16 кръг ЦСКА София - Литекс FT 0:2

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
danielzarev
Контакти:

Иван Продажналовски!

Мнениеот danielzarev » 04 мар 2013 10:49

Като цяло представянето на целият отбор срещу Литекс не е за коментар( или по-скоро може да се опише с една ГОЛЯМА 0), но на фона на всички бездарници се открои един който за мен лично беше продал мача! И двата гола станаха точно пред очите ме, както и пред очите на много други хора от В сектор и пред телевизорите. След мача изгледах поне 10 пъти на провторение и двата гола, и най- вече поведението на ,, капитана'' ни. Това поведение може да се опише така: симулативно отдръпване от топката! Преди да стане втория гол много ясно се виждаше как Иванчо оставяше големи пространства за Ваюши! Защо? Май трябва само него да попитаме!!!

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Re: Иван Продажналовски!

Мнениеот Udoji90 » 04 мар 2013 11:14

Не е продажник, но просто не става за капитан. Капитанът трябва да е пример за останалите играчи, а Бандата със своите безумни шпагати, егоистични индивидуални пробиви и непрекъснати спорове със съдиите просто не може да е добър пример за другите. Не е първият случай, в който даден играч започва да прави глупости, след като е получил лентата. Най-добре ще е да седне на пейката поне срещу "Черноморец".
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
astra
Контакти:

Мнениеот astra » 04 мар 2013 11:22

С такова менте за треньор какво искате? Хиляди пъти съм го казал и пак ще го кажа - СТ.МЛАДЕНОВ е с класи над всички треньори в А група. Знам че мн хора ще скочат веднага, но е така. 1 пример давам само и спирам - миналата година когато отбора беше тотално разпродаден от некадърността на собствениците, за да избегне и за да премахне напрежението от футболистите , СТ.Младенов "пусна" слуха за ДЕРЕКТИВАТА. Нещо което мн малко хора разбиращи от футбол и психология най - ве4е биха направили. Той го направи с цела да привлече вниманието в/у себе си и да се остави отбора да работи на колкото се може по - голямо спокойствие ако въобще го е имало.

Потребителски аватар
Beck's
Контакти:

Мнениеот Beck's » 04 мар 2013 11:47

astra написа:С такова менте за треньор какво искате? Хиляди пъти съм го казал и пак ще го кажа - СТ.МЛАДЕНОВ е с класи над всички треньори в А група. Знам че мн хора ще скочат веднага, но е така. 1 пример давам само и спирам - миналата година когато отбора беше тотално разпродаден от некадърността на собствениците, за да избегне и за да премахне напрежението от футболистите , СТ.Младенов "пусна" слуха за ДЕРЕКТИВАТА. Нещо което мн малко хора разбиращи от футбол и психология най - ве4е биха направили. Той го направи с цела да привлече вниманието в/у себе си и да се остави отбора да работи на колкото се може по - голямо спокойствие ако въобще го е имало.

Абе какви класи , какви 5 лева ? На ЦСКА проблема не е в треньора, проблема е в управлението на клуба, дай ми един пример на клуб разбит отвътре и постигнал нещо значимо ? Дори не ми е понятно как успяваме да докараме по-някой качествен играч отвреме на време !

Гочето1913

Мнениеот Гочето1913 » 04 мар 2013 11:54

Мале какви екземплюри имало тук! :lol: Просто Литекс си играха и ви биха! :lol: Минаха годините когато двата псевдогранда от София имаха по 5 сателита които да им лягат когато комунистическата всласт нареди! :!:

Потребителски аватар
1977
Контакти:

Мнениеот 1977 » 04 мар 2013 12:08

astra написа:С такова менте за треньор какво искате? Хиляди пъти съм го казал и пак ще го кажа - СТ.МЛАДЕНОВ е с класи над всички треньори в А група. Знам че мн хора ще скочат веднага, но е така. 1 пример давам само и спирам - миналата година когато отбора беше тотално разпродаден от некадърността на собствениците, за да избегне и за да премахне напрежението от футболистите , СТ.Младенов "пусна" слуха за ДЕРЕКТИВАТА. Нещо което мн малко хора разбиращи от футбол и психология най - ве4е биха направили. Той го направи с цела да привлече вниманието в/у себе си и да се остави отбора да работи на колкото се може по - голямо спокойствие ако въобще го е имало.

СТ.МЛАДЕНОВ е с класи над всички треньори в А група по актьорско майсторство-футбола не му е силна материя!
с това слагам край на всякакви дискусии:
https://www.facebook.com/fclevski/likes

urkoto

Мнениеот urkoto » 04 мар 2013 12:35

От повече от година повтарям, че доказаното менте и некадърник И. Бандаловски, изритан с шутове от всички отбори в които се е подвизавал, е един тотално скаран с футбола анти-футболист, който няма място на терена дори в ученически състав, какво остава за националния отбор на България по футбол. Още тогава, преди поне година, казах, че титулярния десен бек (ако приемем, че Манолев е крило) се казва Страхил Попов, но уви, тогава червената паплач ни обясняваше що за велик футболист е дърводелецът и празноглавец И. Бандаловски. Сега същите тези хора обърнаха плочата на 180 градуса при положение, че въпросното футболистче не е направило нищо по-особено от това, което прави всеки мач откакто е стъпил на терен в родната "А" група - купища безумни грешки и некадърни отигравания подплатени с тотална липса на здрав разум по терена. С тая разлика, че тоя път имаше кой да се възползва от авантите му :idea: :idea: :idea:

Така че аз викам, халал да ви е Шарандовски, нека столети при вас - нали вие го обявихте за най-добрия десен бек у България (даже се чуваха мнения как Манолев пред него ряпа щял да яде). Аз викам сега да му се радвате :idea: :idea: :idea:
Краен костовист за сведение на всички герберастки псета.

http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 04 мар 2013 13:20

Гочето1913 написа:Мале какви екземплюри имало тук! :lol: Просто Литекс си играха и ви биха! :lol: Минаха годините когато двата псевдогранда от София имаха по 5 сателита които да им лягат когато комунистическата всласт нареди! :!:

Литекс играха, щото срещу тях имаха разбита команда и изкукуригал генерал. :lol:

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Re: 16 кръг ЦСКА София - Литекс FT 0:2

Мнениеот Pichichi » 04 мар 2013 19:43

Закономерна победа за Литекс бяха по-добри и спечелиха мача.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 04 мар 2013 22:20

astra написа:С такова менте за треньор какво искате? Хиляди пъти съм го казал и пак ще го кажа - СТ.МЛАДЕНОВ е с класи над всички треньори в А група.

Стойчо Младенов донесе най-големия срам в историята на ЦСКА - отпадането от словенските паляци с вафленото име. Да не припомням и резила със Симитли, и позорното есенно представяне, и т.н.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Върни се в “ЦСКА”