Черноморец (Бургас) - Левски (София) FT. 0-2

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Re: Черноморец (Бургас) - Левски (София) FT. 0-2

Мнениеот ntodorov » 04 мар 2013 11:26

petkan написа:Съгласен съм с почти целият ти разбор по-горе, с изключение на частта за конспирациите. А, и за оценката на Ванчо Траянов. Предположих, че сте били заедно с Миро и съм познал. На него звездите му го говорят, а явно собственото му настроение, съмнения и преценка, лесно се предават на околните. Всички видяхме куп слабости в този мач, но не ме убеждавайте в уговорки, че ще убиете и последното останало детско в мен. Както писах, неузнаваемо слабо играха дори Траян и Стоян, но трябва ли да се съмнявам в честността им? Или в тази на Херо?
Друг е въпроса дали Херо не сгреши със състава и постройката за игра.

Нека тогава бъда откровен до край.
Хич не ми се вярва/ше Херо ( ако е сгрешил състава ) да не направи опит цели 90 минути да промени нещата.
Далеч по-лесно приех, че Херо е "услужил" на Левски, отколкото да призная немощта - неговата и на отбора снощи.
Не влизам в конспирации, споделям съмнения. Иначе съм убеден, че още в следващия мач ще изглеждаме по-различно. Ако ли пък не...Ще трябва да
призная слабия ни Черноморец, напълно заслужената победа на Левски и...обърканата ни зимна подготовка и трансфери ( входящи и изходящи ).
Ако бием ЦСКА ( в което не вярвам )ще изпадна в деликатна ситуация, в която не бих съдил победителите, но пък със сигурност ще затвърдя съмненията си. Нека поживеем, пък да видим...
ПС: Петьо. Миро стоеше зад мен по диагонала. Въобще не сме изразявали съмнения относно коректността на играчите ни, но определено, ако бяхме паднали с по-голям резултат ( а с оглед на играта, постройката и събитията на терена беше резонно да се случи и това) Левски само би затвърдил обективното си превъзходство и би избил от главата ми всички "гнусни и задни" мисли.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Мнениеот petkan » 04 мар 2013 11:37

ntodorov написа:
petkan написа:Съгласен съм с почти целият ти разбор по-горе, с изключение на частта за конспирациите. А, и за оценката на Ванчо Траянов. Предположих, че сте били заедно с Миро и съм познал. На него звездите му го говорят, а явно собственото му настроение, съмнения и преценка, лесно се предават на околните. Всички видяхме куп слабости в този мач, но не ме убеждавайте в уговорки, че ще убиете и последното останало детско в мен. Както писах, неузнаваемо слабо играха дори Траян и Стоян, но трябва ли да се съмнявам в честността им? Или в тази на Херо?
Друг е въпроса дали Херо не сгреши със състава и постройката за игра.

Нека тогава бъда откровен до край.
Хич не ми се вярва/ше Херо ( ако е сгрешил състава ) да не направи опит цели 90 минути да промени нещата.
Далеч по-лесно приех, че Херо е "услужил" на Левски, отколкото да призная немощта - неговата и на отбора снощи.
Не влизам в конспирации, споделям съмнения. Иначе съм убеден, че още в следващия мач ще изглеждаме по-различно. Ако ли пък не...Ще трябва да
призная слабия ни Черноморец, напълно заслужената победа на Левски и...обърканата ни зимна подготовка и трансфери ( входящи и изходящи ).
Ако бием ЦСКА ( в което не вярвам )ще изпадна в деликатна ситуация, в която не бих съдил победителите, но пък със сигурност ще затвърдя съмненията си. Нека поживеем, пък да видим...
ПС: Петьо. Миро стоеше зад мен по диагонала. Въобще не сме изразявали съмнения относно коректността на играчите ни, но определено, ако бяхме паднали с по-голям резултат ( а с оглед на играта, постройката и събитията на терена беше резонно да се случи и това) Левски само би затвърдил обективното си превъзходство и би избил от главата ми всички "гнусни и задни" мисли.

