16 кръг ЦСКА София - Литекс FT 0:2

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

petko.h.markov
Контакти:

Re: 16 кръг ЦСКА София - Литекс FT 0:2

Мнениеот petko.h.markov » 03 мар 2013 10:34

we are the champions написа:Молете се на всички господи ....да загубим от Черноморец и сърбина да си замине .... :)

Ти нормален ли си?

Потребителски аватар
we are the champions
Контакти:

Мнениеот we are the champions » 03 мар 2013 10:37

petko.h.markov написа:
we are the champions написа:Молете се на всички господи ....да загубим от Черноморец и сърбина да си замине .... :)

Ти нормален ли си?

Еми с този тренъор какво да правим обясни най добре ще е да бъде изритан по бързо........ мислете малко .....като знам как ги сменяме като кърпички следващата загуба ще означава Сърбина вън и ще ни хване Пената и ще оправи нещата.

Потребителски аватар
CskaUl7rasB0ysS0f1a

Мнениеот CskaUl7rasB0ysS0f1a » 03 мар 2013 11:03

ясно ама не е това начина да казваш да се молим да загубим това е ултра зле
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Мнениеот crap » 03 мар 2013 11:14

Вчера футбола беше махленски. Нашите бастуни издишаха физически, а бандата не знаеше къде се намира. Не случайно албанчето мушна два безупречни гола от неговата позиция. Много сме зле. Толкова зле не сме били никога!
YA GUNNERS YA

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 03 мар 2013 11:34

BadBoy написа:
Udoji90 написа:и да остави неадекватния Бандаловски, който позволи на един от най-ниските да вкара 2 пъти с глава.

Ваюши е 180 санта и това въобще не е нисък ръст.

Мда, вярно, явно не съм преценил добре ръста му - не съм много добре с мерките. И все пак това е най-малката подробност. Важното нещо е, че Бандата го изпусна и при двата гола, а точно него трябваше да пази най-зорко.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
we are the champions
Контакти:

Мнениеот we are the champions » 03 мар 2013 12:01

Udoji90 написа:
BadBoy написа:
Udoji90 написа:и да остави неадекватния Бандаловски, който позволи на един от най-ниските да вкара 2 пъти с глава.

Ваюши е 180 санта и това въобще не е нисък ръст.

Мда, вярно, явно не съм преценил добре ръста му - не съм много добре с мерките. И все пак това е най-малката подробност. Важното нещо е, че Бандата го изпусна и при двата гола, а точно него трябваше да пази най-зорко.

Вчера по канал 1 в трето полувреме даваха повторение на ситуацията при първия гол.... и се видя много добре ,че Бандата не очакваше Ваюши да му мине зад гърба проблема е защо някой от играчите не му викна ..... така ,че за мене той няма голяма вина при втория гол Черни тръгна да излиза после се спря така ,че за мене той също има вина за гола.....

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 03 мар 2013 12:06

we are the champions написа:
Udoji90 написа:Важното нещо е, че Бандата го изпусна и при двата гола, а точно него трябваше да пази най-зорко.

Вчера по канал 1 в трето полувреме даваха повторение на ситуацията при първия гол.... и се видя много добре ,че Бандата не очакваше Ваюши да му мине зад гърба проблема е защо някой от играчите не му викна ..... така ,че за мене той няма голяма вина при втория гол Черни тръгна да излиза после се спря така ,че за мене той също има вина за гола.....

Да, разбира се, че Бандата не е единствен виновник. Ако става въпрос, първият гол тръгна след едно калпаво изчистване на Крачунов, който подари топката на оранжев (т.е. зелен в случая) играч и последва центрирането. Че съотборниците трябваше да подвикнат на Бандаловски, и това е вярно, но той тъй или иначе трябва да очаква, че ще има играч на "Литекс" около него, така че да оставиш толкова лесно да те заобиколят в последния момент е детинска грешка.
При 2-рия гол действително Черни леко заблуди капитана ни, но пък Бандаловски си беше доста близо до Ваюши и дори с риск да се сблъска с вратаря, най-малкото не трябваше да позволява на албанеца изобщо да достига до топката - ако не я избие, поне трябваше да я гардира.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
Jorkorazporko

Мнениеот Jorkorazporko » 03 мар 2013 14:26

Спокойно бе пичове, нищо не е станало! Резултата си е напълно резонен след лоша подготовка, уредени за 3:3 контроли, бездарни футболисти и слаб треньор! Първо физически футболистите са трагедия, не са сработени защото играха в подготовката с аматьори в уредени мачове! И доста от футболистите не стават изобщо! Черни, Крачунов, Анисе, Нуюджи, Присо са пълни дупки! Платини е лигав и несериозен футболист и не може да се разчита на него! Бандаловски капитан - това е лудост! Той е толкова прост и първичен, че не става изобщо за капитан, да не говорим за залитанията му по алкохола и разни прахообразни наркотични вещества! Крачунов е трагичен, Апостол Попов не спазва никаква тактическа дисциплина, Анисе не става за опорен халф, а Камбуров е много тромав и притъпява атаките! Това са само част от проблемите. Единствените футболисти които си вършат работата в ЦСКА са Варела, Мишо Венков и Саша!

Потребителски аватар
TheClub
Контакти:

Мнениеот TheClub » 03 мар 2013 14:37

Момчета - стегнете се, не може след първата загуба да почваме да хулим всички .. Камбура бил тромав, Анисе не ставал, Бандата бил тъп, оня бил куц .. ТОВА Е ОТБОРЪТ НИ! Това са играчите, с които разполага ЦСКА София ! Разберете го, няма да дойдат други.. С тези играчи направихме доста хубави мачове есента, вярно имаше и лоши, но проблемът не е в играчите или треньора, проблемът е лошата организация! С организация на половина като тази в Ловеч, ще сме нон стоп в борбата за титлата, но я нямаме ..
Този индивид дето казва: "да се молим да загубим от Черноморец" просто за мен не е сериозен фен на ЦСКА. Не ме интересува кой е треньор - дали ще е Гуардиола или бай Гошо - не ме интересува ! Важно е ЦСКА да върви, а той за момента е на никъде. Да видим на къде ще тръгне следващите мачове, дано е нагоре !
Успешна пролет на нашия отбор и да се надяваме да вдигнем купата и супер купата !

ПП: Титло, не си мисли, че си невъзможна, винаги си!

БЪДЕТЕ ОПТИМИСТИ ! САМО ЦСКА !

Потребителски аватар
vasilnv
Контакти:

Мнениеот vasilnv » 03 мар 2013 16:43

Не знам за вас ама на мен ми направи впечатление онзи Варела, а Анисе хич не ми хареса...
Имаме страхотни играчи, трябва малко да се сработят. Мое мнение, не ангажирам никого с него :)
A Broken Plane. A Broken Dream. A Broken Heart. A Broken Team.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.

Върни се в “ЦСКА”