Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро,
весел е и неговият вид,
щом във с ветреца ювелирно
се прокарва мириса на сух бисквит.
Годините ще литнат бързо,
и децата ще напуснат каменния зид,
ала сърпа лунен, той ще помни вечно,
къкрещия, вкусен, сух бисквит.
18000 plastic flags in the North stand
Patrick Kluivert написа:Имам усещането,че Юнайтед ще се класира
t0bl3ro_bg написа:Turkish Air ще ни свири ;д
Referee
Cüneyt Çakır (TUR)
Assistant referees
Bahattin Duran (TUR)
Tarik Ongun (TUR)
Additional assistant referees
Hüseyin Göçek (TUR)
Mete Kalkavan (TUR
Fourth official
DmG написа:tmanolov написа:фенщината не е добър показател (по принцип), но няма лошо и да си фен, стига поне малко да свалиш розовите очила. Мачът има 2 варианта:
- изключително катеначо на юнайтед, разчитащи,както в мадрид, да минат 5 пъти центъра за цял мач, но да удържат желания резултат
- отворена игра на юнайтед, при което ще отнесат толкова шамари, че 1:6 от "селяните" отпреди 1,5 години ще им се стори приказка
Коментирам само възможната игра на юнайтед, защото този, който ще определи как ще се "свири" на очкавания концерт в Театъра е АлФ, а не момчето с балтончето. Е, да, стареца вече е на години и прави уникални идиотии - един фен на манчестър, но не от тези, дето по-далече от носа си не виждат, дали може да ми каже защо игра РВП вчера? За съвсем малко беше да се контузи и чао, европа (нали сме наясно, че без него юнайтед е посредствено английско тимче, като останалите, които вече отпаднаха от ШЛ или са на път след шамарите на Емирейтс), но какво ще стане?
П.С. Е, да не забравяме и фактора "букита", който се вижда от доста хора, а и двата отбора имат една и съща бетинг компания за спонсор (ако не ме лъже паметта), така че мачът е троен, с леко преимущество на реал - може би 40/60. Успех и на двата отбора и дано ми донесат парички
хахахах " разбирач " първо , видяхме колко не си със " розови очила "
Второ , САФ знае , че може без РВП и го пусна титуляр . Докато Жозе знае , че не може без Ронално и го пусна когато видя , че може да бият .
Разбира се , че Реал са силни и могат да ни остранят , НО това не пречи да вярваме във отбора на който сме привърженици .
А ще е и интересно , ако отпаднат и четирите испански отбора , кой ще е "дърветата " . И си ми ясен щом още от сега се хвана за " букитата " хахаха СМЕШЕН СИ !
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 8 госта