Раздвоен си, нали? Аз също. Предлагам да се съберем и обсъдим ситуацията в някоя кръчма през седмицата. И без това не сме го правили отдавна. Ще се обадим и на Траян и Стоян. Ще поговорим, ако трябва и ще поспорим, ще пийнем. Нали умни глави бяха казали, че в спора се ражда истината, а също и, че във виното можеш да я намериш :) Хем паралелно с това можем да изгледаме някой мач от ШЛ. А и да видим какво ще правим за мача с ЦСКА.
Съгласен?
Съгласни?
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
Bartolomej
Контакти:

Мнениеот Bartolomej » 04 мар 2013 11:44

Стига с тва Милчо , та Милчо
Милчо ще заиграе по-лека лека в мачове където реално може да покаже качества . В мач с Левски или ЦСКА при това състояние на отбора е глупаво да играе .
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Мнениеот petkan » 04 мар 2013 11:48

Bartolomej написа:Стига с тва Милчо , та Милчо
Милчо ще заиграе по-лека лека в мачове където реално може да покаже качества . В мач с Левски или ЦСКА при това състояние на отбора е глупаво да играе .

Тц, тук съм съгласен с Нейчо. Ако не като титуляр, то поне като смяна трябваше да влезе и то още в началото на второто полувреме. Преслав е за гонене и от Бургас и от България дори.

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Мнениеот petkan » 04 мар 2013 12:06

Bartolomej написа:Снощи докат спорихти , аз си изгледах мача на запис . На спокойствие и бих казал ,че до гола на Левски не си личеше , че може да паднем . Нямаше някакво тотално надиграване , а от наша страна много добре си стояхме в фаза защита . Гаел се контузи, от делно пред Венко и Крум нямаше други играчи и те правиха невероятни спринтове когато тръгвахме в атака . В защита бяха атакувани от по двама и очаквано бяха надиграни .
Не е лоша играта ни , но повече концентрация във фаза защита и тези нови момчета да влязат във форма след мача с Локо Пд и ще направим пак серия :)

Я дай линк, че да не се ровя из нета да търся.

Потребителски аватар
Bartolomej
Контакти:

Мнениеот Bartolomej » 04 мар 2013 12:12

Най-много фенове през уикенда имаше на стадион "Лазур" в Бургас. Точно 10 333 привърженици на любимата игра гледаха загубата на Черноморец с 0:2 от Левски. "Горещо" бе и завръщането на ЦСКА на стадион "Българска армия", където над 8 000 посрещнаха "армейците", но останаха разочаровани след поражението с 0:2.

ааааааааа сега Гонга да ми обеснят как видяха само 5000 зрители

Потребителски аватар
Bartolomej
Контакти:

Мнениеот Bartolomej » 04 мар 2013 12:14

Тук го има целия мач , но трябва да се регистрираш и да си го свалиш :
http://www.p2pbg.com/index.php?page=torrent-details&id=990504ea5bae6b83e49de08307f67a3a2e3d6d52

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 04 мар 2013 13:21

Кофти загуба!Гледах само първото и си я заслужавахте до тогава!Стягайте се за следващия мач 8-) !

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 04 мар 2013 13:25

Че, какво му пречи да покаже качества срещу Левски. Да не му е за сефте. Колко тупалки е реализирал на наборчетата си от този отбор.
Един Милиев, Родригес ( без профи опит във футбола ), Рамос или Гаджев трябваше да го притеснят ?
Милчо и Станислав са пердета. Поне аз с такова впечатление останах. Дали ще изживеят победа или загуба - няма значение. Важно е да им се
гласува доверие...А и Милчо и Станислав вече пораснаха. До кога и за къде да ги пазим ?
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
Bartolomej
Контакти:

Мнениеот Bartolomej » 04 мар 2013 13:27

ntodorov написа:

Че, какво му пречи да покаже качества срещу Левски. Да не му е за сефте. Колко тупалки е реализирал на наборчетата си от този отбор.
Един Милиев, Родригес ( без профи опит във футбола ), Рамос или Гаджев трябваше да го притеснят ?
Милчо и Станислав са пердета. Поне аз с такова впечатление останах. Дали ще изживеят победа или загуба - няма значение. Важно е да им се
гласува доверие...А и Милчо и Станислав вече пораснаха. До кога и за къде да ги пазим ?

Ти мислиш така , но действително истината е друга и Херо за това не ги пусна .

Върни се в “Черноморец”