Манчестър Юнайтед - Реал Мадрид

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
MapTo_D
Контакти:

Re: Манчестър Юнайтед - Реал Мадрид

Мнениеот MapTo_D » 03 мар 2013 16:29

Даже не ми е минавало през ума, че мога да се уредя с билет за такъв мач :lol: :roll:

Потребителски аватар
fr3ak_boy
Контакти:

Мнениеот fr3ak_boy » 03 мар 2013 16:58

2-1
shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро,
весел е и неговият вид,
щом във с ветреца ювелирно
се прокарва мириса на сух бисквит.

Годините ще литнат бързо,
и децата ще напуснат каменния зид,
ала сърпа лунен, той ще помни вечно,
къкрещия, вкусен, сух бисквит.

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 03 мар 2013 18:23

[center]United's flag is deepest red,
It shrouded all our Munich dead,
Before their limbs grew stiff and cold,
Their heart's blood dyed it's ev'ry fold.

Then raise United's banner high,
Beneath it's shade we'll live and die,
So keep the faith and never fear,
We'll keep the Red Flag flying here.

We'll never die, we'll never die,
We'll never die, we'll never die,
We'll keep the Red flag flying high,
'Cos Man United will never die
[/center]

Потребителски аватар
Blake
Контакти:

Мнениеот Blake » 03 мар 2013 18:54

От мача искам само суха мрежа нищо друго :mrgreen: Дано ги отстраним , пък нататък каквото сабя покаже :)
Формата е временна , класата вечна ! 1912.

Just like the busby days and days gone by,
We’ll keep the red flags flying high

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 03 мар 2013 19:19

Относно атмосферата по трибуните за сега това:
18000 plastic flags in the North stand

Потребителски аватар
Patrick Kluivert
Контакти:

Мнениеот Patrick Kluivert » 03 мар 2013 21:00

Имам усещането,че Юнайтед ще се класира :)

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 03 мар 2013 21:11

Patrick Kluivert написа:Имам усещането,че Юнайтед ще се класира :)

Дано си прав :)

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 03 мар 2013 21:14

t0bl3ro_bg написа:Turkish Air ще ни свири ;д

Referee
Cüneyt Çakır (TUR)

Assistant referees
Bahattin Duran (TUR)
Tarik Ongun (TUR)

Additional assistant referees
Hüseyin Göçek (TUR)
Mete Kalkavan (TUR

Fourth official

Отличен избор ;)
В Топ 3 на най-добрите съдии в света!

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 03 мар 2013 21:29

младежо, не съм фен нито на реал, нито на манчестът, фен съм само на един отбор и той се казва Левски. Всъщност винаги сте ми били странни подобни "фенове" на чуждестранни отбори, но това е друга бира. Ако трябва да съм максимално честен, реал са ми по-симпатични, но само заради Моу, когото смятам за най-великият тренер в последните поне 30 години.
За РвП - да, юнайтед са посредствен отбор без него и това си личи отдалеч, не е нужно дори да сваляш розовите очила. Е, срещу "страшилищата" от КПР, Норич и Уигън или дърводелците от Стоук, може и онова квазимодоподобното да се включи (хайде още една лека вметка - как може да го обичате, при положение, че ви показа, че е просто наемник и ако не му бяхте дали парите, които сити му даваха, нямаше да остане при вас, а реално стана футболист точно в манчестър) или конника без глава от семейство симпсън, но в европа, подобни "играчи" не вървят. Затова и твърдя, че без Перси сте дупка. А Перси е наистина голям играч - наравно с Фалкао, веднага след Меси и Роналдо.
Както вече казах, не съм фен на нито един чуждестранен отбор, просто се стремя да изкарам някой леФ от играта, защото тя отдавна вече не е само игра, а надиграване с бетинг компаниите. Така, както вие "изпуснахте" титлата в "луд" мач с Евертън (които реално са ви сателит - колкото пъти сте поискали, толкова сте ги били, че и половината им играчи са минали през вас, някои до степен да си вкрават автоголве, когато се закучат нещата), така и сега усещам, че яе има доста сериозен буки елемент, затова и следя мненията - ако всички очаквате, че манчестър ще продължат, то значи реал ще се класира и обратното. Ощеповече, че един от сериозните спонсори ви е еднакъв, а в такъв мач се залагат луди суми...
П.С. Успех на отбора, който подкрепяш, за мен е важно да изкарам пари от този мач, а към момента не виждам шанс това да стане със залог на манчестър, но мога да си променя мнението до началото на мача

DmG написа:
tmanolov написа:фенщината не е добър показател (по принцип), но няма лошо и да си фен, стига поне малко да свалиш розовите очила. Мачът има 2 варианта:
- изключително катеначо на юнайтед, разчитащи,както в мадрид, да минат 5 пъти центъра за цял мач, но да удържат желания резултат
- отворена игра на юнайтед, при което ще отнесат толкова шамари, че 1:6 от "селяните" отпреди 1,5 години ще им се стори приказка

Коментирам само възможната игра на юнайтед, защото този, който ще определи как ще се "свири" на очкавания концерт в Театъра е АлФ, а не момчето с балтончето. Е, да, стареца вече е на години и прави уникални идиотии - един фен на манчестър, но не от тези, дето по-далече от носа си не виждат, дали може да ми каже защо игра РВП вчера? За съвсем малко беше да се контузи и чао, европа (нали сме наясно, че без него юнайтед е посредствено английско тимче, като останалите, които вече отпаднаха от ШЛ или са на път след шамарите на Емирейтс), но какво ще стане?
П.С. Е, да не забравяме и фактора "букита", който се вижда от доста хора, а и двата отбора имат една и съща бетинг компания за спонсор (ако не ме лъже паметта), така че мачът е троен, с леко преимущество на реал - може би 40/60. Успех и на двата отбора и дано ми донесат парички :lol:

хахахах " разбирач " първо , видяхме колко не си със " розови очила "
Второ , САФ знае , че може без РВП и го пусна титуляр . Докато Жозе знае , че не може без Ронално и го пусна когато видя , че може да бият .

Разбира се , че Реал са силни и могат да ни остранят , НО това не пречи да вярваме във отбора на който сме привърженици .
А ще е и интересно , ако отпаднат и четирите испански отбора , кой ще е "дърветата " . И си ми ясен щом още от сега се хвана за " букитата " хахаха СМЕШЕН СИ !
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

sandi74

Мнениеот sandi74 » 03 мар 2013 22:41

Успех на Манчестър Юнайтед.

Върни се в “Архив”