ВСИЧКИ КОИТО ПЛЮХА БЕРБО ДАНО ДА СЕ ГЛЕДАЛИ МАЧА НА ЮНАЙТЕД С БЛАКБЪРН . ФЕНОМЕНАЛЕН БЕРБАТОВ , ИГРАЕШЕ НА ВСЯКЪДЕ ПО ТЕРЕНА ПОСТОЯННО ДВИЖЕНИЕ ОТ ЛЯВО ОТ ДЯСНО ЦЕНТЪРА А И ЗИМАШЕ ТОПКА В ЗАЩИТА . ВСЯКА ТОПКА МИНАВАШЕ ПРЕЗ БЕРБАТОВ ПРОСТО СТРАХОТНО.
П.С НЕ ЧЕ ИМА ЗНАЧЕНИЕ НО АЗ СЪМ ЛЕВСКАР И ОБИЧАМ ЛЕВСКИ .
НЕВЕРОЯТЕН МАЧ НА БЕРБАТОВ
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: НЕВЕРОЯТЕН МАЧ НА БЕРБАТОВ
Когато Бербатов почне да вкарва за националния отбор голове и се раздава на 100% и вкара гол на Италия тогава ела ми разправяй,че правил "невероятни мачове"...
- ebalsammumaikata
син терор не си прав .В Юнайтед Бербо взима 10 пъти вповече от колкото в националния защо да се напряга да играе на 100% като не взима нищо а само може да се контузи и тогава гори ? Да длъжен е да играе все пак играе за родината си но малко са футболистите който го разбират.И защо Левскар пуска тая тема в форума на цска ?
Когато България разполага с халфовата линия Роналдо,Рууни,Тевез ти ела ми се обади. И трябва да спрете да обвинявате само един човек за слабото ниво на нац.отбор.Но кво да ти обяснявам тои дори да вкара гол на Италия вие пак ще намерите за кво да се заядете.За мача с Ман мн добре.
СинТерор написа:Когато Бербатов почне да вкарва за националния отбор голове и се раздава на 100% и вкара гол на Италия тогава ела ми разправяй,че правил "невероятни мачове"...
тоз пък ти луд ли си?
Изгледах целия мач и Бербатов ми направи много добро впечатление.Отправи няколко добри подавания и няколко пробива и помогна доста за победата,въпреки че не вкара.
ebalsammumaikata написа:син терор не си прав .В Юнайтед Бербо взима 10 пъти вповече от колкото в националния защо да се напряга да играе на 100% като не взима нищо а само може да се контузи и тогава гори ? Да длъжен е да играе все пак играе за родината си но малко са футболистите който го разбират.И защо Левскар пуска тая тема в форума на цска ?
ако е истински българин и сърцето му милее за родината ще играе за националния отбор и за 2 лева! но той не е такъв...
- Lord of memories
- Контакти:
Имаше една възможност за гол но вратаря му разгада движението добре и хвана топката, иначе велики 3 паса с 100% шанс за гол на Руни и Флечър, ама те...
Честно казано ми се искаше да си открие сметката в Англия, но трябва да се примиряваме като има такива ситуаций, щото там има 5-6 футболиста готови абсолютно всеки мач да вкарат гол и не може всеки да се разписва.
Какво искаш да прави като играе сам срещу 11 ?
Честно казано ми се искаше да си открие сметката в Англия, но трябва да се примиряваме като има такива ситуаций, щото там има 5-6 футболиста готови абсолютно всеки мач да вкарат гол и не може всеки да се разписва.
ако е истински българин и сърцето му милее за родината ще играе за националния отбор и за 2 лева! но той не е такъв...
Последна промяна от Lord of memories на 04 окт 2008 22:00, променено общо 1 път.
GGMU
ВПРОЧЕМ ИЗВИНЯВАМ СЕ ЧЕ СЪМ ПУСНАЛ ТЕМАТА В НА ЦСКА СЕКЦИЯТА НЕ Е НАРОЧНО БЕЗ ДА ИСКАМ МАКАР ЧЕ НАЛИ ПОВЕЧЕТО ЦСКАРИ ПРИЕМАТ БЕРБО КАТО ФУТБОЛИСТ НА ЦСКА А ТОЙ ПРОСТО Е ФЕН НА ЦСКА КОЙТО КАТО ФУТБОЛИСТ НА ТОЗИ ОТБОР Е ЕДИН ОТ НАЙ - МРАЗЕНИТЕ И НАЙ-ПЛЮВАНИТЕ ИГРАЧИ НА ЦСКА НО КАКТО И ДА Е
П.С ЗА НАПРЕД ЩЕ СЪМ ПО -ВНИМАТЕЛЕН КЪДЕ СЪМ ПУСНАЛ ТЕМАТА ИЗВИНЯВАМ СЕ НА ФЕНОВЕТЕ НА ЦСКА И ЧЕСТИТА ПОБЕДА

П.С ЗА НАПРЕД ЩЕ СЪМ ПО -ВНИМАТЕЛЕН КЪДЕ СЪМ ПУСНАЛ ТЕМАТА ИЗВИНЯВАМ СЕ НА ФЕНОВЕТЕ НА ЦСКА И ЧЕСТИТА ПОБЕДА

Lord of memories написа:Имаше една възможност за гол но вратаря му разгада движението добре и хвана топката, иначе велики 3 паса с 100% шанс за гол на Руни и Флечър, ама те...
Честно казано ми се искаше да си открие сметката в Англия, но трябва да се примиряваме като има такива ситуаций, щото там има 5-6 футболиста готови абсолютно всеки мач да вкарат гол и не може всеки да се разписва.ако е истински българин и сърцето му милее за родината ще играе за националния отбор и за 2 лева! но той не е такъв...
искам да видя, а и не само аз в играта на Бербатов раздаване на 100%,а не само да размята фланелката