Реал Мадрид - Барселона 02.03, 17:00

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Winger
Контакти:

Re: Реал Мадрид - Барселона 02.03, 17:00

Мнениеот Winger » 02 мар 2013 22:44

Има ли шанс в оставащите 12 мача до края на сезона Барса да инкасира 4 загуби и един X, а ние съответно да си вземем всички 12 мача? :twisted:
Май съм голям оптимист? :)

Потребителски аватар
Лимонадения Джо
Контакти:

Мнениеот Лимонадения Джо » 02 мар 2013 23:25

Madridist написа:................................ Още веднъж, честита титла в Ла Лига на всички истински фенове на Барселона, напълно заслужена и честна ;)

ПС. И дано следващото Класико бъде на Уембли през май 8-)

Не съм съгласен, че мачовете Осасуна-Барселона, Севиля-Барселона, Бетис-Реал, Осасуна-Реал бяха честни. В тези 4 мача са събрани 11 точки от преднината на Барса, която получиха още в началото, гарантирайки си спокойствие.

Потребителски аватар
Без име
Контакти:

Мнениеот Без име » 03 мар 2013 11:32

Валенсия - Барселона забравяш :)
[center]1914[/center]

Потребителски аватар
realmadrid_fan
Контакти:

Мнениеот realmadrid_fan » 03 мар 2013 11:40

Levski Forever ! написа:
realmadrid_fan написа:Интересно ми е дали в Испания ще се случи чудо да накажат някой играч на Барса. Преди Меси плю по скамейката на Реал и си мисля, че нямаше след това наказание. Сега пък показват средни пръсти на публиката.

Виш тази снимка и тогава говори моето дете - Далипа е среден пръст?

Моля те първо се увери, че говорим за една и съща ситуация и после качвай снимки. На снимката, която си качил наистина не показва среден пръст. Виж снимката, която е показал hajitsu. Откриваш ли някакви разлики?
Изображение Изображение
HALLA MADRID

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Мнениеот UltraBlue » 03 мар 2013 12:23

Madridist написа:Като изключим инцидентите след края на двубоя,за мен това си беше едно от най-спокойните Класики, които съм гледал през живота си . Резултатът в този мач, нямаше никакво значение за крайното класиране. Барселона показаха много по-постоянни игри през сезона в Ла Лига и напълно заслужено и закономерно ще са шампион. Също така, уважение и към Меси, който днес изравни брадясалия рекорд на Ди Стефано за голове в Ел Класико. Един велик аржентинец, подобри рекорда на друг велик аржентинец. Относно мача днес, на мен лично ми хареса играта на Реал Мадрид след влизането на Роналдо и Кедира. Пропуска на мача беше на Мората, когато излезна очи в очи с Валдес и според мен, предвид факта, че вратаря на каталунците беше доста излязъл, Мората можеше да се опита да го финтира и да излезне на празна врата. Малшанс и с гредата на Кристияно. Португалецът малко преди това направи също много добър пряк свободен удар спасен от Валдес. От другата страна за Барселона, освен гола на Меси се сещам за още едно реално голово положение - пак беше на аржентинеца през първото полувреме, когато излезна в чиста позиция срещу Лопез , но стреля срещу него с десния крак (дори Касабов направи коментар, че ако е бил на левия крак на аржентинеца, щеще да е сигурен гол). От отбора на Барселона, слаб мач направи Тиаго (не случайно играчите на Реал Мадрид постоянно атакуваха през неговата зона). Много силен двубой за Пике (заедно с Иниеста са играчите на мача за Барса днес). Относно положението накрая, съдията можеше да свири дузпа за каталунците, но според мен, не го направи защото имаше и елемент на преиграване(стил ранена лястовичка) с ръцете от страна на Адриано . В крайна сметка, престижна победа за Реал Мадрид, но този сезон бяхме свидетели как след силни мачове срещу силни отбори (Манчестър Сити, Аякс, Барселона) бяха редувани с доста колебливи и слаби игри . Още веднъж, честита титла в Ла Лига на всички истински фенове на Барселона, напълно заслужена и честна ;)

ПС. И дано следващото Класико бъде на Уембли през май 8-)

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=ubbd1C0KfNw[/youtube]
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !

Потребителски аватар
ihalamadrid
Контакти:

Мнениеот ihalamadrid » 03 мар 2013 13:17

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=ubbd1C0KfNw[/youtube]
uppercut написа:
джони написа:тоя момент с тоалентана е култов :) :) някакво момче 50 кила върви към някакви чички,всички с нациски татуси и по над 100 кила,а ония се насраха и дават задна и търсят помощ от вратата на тоалетната

:-D

Sisi 1914
Контакти:

Мнениеот Sisi 1914 » 03 мар 2013 16:32

Трябваше с повече да биете Барса, а не само 2:1!
:mrgreen:
Левски завинаги в моето сърце![

Потребителски аватар
Middlesbrough
Контакти:

Мнениеот Middlesbrough » 04 мар 2013 12:06

[center][wrapimg=]https://thenypost.files.wordpress.com/2019/03/james-harden.jpg?quality=90&strip=all&w=618&h=410&crop=1[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQO8_lGo8nA8_IcLIXLWf5EmOZJm1Aswij5Lxnwz3sLgZHlc3r-[/wrapimg][/center]
[offtopic][wrapimg=]https://pre00.deviantart.net/a68c/th/pre/f/2017/035/5/1/the_king___leo_messi__lockscreen_wallpaper__by_jazzyjaber-daxtpdo.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Върни се в “Реал Мадрид”