беше в разширения състав. Дрянов го нямаше ;)

п.п.Ама после ще ви обърна внимание, че сега гледам "Стани богат".

И Дрянов беше,че и Арно подготвен-неподготвен и него го писаха,че топли пейката :mrgreen:
В БУРГАС СЕ АЗ РОДИХ,
И ТРАДИЦИЯТА ПРОДЪЛЖИХ,
ГРАДА ДА ОБИЧАМ,
В ЧЕРНОМОРЕЦ ДА СЕ ВРИЧАМ!

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 04 мар 2013 21:15

Добре де момчета,какво щеше да се промени ако бяха вкарали Милчо.Аз не харесвам Преслав но си мисля че Милчо с нищо нямаше да промени играта на отбора.Имаше огромна бездна между защита и нападение и просто ни трябваха играчи като Уатара иГаел които умеят да задържат топката,да излъжат двама трима и да се получи нещо интересно.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
Bartolomej
Контакти:

Мнениеот Bartolomej » 04 мар 2013 21:16

ivan56 написа:Добре де момчета,какво щеше да се промени ако бяха вкарали Милчо.Аз не харесвам Преслав но си мисля че Милчо с нищо нямаше да промени играта на отбора.Имаше огромна бездна между защита и нападение и просто ни трябваха играчи като Уатара иГаел които умеят да задържат топката,да излъжат двама трима и да се получи нещо интересно.

абсолютно
сега просто щяхме да мрънкаме , з какво е пуснал Херо младите , като те не са готови за такъв мач , а вместо това не са играли арно и янис
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 04 мар 2013 21:18

Bartolomej написа:
ivan56 написа:Добре де момчета,какво щеше да се промени ако бяха вкарали Милчо.Аз не харесвам Преслав но си мисля че Милчо с нищо нямаше да промени играта на отбора.Имаше огромна бездна между защита и нападение и просто ни трябваха играчи като Уатара иГаел които умеят да задържат топката,да излъжат двама трима и да се получи нещо интересно.

абсолютно
сега просто щяхме да мрънкаме , з какво е пуснал Херо младите , като те не са готови за такъв мач , а вместо това не са играли арно и янис

Аз казвам,че трябваше да ги пусне при 0:2. Към 70-та минута. То беше ясно. Поне да поритат малко срещу Левски. ;)
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 04 мар 2013 21:22

Днес като гледах мача ми направи впечатление че отзад на екипите беше изписано Мастерхаус.Някой да знае нещо?
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

k.dimitrov
Контакти:

Мнениеот k.dimitrov » 04 мар 2013 21:27

Bartolomej написа:

абсолютно

И аз съм напълно съгласен. В този бездушен, след двата гола, отбор, малките много лесно можеха психически да се сринат. Те не са все още лидери, за да водят отбора. От вчера това пиша, след излизането на Гаел, нямаше в отбора човек с ярко изявена индивидуалност, който да направи нещо в този мач.
Извинявам се за Милчо, след влизането на Балджийски излязоха да загряват острани Арно, Рони и Юсеф. След това вече не следях кой загрява. Нямаше смисъл, никой от резервите нямаше силите и възможностите да обърне мача. Юсеф е много добър плеймейкър, но на нас ни трябваше човек като Шаешу, Жужу, Гаел, Уатара, Боли - футболист, който сам може да сътвори атака и отбележи гол.

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 04 мар 2013 21:29

ivan56 написа:Днес като гледах мача ми направи впечатление че отзад на екипите беше изписано Мастерхаус.Някой да знае нещо?

Мъдрим го във Всекидневната. ;)
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 04 мар 2013 21:42

Bartolomej написа:Акаунт
нещо се бъркаш Крум Стоянов е на 20 години сега гледах в досието му

Приемам поправката ... имах предвид Венко , който кара 23-та си година :lol:

k.dimitrov
Контакти:

Мнениеот k.dimitrov » 04 мар 2013 21:43

Е, за това писах:
Илиан Илиев:
„Изиграхме добре тактически мач срещу труден съперник. Нямаше новости. Бяхме взели някакви различни мерки, тъй като Черноморец играят с 5 в защита, с 4 халфа и 1 напред, така че това бе новостта. Променихме нещо поради начина на игра на Черноморец”, разкри треньорът.

Върни се в “Черноморец”