petkan написа:Съгласен съм с почти целият ти разбор по-горе, с изключение на частта за конспирациите. А, и за оценката на Ванчо Траянов. Предположих, че сте били заедно с Миро и съм познал. На него звездите му го говорят, а явно собственото му настроение, съмнения и преценка, лесно се предават на околните. Всички видяхме куп слабости в този мач, но не ме убеждавайте в уговорки, че ще убиете и последното останало детско в мен. Както писах, неузнаваемо слабо играха дори Траян и Стоян, но трябва ли да се съмнявам в честността им? Или в тази на Херо?
Друг е въпроса дали Херо не сгреши със състава и постройката за игра.
Нека тогава бъда откровен до край.
Хич не ми се вярва/ше Херо ( ако е сгрешил състава ) да не направи опит цели 90 минути да промени нещата.
Далеч по-лесно приех, че Херо е "услужил" на Левски, отколкото да призная немощта - неговата и на отбора снощи.
Не влизам в конспирации, споделям съмнения. Иначе съм убеден, че още в следващия мач ще изглеждаме по-различно. Ако ли пък не...Ще трябва да
призная слабия ни Черноморец, напълно заслужената победа на Левски и...обърканата ни зимна подготовка и трансфери ( входящи и изходящи ).
Ако бием ЦСКА ( в което не вярвам )ще изпадна в деликатна ситуация, в която не бих съдил победителите, но пък със сигурност ще затвърдя съмненията си. Нека поживеем, пък да видим...
ПС: Петьо. Миро стоеше зад мен по диагонала. Въобще не сме изразявали съмнения относно коректността на играчите ни, но определено, ако бяхме паднали с по-голям резултат ( а с оглед на играта, постройката и събитията на терена беше резонно да се случи и това) Левски само би затвърдил обективното си превъзходство и би избил от главата ми всички "гнусни и задни" мисли.
[/center]